Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Paw Patrol walkie talkie sæt


Dine børn kan nu i samarbejde med Paw Patrol gå på opdagelse og eventyr ude i haven eller inde på værelset. Med Paw Patrol walkie talkie sættet er det nemlig muligt for dine børn at snakke sammen med hinanden selv der er langt i mellem dem, eller de befinder i hvert deres rum.
Af 
 Opdateret d. juli 8, 2022
forsidebillede pawpaw

Paw Patrol walkie talkie sættet er nemlig udstyret med fleksible antenner, der kan fange signaler helt op til 100 meter væk, så skulle dine børn have en ven eller flere, der bor i nærheden, så kan de snakke sammen, selvom de ikke befinder sig det samme sted

Metodologi
Disse guides og anbefalinger er baseret på grundig research om produkterne på baggrund af kundeanmeldelser, anbefalinger og testvindere. Læs mere her.
Vi holder løbende øje med test og anbefalinger af forskellige produkter, for at kunne tilbyde dig det bedste udvalg og information om det specifikke marked.

På den måde foregår legen ikke kun på telefonen, computeren eller tabletten, men fysisk.

Vi kan især godt lide:

  • Det flotte design
  • Den børnevenlige udformning
  • Det smarte spænde på bagsiden

Timevis af leg med Paw Patrol

Når først dine børn har fået fingrene i et Paw Patrol walkie talkie sæt, vil de kunne lege sammen i timevis eller indtil batterierne løber tør for strøm. Man kan gå på eventyr ude i haven og tale sammen om, hvad man finder af spændende ting, eller man kan lege spioner eller undercover agenter.

Som forælder kan du naturligvis også være med. Det er supernemt at bruge en Paw Patrol walkie talkie, og derfor kan børn helt ned til 3 år sagtens bruge Paw Patrol walkie talkie sættet. Helt simpelt, så er der en tænd og sluk knap på den ene side, som kan skubbes op og ned for at tænde og slukke, og så er der en tale-knap på den anden side, som holdes inde, mens man snakker sammen.

I sommermånederne kan man gå på opdagelse ude i naturen som familie, eller dine børn kan tage en walkie talkie i bæltet eller i buksekanten ved hjælp af den smarte clips. Så er de klar til begive sig ud på eventyr. Det her produkt er derfor også helt perfekt til en sommerferie herhjemme i det ganske danske land, hvor vi har store grønne arealer, som man kan lege på.

Tag eksempelvis en tur i skoven og tage en walkie talkie med i hånden, så du og dine børn kan snakke sammen mens i leder efter kryb, planter eller noget helt tredje. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Du kan finde finde et Paw Patrol Walkie Talkie sæt i langt de fleste legetøjsbutikker. Du kan også læse mere om de bedste walkie talkier til både børn og voksne her.

Læs mere her om andre walkie talkier

cogclockmenu-circlecross-circle