Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Porsche Taycan leasing - Lease en elektrisk bil til privat brug

Med Porsche Taycan leasing går du ikke på kompromis med hverken de klassiske og luksuriøse træk fra den tyske producent eller miljøet. Denne elektriske bil har nemlig meget at byde på; både fart, elegant design og ren køreglæde i én og samme bil til privat brug, men også til erhvervsbrug.
Af 
 Opdateret d. marts 14, 2023
Porsche Taycan Leasing

Få køreglæden op at ringe

Der er mange, der drømmer om at eje en hurtigt bil, som de kan suse ned ad Strandvejen i på en varm sommerdag, og denne drømmer ligger måske ikke så langt fra dig, som du tror. Ved at lease får du nemlig mulighed for at prøve forskellige biler af fra forskellige brands, så du kan finde ud af, om netop drømmebilen er noget for dig.

Dette gælder naturligvis også for en Porsche, og derfor er der da heller ingen grund til at tøve.

Læs her mere om Porsche leasing.

Porsche Taycan leasing til både privat og erhverv

Hvad end det er til privat eller erhverv, så er Porsche Taycan leasing helt sikkert det værd. Her får du nemlig en bil, der glider over vejen helt lydløst og med kraftfuldt træk. Det er nemlig, trods udskiftningen til en elektrisk motor, stadig en bil, der giver én over nakken.

Porsche Taycan er til personen, der ønsker at pryde sig privat liv med luksus, men som samtidig ikke vil gå på kompromis med hverken miljøet eller elegancen. Ved Porsche Taycan leasing får du hele pakken.

Bliv klogere på leasing af elbil.

Leasing af Porsche Taycan

Porsche Taycan leasing til både privat og erhverv

Leasing af Porsche Taycan kan gøres på forskellige måder, herunder med:

  • Privatleasing: Her betales der løbende en ydelse, som var det leje af en bolig.

  • Erhvervsleasing: Dette indebærer en aftale med den virksomhed du arbejder for. Du ejer ikke bilen, men denne tilhører den virksomheden, dog har du retten til at benytte den. Denne firmabil afbetaler virksomheden.
  • Splitleasing: Denne form er en blanding mellem ejerskabet af virksomhed og privatperson. Der tegnes ofte en aftale, hvor både CVR-nummeret og privatpersonen står som ansvarlige. Der tages dog udgangspunkt i, at privatpersonen bruger bilen.

Angivelse af kilder

  1. Læs Car and Driver's anmeldelse af Porsche Taycan
  2. Earnest.com beskriver hvordan leasing foregår
menu-circlecross-circle