Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Philips airfryer XXL tilbud → anmeldelse og test af tilbehør 

På udkig efter et godt Philips airfryer xxl tilbud? Med maskinen kan du lave dine yndlings friturestegte retter hjemme i dit eget køkken. Denne har nemlig til formål, at tilbedrede din mad så det bliver sprødt og lækkert, uden at indeholde en stor mængde af olie. Vi har samlet anmeldelse og test af produktet samt tilbehør og opskrifter du skal kende fra start.
Af 
 Opdateret d. januar 2, 2023

Vores førstevalg er Philips Airfryer XXL HD9650/90 – Det er den perfekte køkkenmaskine med mange forskellige indstillinger.

De forskellige airfryer fra Philips

I denne artikel

Vores guide starter med detaljerede oplysninger om vores valg af de bedste brødristere i 2022 og dækker derefter de vigtigste emner, som en dygtig køber bør være opmærksom på, for dem, der ønsker at komme ind på ind- og uddybning af købsprocessen for brødristere. Lad os komme i gang.

Top modellen i 2023:

Bedste samlet set

Avance Collection Airfryer XXL HD9650/90

Vejl pris: 1.999 kr.

Type: XXL Airfryer

Kapacitet: 1,4 kg 

Vægt: 7,99 kg

Det kan vi lide

Kan gå i opvaskemaskien
Hurtig opvarmning
Twin TurboStar-teknologi
QuickClean kurv
elgiganten
Få en god pris på denne airfryer her

Hvorfor vælge denne airfryer?

Denne model er vurderet bedst i test af forbrugerrådet TÆNK. Med denne model kan du lave sunde og velsmagende retter til hele familien med en avanceret Twin Turbo teknologi, som tillader dig at lave din mad nemt og effektivt med så lidt fedtstof som muligt. Teknologien gør at den varme luft bliver cirkuleret rundt i maskinen og giver maden en jævn tilberedning.

Den har en stor størrelse som er velegnet til den store familie eller til festen, hvor der skal tilbedredes mad til alle. Med en smart QuickControl får du en digital skærm, som er nem at betjene og som indeholder præinstallerede programmer. Den er kåret bedst i test hvilket vi godt forstår, da den kommer med en masse gode funktioner og fås til en god pris.

Premium valget

Philips Airfryer XXL HD9867/90

Vejl. pris: 2.699 kr.

Type: XXL Airfryer

Kapacitet: 1,4 kg 

Vægt: 7,99 kg

Det kan vi lide

Non-stick belægning
Smart Sensing-teknologi
Stor kapacitet
elgiganten logo
Få en god pris på denne airfryer her

Hvorfor vælge denne airfryer?

Denne model er udstyret med nytænkende teknologi som giver dig de bedste muligheder for perfekt tilberedning, lige som du ønsker. Den har en stor kapacitet, som kan indeholde op til 1,4 kg. Smart Sensing teknologien gør desuden, at airfyreren helt selv bestemmer hvordan maden skal tilberedes, du vælger blot den ønskede ret, og lader maskinen stå for at tilbedrede maden til perfektion.

Den fås desuden i to forskellige smarte faver i enten hvid eller sort, så du kan vælge den model som bedst passer ind i dit hjem. Denne model er til den dyrere side, dog får du den nyeste teknologi og en masse gode funktioner.

Premium valget

Philips HD9270/96 Airfryer Spectre XL 

Vejl. pris: 1.500 kr.

Type: XL Airfryer

Kapacitet: 1,2 kg 

Vægt: 5,55 kg

Det kan vi lide

Rapid Air-teknologi
7 forudindstillinger
5 måltidsportioner på én gang
Få en god pris på denne airfryer her

Derfor bør du vælge en airfryer fra Philips

Denne model er mindre end vores andre bedst i test modeller, dog er den kraftfuld og kan hurtigt og nemt tilberede sprød mad til dig og din familie.

Den fås til en rigtig god pris og er den perfekte til familien, som ønsker at lave maden hurtig uden særlig meget fedt. Selvom den er XL kan den sagtens stå på bordet uden at virke stor og voldsom. Den kan stege, grille og bage et hav af retter med mulighed for køb af tilbehør, som blot gør madlavningen endnu bedre.

Den fås med en tilhørende NutriU-app som giver dig spændende Philips airfryer opskrifter personligt tilpasset til dine præferencer. Samtidig er den nem at rengøre direkte i opvaskemaskien, hvilket gør den til et godt valg til den familien, som ønsker at lave mad fra bunden som samtidig er nemt og sundt.

Derfor bør du vælge en airfryer fra Philips?

Med en bedst i test XXL eller XL airfryer fra Philips kan du lave mad til hele familien på én gang. Den store kapacitet gør nemlig, at du nemt kan tilberede en hel kylling eller op til 1,4 kg pommes frites. I XL modellen har du mulighed for at lave op til 5 måltidsportioner på én gang, denne størrelse kan derfor sagtens være tilstrækkelig for din familie.

Alt efter hvilken model du anvender, vil de have forskellige funktioner. Fælles for dem alle er, at de er designet til at kunne stege din yndlings mad ved hjælp af varmluft med begrænset eller ingen tilsat olie. Den minimale mængde fedt gør, at du steger din mad med op til 90% mindre fedt, end hvis du anvendte en frituregryde.

Til alle modellerne hører der en Philips Airfryer xxl app til, hvor du kan finde gode råd, vejledninger og nemme opskrifter. Det digitale display på alle modellerne er desuden nemt at anvende og giver dig flere forudindstillede programmer til madlavning, hvor du med få klik kan starte din tilberedning.

Alle modellerne har desuden aftagelige dele som kan gå i opvaskemaskinen og derfor nemt rengøres, uden det store besvær. QuickClean kurven er nem at rengøre, da den har en non-stick belægning, så maden ikke brænder på. Steging på varmluft betyder desuden også, at dit hjem ikke vil lugte så meget, som traditionel friturestegning.

Hvordan virker en Philips airfryer?

En airfryer er kort sagt en elektrisk maskine, som bruger varmluft til at tilberede og få samme resultat som man kender fra den traditionelle frituregryde. Forskellen er blot her, at du ikke behøver at bruge samme store mængde af olie. Ved hjælp af en hurtigt-cirkulerende varmluft gør dette at din mad vil få samme spørde overflade og saftige indre, som hvis den var tilberedt i en frituregryde.

Resultatet vil derfor være sundere og tilbedredningstiden vil samtidig være kortere, da en airfryer typsik vil opvarme hurtigt og tilberede din mad indenfor en halv time, alt efter hvad du ønsker at lave. Den vil samtidig sikre at maden bliver jævnt tilberedt, da det hele tiden vil cirkulere rundt i maskinen.

Du kan derfor hurtigt nemt lave gode hverdagsretter til hele din familie. Vores anbefalede modeller fra Philips indeholder alle samtidig timer-funktion og display, så du blot kan vælge den type mad du gerne vil lave, sætte den igang med den ønskede temperatur og tid. Derefter kan du læne dig tilbage og bekrymringsfrit lave airfryeren gøre alt arbejdet for dig.

Vores anbefalede modeller fra Philips indeholder en patenteret Rapid Air teknologi, som gør at de bruger en varm luftstrøm til at stege forskellige retter med 90% mindre fedt. De indeholder en stjerneformet bund, som har en hurtigt cirkulerende luft som sikrer en jævn varmefordeling. Stegemetoden gør også, at den skaber færre luftgener og har en bedre stegning.

Vores anbefalede bedst i test produkt, Avance Collection Airfryer indeholder en nytænkende teknologi kaldet Twin TurboStar. Den kraftfulde motor og varmelegeme gør ligeledes at maden vil blive tilbedredt jævnt og med så lidt fedt som muligt. Den er nemlig designet til at udtrække meget fedt fra din mad og kan opfage det hele i fedtfjerneren, så du nemt kan fjerne det.

Der er derfor ikke nogen tvivl om, at en airfryer fra Philips, især XXL modellerne, vil have en masse gode fordel og kunne give dig de bedste resultater, når det kommer til denne type af køkkenmaskine. Eksperteamet hos Philips har nemlig finpudset Airfryer-teknologien i mere end 10 år - de ved derfor hvad der skal til for at skabe den ultimative airfryer.

Specifikationer:

Se relaterede artikler til airfryer

Læs vores anbefalinger til Kitchen Master Airfryer her.

Er du på udkig efter de bedste airfryer i test - så se vores anbefalinger her.

Læs også vores anbefalinnger til den bedste Holm Deli airfryer i test

Se de bedste airfryer opskrifter 2022 her.

Se gode tilbud på bedste airfryer test 2022 - her.

Lav dine favoritopskrifter i din airfryer

En airfryer kan bruges til mange forskellige retter - du kan nemlig både friturestege, grille og bage i din airfryer. Det som de fleste hyppigt vælger at tilbedrede i deres airfyer, er for eksempel pommes frites, kylling, flæskesteg, forårsruller, nuggets mm.

Du kan også tilberede forskellige sunde grøntsager såsom rodfrugter eller rosenkål. Drys med fordel lidt salt over dem og server dem med en lækker dip til - så har du den perfekte snack til dig selv, din familie eller dit selsskab.

Tilbehør til din airfryer

Et airfryer XL-snacklåg er det perfekte tilbehør som du bør købe med til din maskine. Med denne kan du nemlig kan din egen hjemmelavede snacks som chips, tortillas eller tørret frugt.

Den kan nemlig bruges til at holde lette ingredienser på plads, som uden låget ville have risiko for at flyve ud af kruvet på grund af den kraftige luftstrøm. Låget kan samtidig forhindrerstænkning, hvilket er ideelt når du tilbereder marineret mad eller mad som har et højt fedtindhold.

Dette tilbehør kan også bruges til bruning som kræver en længere tilberedningstid. Dette kunne være til opskrifter med brød eller kage. Låget som tilbehør vil forsinke at toppen bliver hurtigt brun og sikrer at indersiden bliver bagt perfekt.

Et andet brugbart tilbehør til din airfryer XXL er et bagesæt, som indeholder en bageform med non-stick belægning og 9 muffinsforme i silikone. Med dette sæt kan du nemt lave alt lige fra lækre muffins og cupcakes til skønne madtærter og brød. Med sættet får du også et opskrifthæfte med inspirerende opskrifter.

Se en oversigt over alle vores testede airfryers her

FAQ om Philips airfryer

Hvorfor vælge en XXL model?
En XXL model fra Philips kan indeholde op til 1,4 kg mad i maskinens kurv. Dette betyder at du kan tilberede op til 6 måltider af gangen.
Hvor meget koster en XXL eller XL airfryer?
En større model vil typisk være lidt dyrere end en mindre model. Alt efter hvor mange funktioner man ønsker vil prisen variere. Modellerne vil typisk lægge mellem 1.5000 og 3.300 kr. i pris. Ofte vil have dog kunne finde flere af modellerne på tilbud hos forskellige forhandlere.
Hvorfor anvende en airfryer fra Philips?
Philips har flere gode modeller at vælge i mellem, alt efter hvilken størrelse du ønsker og hvor mange du ønsker at prisen skal være. Alle modellerne er kraftfulde og anvender den nyeste teknologi, som sikrer en jævn og god tilbedredning af din mad med samtidig at bruge en lille mængde af olie.
Svar

Angivelse af kilder og test

chevron-downmenu-circlecross-circle