Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Robotstøvsuger til dørtrin – Vælg den rigtig model

Med en robotstøvsuger til dørtrin bliver rengøringen derhjemme endnu nemmere. Hvis du har mange dørtrin er det træls, hvis maskinen ikke kan komme over dem, men de fleste maskiner er dog bygget til, at de sagtens kan køre over dørtrin på 2 centimeter.

Læs også mere om den bedste robotstøvsuger i test, eller måske er du på udkig efter en robotstøvsuger med gulvvask?

Din egen rengøringsassistent

Vil du gerne have mere tid i hverdagen til det der betyder noget? Rengøring og støvsugning kan ofte komme til at føles som en pligt, men med en robotstøvsuger, så kan du lægge den tjans for dig, og der kan støvsuges selv når du ikke er hjemme.

Hvis du ønsker en maskine, der selv kan komme rundt i hele hjemmet, er det derfor også vigtigt, at du vælger en robotstøvsuger til dørtrin, så den ikke sidder fast, og ikke kan komme videre.

Bedste robotstøvsuger til dørtrin

Bedste robotstøvsuger test

Anbefaling af bedste robotstøvsuger

Neatsvor X650 Pro

Bedste til dyrehår

Roomba i7

Neatsvor X500

Bedste robotstøvsuger test

Bedste priser og tilbud på Prøv i 100 dage med fuld tilfredshedsgaranti

Neatsvor

2.490 kr

Produktekspertens vurdering

Denne maskine er en af de bedste robotstøvsuger til dørtrin på markedet lige nu. Den kan nemlig klare det meste, hvilket inkluderer vanskelige gulve og dørtrin. Derudover har den en super sugeevne, hvilket også gør den egnet til hjem med husdyr. De fleste maskiner kan klare 2 centimeter høje dørtrin, men af erfaring, så kan den faktisk også klare 2,5 centimeter dørtrin, så den er bedre end de fleste på markedet der.

Specifikationer

Fordele

Ulemper

iRobot Roomba i7 robotstøvsuger

Bedste robotstøvsuger test

Se billigste forhandlere på iRobot i7 her:

Neatsvor

2.999 kr

Produktekspertens vurdering

Denne støvsuger er en god all-around maskine, der har bestået mange test, og fået mange gode anmeldelser. Den har en supergod sugeevne, og kan tage de fleste katte- og hundehår. Denne maskine er et eksempel på en robotstøvsuger til dørtrin, der også har en masse lækre ekstra features.

Specifikationer

Fordele

Ulemper

Scroll to Top