Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

PLANTE krydsord løsninger - Få svar i kryds og tværs-ordbog

Find de bedste svar for PLANTE krydsord her på siden. Vi hjælper dig med at løse din kryds-og-tværs, hvis du sidder fast med bestemte ord. Få løsningen længere nede på siden, og få et overblik over dine muligheder.
Af 
 Opdateret d. december 28, 2022
plante krydsord

Løsninger for PLANTE krydsord

Find løsning, og eventuelle forslag for dit krydsord for ordet her på siden, så du ikke skal bruge tid på at sidde fast. Brug tiden fornuftigt.

 1. træ
 2. urt
 3. anis
 4. birk
 5. busk
 6. græs
 7. iris
 8. bønne
 9. durra
 10. floks
 11. bomuld
 12. dagøje
 13. duenæb
 14. aksgræs
 15. stikkelsbærbusk

Hvis vi har været til hjælp, er du velkommen til at tjekke forbi vores krydsord-side, som du kan læse mere om her. Her beskriver vi hvordan du let kan komme igennem kryds-og-tværs-gåder, uden at få alt for meget sved på panden. Du slipper altså for at sidde og være låst fast i dine kryds og tværs, især med ord som PLANTE krydsord.

Denne type hjælp giver plads til at holde gang i den gode proces, så du ikke behøver og sidde og afvente et ord, som kan ødelægge det for resten af dit spil.

Vi beskriver senere her på siden, hvordan du hurtigt og nemt kan bruge denne hjælp til dine ord, og hvordan du effektivt kommer videre fra de mure du måtte ramme.

Hvordan bruger du denne hjælp?

Men hvordan bruger du denne hjælp. Vi sætter dig kort ind i den rette fremgangsmåde, så du hurtig og effektivt kan komme videre i dit spil. Det smarteste vil være, hvis du starter med at tælle det antal af bogstaver du mangler ud for din PLANTE krydsord, så du hurtigt kan få et overblik over dine muligheder og løsninger.

Du kan nu søge på dit ord, finde antallet af bogstaver for dernæst at se mulighederne over. Det er ligeledes en idé her, at overveje om der er nogle krydsende andre ord, som kan hjælpe med at udpege relevante ord fra denne liste. Det kan eks. være at bogstav nr. 2 er et "æ", så minimerer det mulighederne.

Hvem laver krydsord?

Du er bestemt ikke den eneste, der sidder her og kigger på denne side efter hjælp til deres kryds og tværs, og du er derfor heller ikke den eneste som spiller denne type spil eller udfylder denne type matrixer. Der er flere tusinde danskere, som benytter sig af krydsord i deres fritid. En god hverdags hjerne gymnastik.

Det er med god grund at mange mennesker pryder deres hverdag med dette. Det er en god måde at træne både hukommelse og logik. Ift. træning af hukommelser bunder det i, at du bliver bedre til at huske, hvad PLANTE krydsord eksempelvis er næste gang, og hvilke beslægtede ord der findes.  

Angivelse af kilder og test

 1. Få dit daglige fiks af engelsk kryds og tværs spil her.
 2. Washington Post har også lavet et dagligt spil her.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 5

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

menu-circlecross-circle