Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Remington krøllejern til simpel og veldefineret styling

Remington er et skønhedsbrand, der sætter velvære hos forbrugeren i fokus. Derudover er der tænkt på kvalitet og design i alle produkter, som Remington står bag. Producentens ekspertise ligger i hår og styling, hvorfor du uden tvivl vil opnå et professionelt resultat med et bølgejern fra dette mærke.
Af 
 Opdateret d. juni 28, 2022
Krøllejern bedste i test 2022

Prislejet for de fleste krøllejern, som Remington forhandler er på 300-700 kroner, hvilket er en fornuftig pris for et fantastisk hårstylingsprodukt. 

Metodologi
Disse guides og anbefalinger er baseret på grundig research om produkterne på baggrund af kundeanmeldelser, anbefalinger og testvindere. Læs mere her.
Vi holder løbende øje med test og anbefalinger af forskellige produkter, for at kunne tilbyde dig det bedste udvalg og information om det specifikke marked.

Udover bølgejern forhandler dette mærke også glattejern, der også er af rigtig god kvalitet. Prisen på disse kan endda findes til en endnu skarpere pris. Begge typer af jern kan desuden ofte findes på tilbud flere steder, så det er klart et forsøg værd at kigge efter det.

Remington har også udviklet produkter, der har både en krølle- og glattefunktion. Dermed behøver du kun at investere i ét enkelt, og samtidig får du mulighed for at sætte og style dit hår på endnu flere måder. 

Et produkt der indeholder begge funktioner er deres Curl Confidence 2 i 1 glatte- og krøllejern. Dette produkt har twistede plader, der gør det muligt at forme flotte krøller i dit hår eller flade det, alt efter dét du ønsker.  

Curl Confidence besidder et digitalt display, hvor du frit kan vælge mellem fem temperaturindstillinger mellem 150°C og 230°C. Jernet opvarmes på blot 30 sekunder, og det kan derfor hurtigt tages i brug. 

Temperaturen kan reguleres meget let ved det drejbare håndtag for enden af jernet. Du skal dog ikke bekymre dig om, at du brænder dig, for spidsen vil forblive kold hele tiden. 

Curl Confidences lange plader sikrer en endnu hurtigere styling, hvad end du foretrækker bølget eller glat hår. Desuden er pladerne keramisk belagte, og jernet giver dig derfor et smukt, skinende hår, der ikke bliver kruset.

Med et Remington krøllejern følger en opbevaringspose, der er varmebestandig, så du trygt kan efterlade det, selvom det endnu ikke er afkølet. Desuden vil det helt automatisk slukke efter 60 minutter, hvis ikke du selv har fået gjort det.

Her kan du læse mere om de bedste krøllejern.

cogclockmenu-circlecross-circle