Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Remington D3190 hårtørrer

Hvis du er på jagt efter en af de billigste og bedste føntørrere på markedet, så synes vi klart, at du bør tage et kig på denne Remington D3190 hårtørrer. Med denne hårtørrer kan du se frem til 3 varmeindstillinger samt to hastighedsindstillinger.
Af 
 Opdateret d. juni 24, 2022
haartoerrer remington

Det skal også nævnes, at baggitteret er aftageligt, hvilket gør det nemt og simpelt at rengøre fra tid til anden. Derudover får du med denne hårtørrer også en krog til ophængning, så du nemt kan placere føntørreren på væggen, når du har travlt om morgenen.

Metodologi
Disse guides og anbefalinger er baseret på grundig research om produkterne på baggrund af kundeanmeldelser, anbefalinger og testvindere. Læs mere her.
Vi holder løbende øje med test og anbefalinger af forskellige produkter, for at kunne tilbyde dig det bedste udvalg og information om det specifikke marked.

Unikke funktioner 

Denne hørtørrer med 2200 watt og ioner blødgør håret, og du kan skabe krusfrie resultater hver dag - uanset hvilken stil du ønsker. Derudover medfølger en diffuser, hvilket er praktisk til dig, der har krøllet eller kruset hår, og som samtidig ønsker mere volumen. 

Derudover skal det siges, at du får 2 års garanti med dette produkt, hvilket særligt er en fordel, hvis du anvender produktet hver eneste dag. 

Plejning af håret

Selvom rigtig mange ikke tænker over det, så kan føntørring være skadeligt og usundt for håret i længden. Inden du bruger denne Remington D3190 hårtørrer anbefales det derfor, at du påfører et varmebeskyttende produkt. 

Man kan både få produkter i cremer og spray, og indimellem fås de også på gode tilbud. Gå efter et produkt, der passer til din hårtype, og husk at påføre produktet inden både føntørring, brug af krøllejern eller brug af en hårtørrer. 

Husk også, at det altid er en god idé at tørre hele håret, så du ikke har en fugtig hovedbund inden du går ud af døren. Dette kan give en tør hovedbund. Del håret op i fire sektioner, og tør alle fire dele igennem, så du er sikker på at komme hele vejen rundt i hovedbunden.

Se også vores test af de bedste hårtørrere i 2022. 

cogclockmenu-circlecross-circle