Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Rema1000 hundefoder - Hundemad fra Rema og Pedigree

Hvad end ud har en stor eller lille hund, kan du helt sikkert finde det helt rigtige foder i Rema1000. Butikskæden tilbyder både våd- og tørfoder samt et bredt udvalg af kiks og snacks, der sikkert vil falde i din hunds smag.
Af 
 Opdateret d. oktober 11, 2022

Hundefoder findes i mange varianter, og ligesom mennesker har forskellige behov of præferencer, når det kommer til mad, så har hunde selvfølgelig også. Derudover kan der være helt særlige hensyn at tage alt efter race, størrelse, vægt og allergi på din hund. Det kan også være at den fælder, og du har behov for konstant at tænde din robotstøvsuger - måske er der en løsning gennem kosten.

Det bedste hundefoder fra Rema1000

Derfor tilbyder Rema 1000 et stort udvalg af hundemad til fordelagtige priser. Det kan være, at du står og mangler den primære foder til hund såsom tørfoder. Men er du på udkig efter særlige tyggestænger såsom Dentastix fra Pedigree, er det også at finde i Rema1000.

Tyggepinde fra Pedigree kan som regel også indtages dagligt af dit kældedyr, så det både vedligeholder god mundhygiejne samt forebygger tandskader. Det kan være et godt suppelement til daglig kost. 

Det kan også være, at du søger helt specielt hvalpefuldfoder, og så er Rema1000 altså også en god dagligvarebutik at opsøge. I Rema kan du på én og samme tid til tider købe andre smarte ting såsom legetøj i form af segboard og løbehjul, såvel som nyt sengetøj eller en sjældnere gang en robotstøvsuger.

En robotstøvsuger vil vi dog anbefale at købe et andet sted end Rema, da denne godt kan være en billig model, som ikke er så effektiv. Men ting som sengetøj er fin kvalitet i Rema, præcis som dit hundefoder.

Du kan få mange forskellige slags hundefoder i Rema1000 både tør og vådfoder. 

Se vores guide til det bedste hundefoder her.

glutenfrit hundefoder

Hvem laver glutenfrit hundefoder?

Hundemad kan ikke blot opfylde væsentlige behov som mæthed og det rette indtag af vitaminer, konstfibre med mere. Hundemad er nemlig også tilsat gode og varierede smagsgivere, så din hund kan få noget foder, den kan lide. 

Rema 1000 tilbyder både tørfoder med oksekød, kylling og laks. Og derudover kan du finde diverse hundekiks, godbidder og snacks, der indeholder fjerkræ, okse og kylling samt griseøre. På denne måde skal du nok få fat i noget hundefoder, som er ideelt til din eller dine hunde. 

Som nævnt kan hunde være kræsne og have individuelle behov, fuldstændig lige som mennesker, hvorfor det kan være, at du som ejer må prøve flere produkter fra Rema 1000, før du finder det helt rette hundefoder til din hund. 

Hvem er ProduktEksperten?

Hvis du er på udkig efter en masse ting til hjemmet eller din bolig, så kan ProduktEksperten hjælpe dig med at finde de bedste produkter i den specifikke kategori. Vi har lavet guides, anbefalinger og en masse andet i alt fra sengetøj, segboard til voksne og børn, robotstøvsuge, hundefoder og en masse andet.

Du er velkommen til at udforske løs i vores menu, og se om du kan finde dig et godt køb.

Angivelse af kilder

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 2

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

menu-circlecross-circle