Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Philips Elektrisk tandbørste – Bliv klogere på dit valg her

Husker du at børste dine tænder to gange dagligt? Det er nemlig supervigtigt at vi er omhyggelige og gode til at huske at børste vores bisser. Ved at holde dine tænder fine og rene, holder du dem nemlig også sunde, og det er sådan at du kan forebygge sygdomme fra at opstå i dit tandkød og/eller tænder.
Af 
 Opdateret d. juni 29, 2022
Bedste eltandbørste

Der findes mange muligheder, men en Philips elektrisk tandbørste er helt klar en oplagt mulighed til at klare jobbet.

Metodologi
Disse guides og anbefalinger er baseret på grundig research om produkterne på baggrund af kundeanmeldelser, anbefalinger og testvindere. Læs mere her.
Vi holder løbende øje med test og anbefalinger af forskellige produkter, for at kunne tilbyde dig det bedste udvalg og information om det specifikke marked.

El modellerne er som regel kendt for at være lige lidt mere effektive og omhyggelige end de traditionelle, manuelle modeller på markedet. Dog er en elektrisk model som regel også i den dyre ende set i forhold til den manuelle model. Men, da el modellen er mere effektiv, er den som regel en god investering og findes da også tit på tilbud – også Philips modeller.

 Hvem er Philips?

Du kender måske allerede til Philips elektrisk tandbørste, eller også kan det være du kender til mærket på anden vis. Denne fabrikant er nemlig et stort og meget velkendt mærke, som stammer fra Holland og blev stiftet helt tilbage i 1891. Her er altså tale om en gammel, men yderst elsket spiller på markedet for el tandbørster.

Udover en elektrisk tandbørste, finder du også mange andre typer produkter hos Philips, som er en sundhedsteknologisk- og forbrugerelektroniskvirksomhed. Hos Philips kan du altså finde alt fra el tandbørster til støvsugere, belysning, krøllejern og meget mere. Når det kommer til tandpleje byder det hollandske mærke også på mere end en elektrisk tandbørste.

Du finder nemlig også forskellige børstehoveder, som byder på forskellige hårdheder, samt tandtråd. Da vi jo har med en sundhedselektroniskvirksomhed at gøre, er det ikke helt almindeligt tandtråd du finder her. Philips har nemlig udviklet en elektronisk airfloss.

Man må sige at vi her har en virksomhed med det seneste nye teknologi, som hjælper dig til at holde dine tænder pæne, rene og sunde.

På jagt efter andet end en Philips el tandbørste?

Er du på jagt efter en anden elektronisk model, end dem du finder hos det hollandske mærke, så er du stadig landet det helt rigtige sted. Vi har nemlig udarbejdet en helt side, hvor vi ikke blot dykker ned i de mange forskellige mærker inden for de elektriske modeller, men faktisk de bedste på markedet.

Læs derfor vores guide på de bedste el tandbørster, som vi har sammensat af andre guides og tests, så du nemt kan få et overblik og finde frem til den bedst mulige model til dig.

Læs mere om den elektriske tandbørste her:

cogclockmenu-circlecross-circle