Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Onyx airfryer - Vores anmeldelse af den bedste i test

Har du længe gået med tanken om at få dig en air fryer? Og er valget faldet på en Onyx airfryer? Så kan du bestemt glæde dig til at bruge dit nye køkkenredskab. Her får du nemlig en rigtig god air fryer, som giver dig sprøde grøntsager, saftigt kød og meget mere på ingen tid.
Af 
 Opdateret d. september 16, 2022
onyx airfryer

Onyx har i mange år været kendt for sine gode og holdbare køkkenredskaber, herunder deres gode pander, som har fået den ene gode anmeldelse efter den anden. Med andre ord, så er Onyx bare bedst i test, uanset, om der tale om en air fryer, en pande eller noget tredje.

De fejler da heller ikke, når det kommer til deres airfryer. Her får du nemlig en effektiv og funktionelt air fryer, som er designet til at passe ind i langt de fleste køkkener. Det der, dog gør en Onyx airfryer helt særligt er, at den er lavet af gode materialer af høj kvalitet.

Kvalitetssikrede produkter

Hvad end du vælger fra brandets store varesortiment, vil du være sikker på at finde et godt og holdbart produkt med høj kvalitet. Dette gælder også en airfryer herfra. Vi anbefaler gerne en air fryer fra Onyx, fordi den er pålidelig, brugervenlig og effektiv - hver gang.

Så skal du finde den bedste air fryer i test, så kan du med fordel gå efter én fra dette brand. Du vil i enhver anmeldelse fra Produkteksperten finde gode produkter, der virker, og heriblandt vil du naturligvis også kunne finde en Onyx airfryer med en god anmeldelse.

Se vores guide til den bedste airfryer her.

Hvad er særligt ved en Onyx airfryer?

Sammenlignet med en almindelig varmluftsovn, så bruger en Onyx airfryer 80% mindre olie til tilberedning af sprøde pommes frites og sprød kylling, og hele 99% mindre end en almindelig frituregryde. Og du får endda stadig den samme gode, sprøde skorpe som i en fritøse.

Onyx airfryer

Angivelse af kilder

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 2

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

menu-circlecross-circle