Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Outwell Albatross L Køletaske

Outwell Albatross L køletaske gør det muligt at tage drikke- og madvarer med på tur i skoven eller stranden, uden at skulle drikke lunkent vand sidst på dagen.
Af 
 Opdateret d. juni 22, 2022

Denne Outwell Albatross L køletask er designer og udformet i en blød variant, som gør den behagelig at have med hen overskulderen og praktisk at have med i bilen, når turen går ud i det blå, ud til stranden eller på tur til den anden ende af landet. Med andre ord, så er der masser af muligheder med det praktiske og effektive design, når det komme til at holde mad kølig.

Metodologi
Disse guides og anbefalinger er baseret på grundig research om produkterne på baggrund af kundeanmeldelser, anbefalinger og testvindere. Læs mere her.
Vi holder løbende øje med test og anbefalinger af forskellige produkter, for at kunne tilbyde dig det bedste udvalg og information om det specifikke marked.

Det bløde design gør det desuden muligt at folde køletasken sammen og pakke den væk, når det enten ikke længere er sæson for en køletaske, eller hvis man ikke behøver den på hele turen eller skal have den med på ferien. Den er altså både god at have med i bilen på bilferien, samt med i kufferten, når turen går sydpå, eller sågar nordpå.

For at holde denne smarte køletaske køletasken fra Outwell kølig, så kræves der et køleelement, som kan ligges i bunden af tasken. På den måde er den med til at holde dine drikkevarer eller madvarer kølige hele dagen. Hertil hjælper den smarte lynlåsfri lukning, der sørger for at holde den varme luft ude, samt isolerer, så køleelementet kan gøre sit arbejde på bedste vis.

Alt det ovenstående gør det muligt at holde både frugt, sandwiches, snacks og drikkevarer, herunder både vand, sodavand og alkoholiske drikke kølige hele dagen. Så du kan sagtens tages denne gode køletaske med i bilen, med ned på stranden til en hyggelig dag med vennerne eller ungerne, eller på picnic i en park eller i skoven.

Rengøringen gøres til en leg, da køletasken har udtagelige dele, der hver især nemt kan gøres rene efter en tur i det fri. Det vil typisk være nok at føre en klud henover delene, men ellers kan en rengøringswipe også tage det værste snavs.

Fuld liste over test af køleboks til bil.

cogclockmenu-circlecross-circle