Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Pokemon sengetøj – til både junior og 140×200 cm. voksen

Pokemon sengetøj til børn og voksne

Indholdsfortegnelse

Er du også en ægte fan af den gode gamle 90’er animations favorit, som på alle tænkelige måder overtog børn som voksen i et par årtier, og stadig er at finde i supermarkeder, spil og meget mere. Vi giver dig et overblik over hvor du kan købe dit pokemon sengetøj til både børn men også en 140×200 cm voksen størrelse.

Der findes mange typer af sengebetræk, og det er næsten muligt at få alle typer, farver, materialer m.m. Hvis du er en nostalgisk voksen, som elsker et godt sengebetræk eller om dit barn har en animations favorit, så kan du købe det flere steder.

Pokemon sengetøj - voksen 150x210 cm

Pokemon sengetøj - voksen 140x200 cm

Bedste priser og tilbud på Dynezonen:

Dynezonen

Hvorfor skal du vælge lige netop denne?

Denne mulighed for et lækkert, hyggeligt og farverigt sengebetræk er “dobbelt faced” og kan derfor vendes og der forekommer motiver på begge sider. Motiverne her er blot hovederne på figurene, hvilket giver et simpelt og enkelt udseende.

Dette betræk er til teenagere eller voksne, da størrelsen hedder 14×200 cm. Det er ikke til junior, da dette ville blive forr stort. Pude betrækket er 60×63 cm. Derudover er dette sengebetræk 100% fri for skadelige kemikalier og er derfor OEKO-TEX certificeret.

Sengebetræk 140x200 cm. Pokemon

Dette produkt er mørkere i farven, da det et præget hovedsageligt af en rolig mørkeblå farve. Det er figurene i fuld figur, så du har kroppen med på disse. Denne model kan dog kun fås i 140×200 cm til en voksen, men der findes lignende sengetøj herunder også til junior størrelsen. 

Dette pokemon sengetøj er ligeledes OEKO-TEX certificeret, og derfor med fokus på ikke at have skadelige kemikalier i produktet. Lukningen på dette sengesæt er knapper og materialet er 100% bomuld.

Læs også om vores bedste sengetøj i test 2023 her.

Find dit kommende japanske merch

Pikachu og alle hans venner fås i mange størrelser, formater og formationer, og vi hjælper dig lidt på vejen med lidt forskellige muligheder.

Scroll to Top