Vi kan opnå en kommission, når der købes produkt via link. Læs mere >

Powerbank test – de absolut bedste powerbanks i 2022

Bliv klogere på dit valg af powerbank i 2022. Vi har sammenlignet de forskellige muligheder i markedet og giver dig overblikket herunder.
Af 
 Opdateret d. juni 16, 2022

Det sker ind imellem, at man bare står og mangler strøm på farten, vi kender alle situationen, hvor det bare ikke ske. Med disse unikke og billige powerbanks er du løbet tør for strøm for sidste gang. Se vores store sammenligning.

Få det helt store overblik inden dit køb

Vi oplister både billige varianter på tilbud, og luksusudgaven for dig der ikke kan få nok strøm. Derudover kan behov være forskellige, og vi har derfor både fundet modeller og mærker med stor og lille powerbank til dig. 

Du kan længere nede i artiklen finde de faktorer og parametre, du skal holde øje med, når du er på udkig efter den bedste powerbank for dig. Afdæk dine behov - er du til en stor eller lille powerbank, skal den være dyr eller billig? Vi sammenligner de bedste i test.

I denne artikel

Lad os komme i gang med vores sammenligninger, så du kan få gang i dine køb. Læs mere om hvad forskellen på en stor og en lille powerbank er længere nede i teksten.

Den bedste powerbank i år

Bedste design

Greylime Power Stone II - 20.000 mAh

Prisklasse: 500-700 kr

Type: Powerbank

Mål: 156 x 86 x 38

Kapacitet: 20.000 mAh / 74 Wh

Fordele:

Fås i forskellige farver
Mulighed for stor og lille kapacitet
Smukt, organisk og elegant design

Specifikationer

Vægt: 405 g
Udgang 1+2: Samlet maks 3A = 30W
Fremragende anmeldelser på trustpilot
Gratis fragt & retur

Hvorfor du skal vælge Greylime Power Stone II

Dette går ind under kategorien stor powerbank med sine 20.000 mAh. Den har stor kapacitet, og kan trække mere end én enkelt opladning. Det bedste ved denne model er at den fås i både forskellige størrelser og farver. 

Det giver dig fleksibilitet i forhold til hvilken farve, som er din favorit. Derudover kan du vælge den en tand større, så du har en enhed med større batteri. Hvis du vælger den store model, har du mulighed for at oplade størrer bærebare enheder såsom en computer eller tablet. 

I mange test, kundeudtalelser og beskrivelser betragter folk den som et smukt design. Det er meget organisk, blødt og komfortabelt at røre ved. Producenten har nemlig her kræst om detaljen og designet, hvilket fremhæves i test.


Læs mere om Greylime Power Stone II her
Største kapacitet

Ecoflow River 600 Pro Powerbank

Prisklasse: 6.000-6.500 kr

Type: Powerbank

Vægt: 7.2 kg

Kapacitet: 720 Wh

Fordele:

Kan lade op til 9 enheder
LCD-display
Fuld opladning på 1,5 time

Ulemper

Fysisk stor - ikke nem og fleksibel
Ikke velegnet til transport
Fremragende anmeldelser på trustpilot
E-mærket

Hvorfor du skal vælge Ecoflow River 600 Pro Powerbank

Her har vi en af de bedste i test, som har rigtig stor kapacitet og kraft. Den er velegnet til et større forbrug og kan derfor også oplade mange enheder og store redskaber. Det er en stor powerbank med et batteri med 7200Wh. Den kan lade op til 9 enheder.  

Denne model har fået stor ros i test, da det er en af de bedste til erhverv, hvor der skal transporteres og oplades redskaber, såsom værktøj. Derudover kan den også lade større køkkenredskaber eller give dem strøm, hvis du skal have dem med ud i det fri.

Dog har den ikke det flotteste og mest æstetiske design, som flere af de andre lidt mindre modeller har. Den har rigtig mange gode egenskaber og funktioner, så der er et hav af muligheder og indstillinger. Det kan dog også være en ulempe, da den kan være svær at håndtere og lære at kende.

En stor powerbank, som denne, har en tilhørende App, hvilket gør den endnu smartere og mere kompliceret - på godt og ondt. På denne App kan du følge med i om den selv skal lades op, og mængden af kapacitet tilbage. 


Læs mere om Ecoflow River 600 Pro Powerbank her
Bedste pris

Greylime Power Stone II 10.400 mAh

Prisklasse: 300-400 kr

Type: Powerbank

Mål: 130 x 81 x 38 mm

Kapacitet: 10.400 mAh / 38.48 Wh

Fordele:

Rigtig god pris
Nem at transportere
Flot enkelt design - fås i flere farver

Ulemper

Lav kapacitet
Fremragende anmeldelser på trustpilot
Gratis fragt & retur

Hvorfor du skal vælge Greylime Power Stone II 10.400 mAh

Savner du en lille og billig powerbank, så er denne den bedste og helt perfekte til dig. Det er en ægte vinder i test, når vi taler om pris. Du finder den ofte til under 300 kr., hvilket er rigtig billigt for en powerbank. 

Denne model har dog, modsat de andre, mindre kapacitet, og kan derfor ikke oplade lige så mange enheder og mængder. Den har en kapacitet på 10.400 mAh. Men deraf finder du også denne lille model til en god pris. 

Forskellige test udpeger denne som den bedste model til prisen. Den har tildels god kapacitet sammenlignet med prisen. Den giver dig mulighed for at være online på farten - til en vis grad.

Med dens små mål på omkring 3,5*8 cm., kan du nemt have den med i lommen på campingtur, eller blot med dig, hvis din telefon har tendens til at gå ud hele tiden. Producenten fremhæver derudover selv at den er kåret som vinder i test af både Ekstrabladet, Politikken og Jyllandsposten.

Dens smukke organiske design gør den ligeledes velegnet til tasken, da den kan ligge i tasken eller jakken uden at genere andre enheder og objekter.


Læs mere om Greylime Power Stone II her

Hvilke faktorer er vigtige i test af en powerbank?

Nu har vi været igennem en del forskellige modeller og versioner, og du kan måske fornemme nogle elementer der går igen. Men ellers hjælper vi dig på vej her med nogle elementer, som du kan være opmærksom på. 

Budget: Det første vi gerne vil fremhæve er prisen eller budgettet. På markedet for powerbank har du mulighed for at købe mange forskellige, som i forlængelse heraf også befinder sig i forskellige prisklasser. Du kan finde billige i test, men du kan også finde nogle stærke, med stort batteri til en højere pris. 

Prisklassen på powerbank starter ofte helt nede under en 300 kr. og helt op til omkring 1.000 kr. Vi har fremhævet en model, som koster mere end 6.000 kr. da det er en professionel powerbank, som kan trække enormt meget strøm og lade store redskaber op. 

Kapacitet: Derudover kan du vurdere, hvor meget din powerbank skal kunne trække. Dertil hvor meget strøm den har at give af, og dermed hvilken kapacitet den har. Hvor mange enheder kan den oplade og hvor hurtigt? Når man omtaler stor og lille powerbank drejer det sig ofte om kapaciteten.

Til eksempel kan du forestille dig en lille eller stor powerbank på 20.000 mAh, som er udstyret med en 2A indgang. Dette indebærer, at den kan lade en fuld opladning på 10 timer. Den bedste model for dig i test, er den som passer til dine behov ift. om du ønsker hurtig opladning, eller at du har tid nok.

Ofte ligger en lille powerbank som regel på en kapacitet på omkring 2-5000 mAh og kan derfor lade ca. 1-2 gange. Når det handler om en stor powerbank, og nogle af de bedste, kan du finde dem på over 15-20.000 mAh. Denne type kan lade din computer flere gange eller andre større redskaber såsom værktøj.

Design: Til dig der går op i stilen og designet på din enhed, så kan du på markedet finde et hav forskellige design. Det kan være, at et stilrent, blødt og velovervejet design er vigtigt for dig, så finder du mange gode mærker, som prioriterer et lækkert æstetisk udseende.

Der findes mange powerbank i forskellige test, som er rigtig gode og har stor kapacitet, men hvor de ikke just har haft fokus på design. Disse typer er også meget robuste, kantede og anonyme i deres udseende.

 

Hvad er fordelene ved en høj kapacitet?

Som tidligere beskrevet taler man om mAh, når man omtaler kapaciteten på et produkt. Det bruges til at sætte ord på batteriet og den drifttid, som er at finde på det enkelte produkt. Nu højere mAh, des du længere levetid på batteriet. 

mAh står for “milliampere hour”, og dækker derfor over antallet af timer den benytter i sin opladning. Ofte er en stor powerbank med høj kapacitet også fysisk stor, hvilket kan være en af ulemperne ved denne type. Modsat har den lille model mindre fysisk volume, hvilket kan være en transportabel fordel.

Fordelene ved en stor enhed er, at den først og fremmest har meget batteri kapacitet, og kan lade enten mange enheder eller en énkelt enhed mange gange. Når du køber en større model, får du også ofte en mere robust og solid model, som holder til mere og aldrig går i stykker.

Hvis du elsker at være ude i det fri og eventuelt campere, så kan en stor powerbank være guld værd og den bedste løsning. Den kan oplade en computer et par gange, og evt. andet elektronik såsom lyskæder og andet som har behov for strøm. Det kan være en fordel, da der sjælendt findes strøm på sheltertur, telt tur eller andet.

Lever du på farten, kan en stor powerbank også være at overveje, frem for den lille. Det er den bedste løsning, da du konstant kan have en liggende i tasken til din telefon og computer, så du ikke er nødsaget til at opholde dig forskellige steder og vente på at dine enheder oplader.

FAQ

Spørgsmål 1
Svar
Spørgsmål 2
Svar
Spørgsmål 3
Svar
Spørgsmål 4
Svar

Angivelse af kilder og test

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 0 / 5. Optælling af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockchevron-downarrow-rightmenu-circlecross-circle