Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Porsche elbil leasing - Sæt pris på en elektrisk SUV

Porsche elbil leasing gør det muligt for dig at mærke den kraftfulde motor fra det kendte tyske producent, men drevet af el. Sæt pris på en elektrisk SUV med plads til børn, eller en hurtig sportsvogn, der rykker, selvom hjulene drives af elektricitet.
Af 
 Opdateret d. marts 14, 2023
Porsche elbil leasing

En hurtig sportsvogn eller en elektrisk SUV til børn og familie?

Hvad end du er på udkig efter en bil, der kan rumme hele familien med børn og kæledyr, eller om det skal være en hurtig sag, hvor du og din partner kan tage en behagelig tur ud langs grønne områder eller ved havet, så findes der en elektrisk bil fra Porsche, som helt sikkert kan opfylde dine behov.

På nuværende tidspunkt er det kun muligt at få fat i én Porsche, som drives 100% af elektriske motorer, og det er naturligvis den velkendte Porsche Taycan, der er en lækker, lille sportsvogn, der kan rumme en mindre familie eller parret, der gerne nyder lidt privatliv og kvalitetstid med hinanden.

Læs mere om de forskellige Porsche leasing modeller her.

Porsche elbil leasing på halv tid

Er du ikke klar til at give dig fuldt ud til en Porsche elbil, så kan du også altid vælge at lease en hybrid. Porsche elbil leasing omfatter nemlig også andre elektriske muligheder, herunder hybrid, så hvis du ikke er klar til en Taycan, kan du gå på kompromis og vælge én af hydridmodellerne, nemlig Cayenne eller Panamera.

Vælger du en Cayenne til Porsche elbil leasing, vil du have fingrene i en SUV, der både er rummelig og komfortabel med plads til både børn og bagage. Med andre ord, en god bil til børnefamilien.

Er det i stedet en Panamera du vælger til Porsche elbil leasing, vil du i langt højere grad have med en sportsvogn at gøre, hvor børn måske er af den større slags, eller den er til brug helt uden.

Læs også om Porsche 911, hvis du vil læse mere om sportsvogne fra det kendte tyske brand. Eller om en Macan, hvis det skal være en mellemting mellem sportsvogn og SUV.

Elbil: Porsche leasing af elektrisk bil

Muligheder for Porsche elbil leasing

Porsche elbil leasing kan ske på flere måder. Læs mere om følgende leasingmetoder: 

  • Splitleasing
  • Flexleasing
  • Sæsonleasing
  • Privatleasing
  • Erhvervsleasing

Og meget mere. Læs mere om andre brands, som Peugeot, Audi eller Mercedes her.

Angivelse af kilder

  1. Læs en anmeldelse om Porsches hybridbiler.
  2. Lær om leasing fra Earnest.com 
menu-circlecross-circle