Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Porsche leasing - Find bl.a. Taycan, Macan og Panamera

Lyder Porsche leasing som noget for dig, så du kan få fingrene i en model fra dette bilmærke, lige fra sportsvognen, Taycan Turismo eller Panamera og til den mere "familie-venlige" Macan. Bliv klogere på dine muligheder - i alt fra flexleasing, privat- eller erhvervsleasing, splitleasing m.m.
Af 
 Opdateret d. marts 7, 2023
porsche leasing

Hvilke modeller finder jeg hos dette bilmærke?

Det populære brand Porsche, befinder sig i luksus klassen, og derfor er adgangen til denne bil ofte af eksklusiv karakter. Men har du altid haft en drøm om netop Porsche leasing, så er dette muligt. Men lad os kort se lidt på, hvilke modeller der er oppe i deres sortiment nu.

 • Taycan: Første vi ønsker at fremhæve er også en de selv ønsker at fremhæve. Deres lækre nyere Taycan Sport Turismo i sportsligt design, høje fleksibilitet og store komfort - men fortsat med en sænket undervogn, som gør den ekstravagant på sin egen måde.

 • Macan: Dette ligner ikke den typiske sportsvogn, da den blandt andet har 5 døre og 5 sæder. men skal du have mere rummelighed i forbindelse med en Porsche leasing, kan det være værd at kigge mod denne Macan. 

 • Panamera: En umiddelbart klassisk sportsvogn fra dette brand, som fås i 10 forskellige modeller i denne serie.

 • Cayenne: En folkekær SUV med plads til en mindre familie eller personen, der gerne vil have plads. Klassisk Porsche design. Fås i mange modeller, herunder som hybrid, GTS og meget mere.

 • Boxster: 718'eren, den rendyrkede sportsvogn med fart over feltet, kaleche og smukke detaljer. En lækker sommerbil, som kan bruges i solskinnet.

 • 911: Den lille klassisker, som nok står allerklarest i de flestes sind, når man tænker på en Porsche er det rette valg til dig, der gerne vil have sportsglæden, en bil, der ikke skal rumme hele familien, men kan nydes alene eller med en partner.

Er du nysgerrig på andre modeller og bilmærker kan du læse mere om Audi leasing og Mercedes leasing her på siden. Vælg den model, der passer præcis til dine behov og ønsker. Flere forhandlere har adskillige modeller, som du kan se på, og efterfølgende vælge din favorit.

leasing af porsche

Porsche leasing - Hvilken leasingform er bedst til dig?

Der findes flere forskellige former for leasingaftaler, som alle kan formes til præcis dine behov. Ønsker du højere afbetaling løbende eller et stort engangsbeløb og mindre månedtlig afbetaling? Ønsker du splitleasing med dit arbejde, så I deler udgifterne til en bil du benytter i både arbejds regi og privat. Der findes flere muligheder. Lad os tage nogle af dem.

 • Privat: Privatleasing er til dig, som privatperson, der ønsker Porsche leasing, hvor det er til privat brug. Der findes flere måder at afbetale på, hvorunder du finder operationel-, finansiel- og flexleasing.

 • Erhvervsleasing: Benytter du din bil en del i forbindelse med arbejde, kan det muligvis betalte sig at kontakte din virksomhed eller arbejdsplads og forehører dig til dine muligheder for erhvervsleasing. Det er dog sjælendt noget vi ser i forbindelse med leasing af en porsche - som ofte er til privat brug. Erhvervsleasing indebærer, at du ikke ejer bilen, men at denne tilhører din arbejdsplads. Firmabilen afbetaler virksomheden på ift. afgifter, vedligeholdelse og drift.

 • Splitleasing: Denne er til dig, som benytter din bil begrænset i privaten, men en del gennem arbejdet. Men hvor du dog fortsat ønsker selv at være inde over det økonomiske. Ejerskabet fordeles derfor mellem både dig og din arbejdsgiver.

Pift din Porsche leasing op med sæsonleasing

Har du før hørt om sæsonleasing? Muligheden for at køre i en åben sportsvogn om sommeren og en SUV om vinteren. Men uden at betale af på begge hele året. Eller, du kan betale af hele året, men blot for det halve års aktivitet. Du kan derfor have en aktiv porsche leasing i 3 måneder i de gode sommerstunder, og afbetale disse 3 aktive måneder hele året.

På en sådan måde kan du altså fordele din betaling af afgifter ud på hele året, og endda blot betale registreringsafgift for de 3 måneder. Det giver fleksibilitet og muligheder til dig og din drøm om flere biler samtidig. Se derfor nærmere på både Taycan, Macan og Panarema.

 

Elbil eller benzinsluger?

Der er naturligvis altid forskel på de forskellige biler, uanset hvilket brand, du vælger at lease fra. Med Porsche leasing er det selvfølgelig ikke anderledes. Her finder du nemlig små, hurtige sportsvogne, der både kan køre på el og benzin, større SUV'er med flot design og så videre.

Det helt enestående ved leasing af Porsche er, at du ikke mister den fornemmelse og den stemning, som brandet ellers giver og er kendt for, selvom du vælger en elbil. Den nye Taycan model fås nemlig som elbil, der både kan give dig det ryk tilbage i sædet, som en normal Porsche på benzin også kan, netop fordi den er udstyret med kraftfulde motorer, der driver hjulene på en effektiv og elegant måde.

Du mister således ikke køreglæden ved at tænke mere miljøvenligt - tværtimod. Du kan sågar sætte ekstra lyd til, så bilen laver den spinnende lyd, når speederen kæles for. Det er naturligvis ikke lige så naturtro, som en almindelig benzindrevet motor, men det kan give det, som elmotoren ikke kan give.

Derudover, er der jo også tonsvis af gode grunde til at vælge en elbil over en benzinsluger - både af økonomiske grund, men også af miljømæssige grunde. Hvad end dit take på det er, så er det naturligvis også helt dit eget valg. Heldigvis giver Porsche leasing dig også mulighed for at bytte din bil efter leasingperioden, hvis du ikke skulle være glad for den, du har valgt, eller bare ønsker også at prøvet en anden mulighed.

Læs mere om leasing af elbil her.

Bliv klogere på dine produkter med ProduktEksperten

Vi hjælper dig til at blive endnu mere oplyst om dine produkter, inden du køber dem. Derfor kan du her på siden sætte dig endnu mere ind, hvilke fordele og ulemper netop det produkt du søger har. Vi har lavet et utal af guides og overblik over viden, anmeldelser og meget andet på produkter og services som: 

Lad os gøre livet nemt for dig, så du ikke skal søge internettet tyndt for alt fra Porsche leasing og leasingformer og til hvilken robotplæneklipper du bør vælge. Vi skaber overblikket og sender dig i den rette retning.

Angivelse af kilder

 1. porscheenglewood.com fremhæver 2023 bedste modeller
 2. cars.usnews.com 
 3. Earnest.com uddyber leasing og hvordan det foregår
menu-circlecross-circle