Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Overvågningskamera test - 6 bedste indendørs og udendørs

Ønsker du at sikre dig bedre mod risikoen for indbrud og ubudne gæster i hjemmet? Se vores komplette test over de bedste overvågningskameraer til både indendørs og udendørs brug. Se tilbud på modeller med og uden wifi.

Der findes et utal af alarmselskaber, og flere forsøger at overtale forbrugerne til at tegne et længerevarende bindingsforløb på en alarmpakke. Dog vælger fortsat flere danskere at købe deres egne overvågningskameraer, så de selv ejer systemet og ikke er bundet til månedlige betalinger i flere år. Se både billige og flere luksusvarianter herunder i guiden.

Bedst i test overvågningskamera for 2022:

Denne nye test af de bedste overvågningskamera i markedet har kigget på en række forskellige parametre. Vi har blandt andet kigget på mulighed for wifi, billige priser og hvorvidt de kan bruges indendørs og udendørs. Se modeller på tilbud og få et overblik over forhandlerne i dette marked.

De bedste overvågningskameraer i 2022

Vores guide starter med detaljerede oplysninger om vores valg af de bedste overvågningskameraer til indendørs og udendørs brug i 2022 og dækker derefter de vigtigste emner, som en dygtig køber bør være opmærksom på, for dem, der ønsker at komme ind på ind- og uddybning af købsprocessen for overvågningskameraer. Lad os komme i gang.

Bedste samlet set: Arlo Pro 3

Prisklasse: 1590-1868 kr.

Hvorfor det er bedst i test

Arlo Pro 3 er det bedste overvågningskamera indendørs og udendørs på markedet, da det bl.a. har en app tilknyttet, så du kan holde øje med dit hjem på mobilen, når du ikke er hjemme.

Derudover har kameraet en meget høj opløsning af billeder på 2560 x 1440 og videoer på 2K. Billeder og videoer er tilmed i farve, hvilket gør detaljerne mere eksplicitte og genkendelsen større. I en overvågningskamera udendørs test er det avancerede kamera også bevist at have nattesyn i farver. 

Selvom det kan lyde avanceret med overvågningskamera med app, er kameraet super let at installere og er kompatibel med flere smart-tjenester som eksempelvis Google Assistant, Apple HomeKit og Amazon Alexa.

I forbindelse med kamera overvågning er det smart med belysning aktiveret ved bevægelse, hvilket dette kamera har i form af en bevægelsessensor. Man kan også zoome ind på optagelser og billeder samt kommunikere direkte fra sin mobiltelefon med personer, der står ved kameraet. Der er tilmed en indbygget sirene, der starter ved lovovertrædelser.

Udover alle de smarte højteknologiske funktioner, er Arlo Pro 3 trådløs og har et stilrent og lille design. Det er en æstetisk fordel, idet kameraet også kan bruges indendørs.

Fordele:

 • Både indendørs og udendørs brug
 • Bedst i test
 • Overvågningskamera med app og wifi
 • Høj opløsning med nattesyn og farver
 • Bevægelsessensor med belysning

Ulemper:

 • Lidt høj pris

 

Bedste værdi: Nexsmart Watch Overvågningskamera

Prisklasse: 299 kr.

Er du på udkig efter det bedste overvågningskamera indendørs, er dette fra Nexsmart prisvenligt, men af høj kvalitet. Det er brugervenligt og installationen tager mindre end et minut. 

Selvom prisen er i den lave ende af markedet, er der ikke sparet på kvaliteten af billeder og optagelser. Kameraet opererer med en HD-kvalitet på 1080 pixels, hvilket er på niveau med de dyre konkurrenter. Derudover er der indbygget nattesyn, wifi og en tilhørende app, som kan livestreame direkte. 

Gennem det indbyggede wifi kan du følge med i optagelserne direkte fra din mobiltelefon. Udover livestreaming kan du få indholdet leveret til et SD-kort eller på din cloud. 

På dette overvågningskamera med app er der også bevægelsessensor samt indbygget mikrofon og højtaler til tovejskommunikation. Udover at det ikke har klaret en overvågningskamera udendørs test, er det helt klart det bedste overvågningskamera indendørs til prisen. 

Fordele:

 • Billigt 
 • Overvågningskamera med app og wifi
 • Tovejskommunikation
 • Bevægelsessensor
 • Brugervenligt

Ulemper:

 • Kun indendørs brug

 

Ring Stick Up Cam (Battery)

 • Prisklasse: 1595 kr. 
 • Funktioner
 • Fordele/Ulemper

 

Arlo Ultra

 • Prisklasse
 • Funktioner
 • Fordele/Ulemper

Ring SpotLight

 • Prisklasse
 • Funktioner
 • Fordele/Ulemper

 

Generel tekst om kerneordet

Hvad er vigtigt når man skal finde det bedste overvågningskamera?

Det kan være noget af en teknologisk jungle at navigere rundt i, når man er på udkig efter kamera overvågning. Vi kan derfor bl.a. på baggrund af en overvågningskamera udendørs test guide dig igennem de vigtigste punkter, du kan have for øje, når du skal finde den bedste overvågning til din situation. 

Indendørs eller udendørs

Der kan være forskellige årsager til, hvorfor man gerne vil have overvågningskamera derhjemme. Er det til beskyttelse mod indbrud eller er det for at holde øje med børnene eller husdyrene, der er alene hjemme? Her er det væsentligt at overveje om kameraet skal bruge indendørs, udendørs eller begge steder. 

Om det er inde eller ude kan have betydning for, hvilket design man ønsker, og om det er holdbart i alt slags vejr. 

Opløsning og belysning

I valget af sikkerhedsudstyr kan det være essentielt, at man kan se detaljerede billeder og videoer af eventuelle gerningsmænd. Opløsningen kan derfor være vigtig at overveje, når man skal vælge overvågningskamera. 

I forbindelse med sikkerhed er belysning også væsentligt. Både i forhold til nattesyn, men også om der aktiveres spotlys ved bevægelse. 

App

Hvis du vælger et overvågningskamera med app, har du mulighed for at livestreame optagelserne direkte til din mobiltelefon uanset tid og sted. Du kan dermed nemt holde øje med dit hjem fra din mobil, når du ikke er hjemme.

Kommunikation

Nogle overvågningskameraer indeholder mikrofoner, hvor man derigennem kan kommunikere fra sin mobiltelefon til personer, der står ved kameraet. 

Prisklasse

Prisen på overvågningskameraer afhænger ofte af funktioner, opløsning, kommunikation og type. Man får derfor oftest, hvad man betaler for. Prisen afhænger derfor i høj grad af, hvilke behov man har. Angivelse af kilder og test

 1. Se stor international guide brugt som kilde på danske modeller her.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 0 / 5. Optælling af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockmenu-circlecross-circle