Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Robotstøvsuger med gulvvask - Bedst i test robotgulvvasker

I en travl hverdag kan rengøringen ofte blive nedprioriteret, da det kan være svært at finde tid og overskud til det. Med vores robotstøvsuger med gulvvask bedst i test kan du få hjælp til et rent hjem uden at løfte en finger. Vi gennemgår de robotgulvvaskere, der er bedst i test, som bl.a. er iRobot Braava Jet M6 og Xiaomi Roborck S7.
robotstøvsuger med gulvvask

Seneste opdatering: 26. SEPTEMBER 2023

Vi bruger meget tid på at have vores guide, om robotstøvsuger med gulvvask opdateret, så du som læser altid, er opdateret med den nyeste viden. 
I vores seneste ændring, har vi tilføjet følgende produkter: Roborock S7 robotstøvsuger, Roomba Combo j7 og Ecovacs Deebot OZMO

Det smarte ved en robotstøvsuger med gulvvask test er, at du får overblik over et produkt med flere brugbare funktioner. Du kan få din helt egen rengøringshjælp i form af en gulvvasker, der hjælper til i en travl hverdag, og du slipper for at svinge både en støvsuger og moppe. Brug din tid og energi på de ting, der betyder noget for dig i stedet for at gøre rent.

Neatsvor X500

Prøv i 100 dage med fuld tilfredshedsgaranti

💰 15% rabatkode: PK15

bedste robotstøvsuger

Neatsvor

💰 15% rabatkode: PK15

✅ 5 stjerner med +10 anmeldelser
✅ Prøv med 100 dages fuld tilfredshedsgaranti
✅ Gratis fragt og hurtig levering

Fordele:

 • 3000 PA sugeevne
 • Brugstid: 120 minutter
 • God til katte- og hundehår, sand, støv, partikler og andet snavs
 • Indbygget moppe

Specifikationer: 

 • 2500 mAh batteri
 • Google Home app
 • Hurtig opladning

Neatsvor X650 Pro

Prøv i 100 dage med fuld tilfredshedsgaranti

💰 15% rabatkode: PK15

bedste robotstøvsuger neatsvor x650 pro

Neatsvor

💰 15% rabatkode: PK15

✅ 5 stjerner med +10 anmeldelser
✅ Prøv med 100 dages fuld tilfredshedsgaranti
✅ Gratis fragt og hurtig levering

Neatsvor X650 Pro er lavet til de mest vanskelige gulve og kan klare alt, dette er lige nu den mest kraftfulde robotstøvsuger på markedet. Robotstøvsugeren har en indbygget vandbeholder, og en mobbe som der kan gøres brug af i forbindelse med gulvvask funktionen. Modellen har hele 6000 PA styrke, og tager hundehår og alt andet som var det ingenting. Denne robotstøvsuger har to valgmuligheder i forbindelse med betjening af den, du kan både bruge en app via din telefon, eller du kan benytte dig af Google Home. 
Robotstøvsugeren ved selv hvornår den er ved at løbe tør for strøm, også kører den automatisk tilbage til ladestationen. 

Fordele:

 • Robotstøvsuger med gulvvaskefunktion
 • 6000 PA sugestyrke (tager hundehår)
 • 5200 mAh LG batteri
 • 120-180 minutters batteritid
 • App kompatibel med Google Home
 • Lader automatisk op

Specifikationer: 

 • No-Go-Zoner
 • 100 % tilfredshedsgaranti
 • 2 i 1 – Vasker og støvsuger samtidigt

De 7 bedste robotstøvsuger til gulvvask:

 • bedste robotstøvsuger

  #1 Bedste robotstøvsuger i 2023

  Neatsvor X500

  Se laveste pris

  15% rabatkode: PK15

 • bedste robotstøvsuger neatsvor x650 pro

  #2 Anbefaling af bedste robotstøvsuger

  Neatsvor X650 Pro

  Se laveste pris

  15% rabatkode: PK15

 • robotstøvsuger med gulvvask

  #3 God robotstøvsuger med gulvvask

  Roomba Combo 1138

  Se laveste pris
  ✅ Prøv i 60 dage med tilfredshedsgaranti
 • robotstøvsuger med gulvvask

  #4 Premium robotstøvsuger med moppe

  Braava Jet m6 hvid

  Se laveste pris
  ✅ Bedste premium gulvvasker
 • robotstøvsuger med gulvvask

  #5 Bedste robotstøvsuger gulvvasker til prisen

  Ecovacs Deebot OZMO

  Se laveste pris
  ✅ Bedste billige robotgulvvasker
 • robotstøvsuger med gulvask

  #6 Bedste robotstøvsuger med gulvvask med ekstra features

  Roomba Combo j7

  Se laveste pris
  ✅ Ekstra features
 • robotstøvsuger med gulvask

  #7 Bedste robotstøvsuger med app

  Roborock S7 robotstøvsuger

  Se laveste pris
  ✅ Bedste robotstøvsuger med app

Robotstøvsuger med gulvvask bedst i test 2023

I denne robotstøvsuger med gulvvask bedst i test guide vil vi gennemgå nogle af de modeller på markedet, der har klaret sig bedst i test blandt eksperter og forbrugere, så du kan vælge en model, der passer til dine behov baseret på grundig research.

iRobot Braava Jet M6 - Robotgulvvasker med præcisionsjetspray

Denne model er overordnet set god til de fleste hjem, og især til boliger med hårde gulve. En iRobot Braava Jet M6 er forholdsvis stille og lille, hvilket anses som en fordel for mange. Den er derudover kompatibel med Google Assistant og Amazon Alexa, så den nemt kan betjenes gennem teknologi. 

Denne robotstøvsuger med gulvvask kan navigere rundt om forhindringer i hjemmet og kører selv tilbage til sin ladestation, når den er færdig med rengøring eller når den er ved at løbe tør for strøm. Hvis den ikke var færdig med at gøre rent, begynder den af sig selv igen, når den er blevet opladt. 

Præcisionsjetsprayen opløser snavs og klæbrige pletter, men vi anbefaler altid at vaske gulv manuelt i ny og næ, da en robotgulvvasker aldrig vil kunne gøre det ligeså grundigt.

Xiaomi Roborock S7 - Robotstøvsuger med moppefunktion

Denne robotstøvsuger med gulvvask model gør dit hjem rent med sine 10 forskellige sensorer. Den kortlægger den bedste rute i hjemmet, så den kan gøre så grundigt rent som muligt. Når den ikke er igang med rengøringen eller når den trænger til at blive ladt op, kører den hen til sin ladestation og opholder sig der, indtil den er opladt igen.

Der medfølger en app til denne Xiaomi Roborock S7, så du kan justere niveuaet af vand og andre smarte funktioner fra din smartphone. Det er et super godt køb til prisen og den har fået meget ros blandt eksperter og forbrugere i test.

Læs vores guide om de robotstøvsugere der er bedst i test 2023 lige her. 

Robotstøvsuger med gulvvask bedst i test

Vi har skrevet denne robotstøvsuger med gulvvask test guide for at hjælpe dig med at træffe en oplyst og velovervejet beslutning, når du skal ud i at købe din kommende robotstøvsuger med gulvvask. 

Det kan være lidt af en jungle at navigere rundt mellem forskellige maskiner, og vi har derfor gjort det nemt for dig, at danne et overblik. 

En robotstøvsuger med gulvvask er en maskine udover det sædvanlige, da den kombinerer forskellige former for rengøring, hvilket i sidste ende kan spare dig tid og energi.

Hvorfor vælge en robotstøvsuger med gulvvask?

Du er nu blevet klogere på diverse robotstøvsuger med gulvvask bedst i test, og sidder måske og overvejer, om det hele er noget for dig.

Vi mennesker bruger mange timer i gennemsnit om dagen på at gøre rent, og måske vil en robotstøvsuger med gulvvask give dig den ekstra time i hænderne, som du står og mangler i din hverdag. 

En robotstøvsuger med gulvvask bliver hurtigt din nye bedste ven, da du ikke længere skal bekymre dig om den daglige rengøring i samme grad. Det bliver simpelthen bare gjort for dig, uden at du skal tage stilling til mere. 

Kommer der uventet gæster forbi, skal du ikke længere bekymre dig om, hvorvidt der nu lige er blevet gjort ordentligt rent. Dette kan være en stor lettelse for mange, og du vil ofte kunne nyde besøget ekstra meget.

Du kommer kun til at fortryde, at du ikke har købt en robotstøvsuger med gulvvask før, når du først står med den. Rengøring har aldrig været lettere, og bekymringerne for rengøring færre. 

robotstøvsuger med gulvvask grå clean

Mere nærvær med en robotstøvsuger med gulvvask

Vi kender allesammen at stå i en situation, hvor vi ønsker at være mere nærværende. Det moderne menneske har tusind ting om ørerne, og det kan derfor være svært, at være helt til stede. 

Hvor skal man lægge sin energi, når der er så meget der skal gøres? 

Med rengøringshjælp i form af en robotstøvsuger med gulvvask har du en ting mindre at bekymre dig om. 

Dette kan skabe mere nærvær til dig selv, venner og familie. What’s not to like?

Et rent hjem er godt for sjælen

Det er bevist, at et rent hjem har stor betydning for vores velvære. 

Dette kan betyde regelmæssig støvsugning, afstøvning og gulvvask. Aftørring af diverse overflader kan også have indflydelse på mængden af b.la. Bakterier i hjemmet, hvilket kan reducere chancen for diverse allergener. 

Der er herudover meget data der peger på, at et organiseret hjem kan reducere dit stressniveau. 

En robotsvøvsuger med gulvvask er derfor ikke kun en luksusvare, men kan give store fordele når det kommer til din og din families sundhed og velvære.

Slip for at svinge en moppe

En robotstøvsuger med gulvvask har forskellige funktioner, og slår hurtigt to fluer med et smæk. 

Noget af det værste ved rengøring er for mange at vaske gulv, og med denne maskine slipper du for skulle ud i at svinge en moppe. En moppe både fylder og bliver hurtigt en smule ulækker, hvilket ikke er et problem med en robotstøvsuger med gulvvask. 

Vores robotstøvsuger med gulvvask test tager både udgangspunkt i støvsugning og gulvvask, hvorfor du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt din kommende robotstøvsuger med gulvvask lever op til dine krav.

Tilbud

Har du sat dig fast på en robotstøvsuger med gulvvask, er det oplagt at følge med i, hvornår netop denne robotstøvsuger med gulvvask tilbud træder i kraft. 

Følg med i vores robotstøvsuger med gulvvask bedst i test guide, og hold dig opdateret på diverse produkter og robotstøvsuger med gulvvask tilbud eller andre smarte egenskaber du ikke vidste du manglede.

Angivelse af kilder

 1. Se global.dreametech, som har skrevet en god guide.
 2. Tomsguide plejer at være gode til forskellige produktsguide, hvilket de også har været i dette tilfælde.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 3

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

menu-circlecross-circle