Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Miele PowerLine Complete C3 Cat & Dog Støvsuger

Har du husdyr i form af kat eller hund, så er denne Miele støvsuger god til dyrehår og effektiv. Læs mere om Powerline Complete C3 til hunde- og kattehår.
Af 
 Opdateret d. september 5, 2022

Det kan være svært at vælge den helt rette støvsuger, men hvis du blot afstemmer dine behov før dit køb, kommer du fint i mål med dine køb. Du kan først og fremmest afgøre med dig selv, hvilken pris du ønsker at give for din støvsuger, og hvad du skal bruge den til.

Denne Miele model er blandt andet god til dig der mangler lidt ekstra hjælp til din rengøring af katte- og hundehår. De fleste produkter har svært ved at opsamle denne type skidt, hvilket denne model netop er eksperten i.

Powerline Complete C3 Cat & Dog har en radius på 12 meter, hvilket betyder at du kan bevæge dig rundt i dette område. Det regnes ud fra lednings længde, maskinen, røret, stangen og mundstykket. Nu længere radius, nu længere rundt kan du komme uden at skulle skifte stikkontakt.

Powerline Complete er god til dyrehår

Denne Miele støvsuger har vundet priser for netop rengøringen af dyrehår, da den fanger de små hår, som ellers kan sætte sig i møbler, tæpper, gulvet og meget andet. Derudover er den udstyret med en smart indikator lamper, som viser dig, hvornår du skal skifte posen.

Modellen har desuden en turbobørste og et lugtfilter, som skåner dine omgivelser. Det er på den måde rigtig godt til dig med husdyr. Det er denne turbobørste, som gør at den langt bedre opsamler dyrehår.

Den har, som mange andre Miele støvsuger, flere forskellige mudnstykker, som gør din rengøring nem og komfortabel: Et fugemundstykke, afstøvningsbørste, møbelmundstykke og turbobørsten.

Fuld liste over test af Miele støvsuger

Tests og kilder

  • Wirecutter har lavet denne guide - læs den her.
  • GH har lavet denne guide, læs den her.
  • Læs Rtings guide her.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 0 / 5. Optælling af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockmenu-circlecross-circle