Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Pedigree hundefoder - Sund kost til din firbenede ven

Pedigree er et velkendt og anerkendt brandt, der i mange, mange år har produceret hundefoder til hunde rundt omkring i verden. Derfor har de også stor erfaring med, hvilke ingredienser, som din hund vil synes om, og ikke mindst med, hvad din hund behøver for at trives bedst muligt.
Af 
 Opdateret d. juli 5, 2022

Med Pedigree hundefoder sikrer du, at din hund får en sund kost, der understøtter dens gode livskvalitet og sikrer den gode mineraler og vitaminer i kosten hver eneste dag. Pedigrees hundefoder er nemlig spækket med animalske produkter, herunder både hjerte, lever og nyre, som holder din hunds hjerte og øjne sunde.

Metodologi
Disse guides og anbefalinger er baseret på grundig research om produkterne på baggrund af kundeanmeldelser, anbefalinger og testvindere. Læs mere her.
Vi holder løbende øje med test og anbefalinger af forskellige produkter, for at kunne tilbyde dig det bedste udvalg og information om det specifikke marked.

Hos Pedigree produceres der både tørkost såvel som vådfoder, der har forskellige fordele og forskelligt indhold, som hjælper din hund med at holde sig sund og frisk. 

Desuden er producenten især kendt for sine Dentastix, der har en slibende effekt på din hunds tænder, så de kan holde sig skarpe og sunde, samtidig med, at Dentastixen forebrygger og holde tandsten ude af din hunds hund.

Vi kan især godt lide:

  • Det varierede udvalg af både tør- og vådfoder
  • Sammensætningen af indholdet i foderet
  • Det store udvalg af godbidder

En sund hund med Pedigree hundefoder

På Pedigrees hovedkontor i England laves der forskning i, hvordan både hunde og katte optager foderet, hvilke sammensætninger af vitaminer, mineraler og antioxidanter, dit kæledyr har bedst af, samt smagssammensætninger, som dyrene især godt kan lide og nyder, når de skal have mad.

Med andre ord, så sikrer Pedigree hundefoderet, at din hun kan trives på aller bedste vis. En velfodret hund med en god diæt og masser af motion er en glad hund, der også vil have et meget bedre liv og livskvalitet. Trives din hund, så vil du også trives bedre.

Når du har fodret din hund med Pedigree hundefoder, så er det også oplagt at forkæle den lidt med nogle af de godbidder, som Pedigree har. Pedigree udbyder nemlig et rigtig stort udvalg af godbidder med forskellige smage, formål og effekter, som både er gode og velsmagende for din hund, så den kan forkæles ved god opførsel.

cogclockmenu-circlecross-circle