Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Remington glattejern - god rigtig godt produkt til prisen

Glat, smukt og glansfuldt hår skal være for alle. Det er de kvalitetsikre Remington glattejern et levende bevis på. De tilbyder nemlig en lang række forskellige glattejern, men til priser, hvor alle kan være med.
Af 
 Opdateret d. juni 28, 2022

Prisklasserne ligger mellem 200-500 kroner, hvorfor du har rig mulighed for at få fingrene i et Remington glattejern. Blandt de bedste findes Remington glattejern proluxe s9100. Et glattejern af salonkvalitet, som sikrer at din frisure holder hele dagen.

Metodologi
Disse guides og anbefalinger er baseret på grundig research om produkterne på baggrund af kundeanmeldelser, anbefalinger og testvindere. Læs mere her.
Vi holder løbende øje med test og anbefalinger af forskellige produkter, for at kunne tilbyde dig det bedste udvalg og information om det specifikke marked.

Det skyldes den intelligente og banebrydende OPTIheat teknologi, som sørger for hold i frisuren og samtidig, at håret ser sundt og smukt ud. Proluxe s9100 er udstyret med plader med den såkaldte keramiske ultimate glide belægning, som i flere test har bevist at give meget glatte resultater, sammenlignet med andre redskaber.

Med et enkelt strøg kan du opnå 50% glattere hår, fordi dette Remington glattejern nemt glider over håret.

Dette Remington proluxe s9100 har hele 9 forskellige temperaturindstillinger, der spænder fra 150°C - 230°C. Produktet starter automatisk ved 185°C, som er det der anbefales ved glatning af håret, men med de 9 forskellige temperaturindstilinger er du altså selv i stand til at justere og indstille varmen, så den passer til dig.

Remington glattejern proluxe s9100 er desuden udsrtyret med den såkaldte OPTIheat teknologi der sikrer, at varmen, grundet en masse følere i jernet, fordeler sig jævnt og der, hvor der er mest brug for det. Varmen er som udgangspunk højest omkring de tykkere hårsektioner, hvorefter varmen gradvist daler de steder, hvor håret har tendens til at blive mest skadet.

Med dette Remington glattejern er du sikret glansfuldt og glat hår, og en frisure der holder op til hele 24 timer.
Som vi tidligere har nævnt er glattejern fra Remington for alle - og prisklasserne er her efter. Dette proluxe s9100 ligger dog i den dyre prisklasse sammenlignet med andre produkter fra samme brand. Til gengæld får du også et godt, solidt og lækkert produkt, der formentlig kan holde mange år ud i fremtiden.

Det populære Remington glattejern kan også ofte findes på tilbud, hvorfor du med fordel bør tjekke nettet, inden du trykker køb på det første og det bedste. Ofte er der gode penge at spare - ja nogengange helt op til 20% på de lækre produkter fra Remington.
Ønsker du at få bugt med krøllerne, så er dette proluxe s9100 et oplagt bud på et godt, prisvenligt og lækkert produkt, som du og dine krøller med sikkerhed vil få meget glæde af - nu og i fremtiden.

Læs vores fulde guide over glattejern her.

cogclockmenu-circlecross-circle