Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Proteinpulver bedste whey protein pulver i test 2022

At finde det bedste proteinpulver i 2022 kan både være svært og tidskrævende. Vi har kigget på toppen af markedet indenfor whey protein pulver og samlet det fulde overblik til dig her. Ser aktuelle tilbud inden du gør dig dit næste køb online - der er penge at spare. 
Af 
 Opdateret d. juli 23, 2022
proteinpulver 2022 bedste whey i test
Uanset om du leder efter noget billig kosttilskud, eller er på udkig efter en specifik variant til dit næste vægttab - så har vi samlet en dybdegående guide over protein pulver i artiklen herunder. Så ligemeget om dit tilskud skal være vegansk, med vanilje, laktosefrit eller noget helt andet - så er der flere gode tilbud at finde i artiklen herunder.

Vores anbefaling af proteinpulver

Proteinpulver kan være billigt men der fås samtidigt flere mere kostbare varianter i markedet, men hvad er egentligt forskellen på de forskellige? I vores test herunder holder vi flere varianter op imod hinanden, både ift. hvad produkterne reelt indeholder og hvor de forskellige varianter adskiller sig på pris og mængde. 

Metodologi
Disse guides og anbefalinger er baseret på grundig research om produkterne på baggrund af kundeanmeldelser, anbefalinger og testvindere. Læs mere her.
Vi holder løbende øje med test og anbefalinger af forskellige produkter, for at kunne tilbyde dig det bedste udvalg og information om det specifikke marked.

Laktosefrit, vanilje og vegansk

Uanset om du har en allergi, eller blot har nogle klare smagspræferencer, så er der med garanti flere varianter, tilbud og typer som passer til netop dig. Vi har flere danske kendte brands som selv fremstiller og producere proteinpulver i top kvalitet, en af de mest kendte er danske Bodylab som laver alt fra proteinpulver og proteinbarer med mere. 

Kosttilskud som dette kan være med som et supplement til din almene kost, og hermed sørger for at du får et ekstra niveau af protein eksempelvis hvis du gennemgår en hård træning henover en længere periode. 

Er du usikker på hvilke af varianterne der vil passe bedst til dig? så kan det være en god ide at finde nogle gode tilbud på nettet inden at du investere i eksempelvis et lager af 15 kilo som kan tage længere tid at komme igennem. 

Vi ser for tiden at der florere flere rabatkoder og deals på alle typer af protein pulver fra de mest kendte forhandlere online. Her er det nogle gange muligt at spare op til 50 %, hvilket gør det muligt at finde super billigt proteinpulver imens at man finde fre til hvad der er bedst for en selv. 

Det bedste proteinpulver i 2022 (juli og august)

Whey er ikke bare pulver med smag

Udover en generel blanding med enten vand eller mælk, så er dette kosttilskud i form af pulver også oplagt at bruge som supplement i sin madlavning. Mange af de omtalte produkter i denne artikel bliver flittigt brugt til både pandekager, kager og meget andet i køkkenet. 

Der findes mange spændende kanaler og guides på youtube når det kommer til brugen af protein pulver, vi anbefaler på det kraftigste at man lader sig blive inspireret. 

Pulveret med vaniljesmag, uanset om det så er laktosefrit eller vegansk, giver en super spændende indgangsvinkel til de rigtige retter hvor tingene kan kombineres nemt og enkelt - og ofte også økologisk helt fra start.

De bedste tilbud og deals i 2022

Vi har i denne artikel linket til flere gode tilbud, men anbefaler altid at du søger efter "deals proteinpulver" på Google - det kan nemlig hurtigt give dig et overblik. Se selv, måske du er heldig at finde noget rigtig billigt proteinpulver fra en af de kendte brands. 

Tilbud på proteinpulver

Hvilken smag er din favorit?

Det er kun fantasien som sætter begrænsning for hvilke smage og varianter du kan finde for dit næste protein pulver, nogle af de mest sælgende er: 

  • Vanilje
  • Chokolade
  • Jordbærd

Prøv selv, gør brug af et godt tilbud og find en billig måde at afprøve de mange lækre smagsvarianter på det bedste markedet har at tilbyde indenfor dette felt. 

Når du er på jagt efter det absolut bedste proteinpulver, så kan der være mange test og holdninger til hvilket produkt du bør vælge. En af de helt generelle betegnelser er whey protein pulver, hvilket udgør klar den største del af markedet. Det bedste afhænger i en lang udstrækning af, hvilket formål du reelt set skal bruge tilskuddet til.

Er du på udkig efter at træne samt give kroppen et tilskud til selve muskelopbygning, så er der nogle helt centrale faktorer du bør vælge dit proteinpulver ud fra. Er det derimod som en del af madlavningen, eller skabelsen af kager samt andet bagværk, så kan det være at kalorieantallet samt smagsvarianter er vigtigere faktorer til netop din købsbeslutning. Køb protein pulver bør derfor være nøje overvejet ud fra netop formålet med det produkt der købes.

En uendelig verden af proteinpulver

Som behandlet tidligere, så er der i 2022 reelt set et ret stort udvalg af produkterne der er både økologisk samt vegansk til den som er veganer. Det betyder samtidigt, at næsten kun fantasien sætter grænser for hvilke varianter der kan købes. Hvad end dit tilskud skal være billigt eller det godt må være et luksusprodukt, så ser vi i vores test-gennemgang at forsat flere vælger de mest generelle smage som vanilje, jordbær og chokolade.

For dig som forventer at have et blandet forbrugsmønster med dit proteinpulver, så anbefaler vi som det bedste protein at du køber en så neutral whey variant som muligt. Et neutralt produkt, altså uden jordbær eller smagen af chokolade, kan nemlig bruges i stort set alle sammenhænge – og så har du altid muligheden for at tilføje smage til efterfølgende.

Opskrifter med denne typer pulver findes der nemlig rigtig mange af derude, både til alt fra pandekager, brød, forskellige typer kage, morgenmad og en masse andet spændende der kan laves derhjemme. Køb derfor et produkt som kan bruges i flere sammenhænge, særligt hvis du ikke tænker at investere i flere forskellige typer proteinpulver samtidigt – det sikre nemlig at du ikke brænder inde med et produkt der ikke bliver brugt.

Hvad koster det bedste proteinpulver?

Blandt de mange udbydere og brands vi har kigget på, når det kommer til billigt protein pulver, så ser det på det danske marked ud til at mange af priserne ligger på nogenlunde samme niveau for hhv. 1 og 5 kg. De billigste varianter vi har fundet, har kostet helt ned til 99 kr. for et produkt, hvor nogle af de dyrere brands har kostet op imod 500 kr. + levering når vi har forsøgt at lave et køb online.

Særligt bed vi med whey proteinpulver mærker i, at det stort set hele tiden var muligt at finde gode tilbud og spotpriser hos en række forskellige forhandlere – der var altså mange penge at spare. Ikke bare fandt vi prisreduktioner, men der viste sig samtidigt et klar billede af mængderabatter når man købte flere produkter samtidigt.

Hertil skal det siges, at sættes der krav om at tilskuddet skal være økologisk eller vegansk, så fandt vi at der var både et mindre udvalg at vælge imellem, og at priserne i nogle tilfælde var en smule højere også tilbud. Der fremstod i vores gennemgang af test ikke nogen signaler om, at produkter med samge som chokolade, jordbær eller vanilje på nogle måder skulle være dyrt eller billigt sammenlignet med resten af varianterne i markedet.

Lyder det spændende i forhold til hvad du kan finde online? læs meget mere om området, se denne test fra august 2022 af protein pulver lavet af Mydinners.

Køb whey protein pulver på tilbud

Hvem kan ikke lide at spare penge, særligt når man kan købe det præcis samme produkt bare billigt på en anden webshop. Markedet for whey proteinpulver er meget konkurrencepræget, og det betyder for dig som slutbruger at de forskellige webshops laver flere tilbud for at vinde dig som kunde i sidste ende.

Så hvis du normalt gør brug af deals eller rabatkoder, så kan vi bestemt anbefale dig at lede efter det samme til det bedste protein du ender med at finde online til dit køb. I denne test og gennemgang af anmeldelser fandt vi for 2022 rigtig mange forskellige tilbud og aktuelle deals, og vi anbefaler alle at søge igennem de forskellige tools og apps der findes for at finde det billigste produkt tilgængeligt.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 5

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockmenu-circlecross-circle