Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Onyx airfryer – Vores anmeldelse af den bedste i test

Onyx har i mange år været kendt for sine gode og holdbare køkkenredskaber, herunder deres gode pander, som har fået den ene gode anmeldelse efter den anden. Med andre ord, så er Onyx bare bedst i test, uanset, om der tale om en air fryer, en pande eller noget tredje. Find den muligvis på Black Friday tilbud eller resten af året!

De fejler da heller ikke, når det kommer til deres airfryer. Her får du nemlig en effektiv og funktionelt air fryer, som er designet til at passe ind i langt de fleste køkkener. Det der, dog gør en Onyx Cookware airfryer helt særligt er, at den er lavet af gode materialer af høj kvalitet. Få den med Black Friday tilbud nu!

Seneste opdatering: 1. DECEMBER 2023

Det er rigtig vigtigt for os, altid at have den mest opdateret guide om Onyx airfryer. Så vi gennemgår og opdatere løbende vores side, så du som læser altid har den mest opdaterede viden. 

Bedste 3 Onyx airfryer​

Vores anbefaling af Onyx airfryer

airfryer bedst i test

#1 Bedste airfryer i test

Onyx Cookware Airfryer - Vores anbefaling

bedste airfryer i test

#2 Bedste airfryer i test

Onyx Cookware Airfryer

Onyx Cookware Airfryer – 8L​

#3 Bedste XXL model

Onyx Cookware Airfryer - 8L

Onyx Cookware Airfryer – 8L​

#4 Bedste med 2 skuffer

Onyx Cookware Airfryer - Dual

Med en airfryer fra Onyx kan du få samme gode madoplevelse som med friturestegt mad – bare meget sundere. Det gør du helt enkelt og uden at gå ned på kvalitet eller smag. Find tilbud på Onyx airfryer her. 

Onyx Cookware Airfryer - Vores anbefaling

airfryer bedst i test

Bedste priser og tilbud på Onyx Cookware Airfryer:

Onyx

1099 kr

Produktekspertens vurdering

Onyx Cookware er en klar favorit hos os. Dette er altså et produkt der bare virker. Onyx har modtaget rigtig gode anmeldelser fra forbrugere for deres produkter, og det er især noget vi bemærker, når vi selv tester den. 

Specifikationer

Fordele

Ulemper

Onyx Cookware Airfryer – 8L

Onyx Cookware Airfryer – 8L​

Bedste priser og tilbud på Onyx Cookware 8L:

Onyx

1.299 kr

Produktekspertens vurdering

Onyx 8L airfryer er især en favorit hos os. Hvis du ligesom os gerne vil have en airfryer med god plads i, så er det måske denne du skal vælge. Denne airfryer egner sig godt til en stor familie. 

Specifikationer

Fordele

Ulemper

Onyx Cookware Airfryer – Dual

Onyx Cookware Airfryer – 8L​

Bedste priser og tilbud på Onyx Cookware – Dual

Onyx

1.499 kr

Produktekspertens vurdering

Denne Onyx airfryer er et must have hvis man er en stor familie. Med dens dual skuffer er der plads til lidt af hvert, og man kan lave forskellige ting på en gang. 

Specifikationer

Fordele

Ulemper

Rummelig maskine med småt design

Den smarte ONYX Cookware Air Fryer er en enestående maskine, som i løbet af ingen tid kan servere dig sprøde godter af enhver slags. Med sin store kapacitet på hele 4 liter kan du vælge at stege tilbehør til middagen for hele familien, eller måske tilberede hele lørdagskyllingen i én og samme omgang.

Som med andre airfryere, kan du med ONYX Cookware air fryer tilberede lækker fedtfattig og sprød mad. ONYX airfryer brug hele 80-90% mindre fedtstof til at give samme gode resultat som en frituregryde med olie kan give. Du kan nemlig nemt tilberede pommes frites og andre sprøde herligheder uden brug af olie.

ONYX Cookware Air Fryer er super hurtig til at varme op, og derfor kan du komme din mad direkte ned i kurven og tilberede din mad. Der behøves nemlig ingen opvarmning. Desuden er denne airfryer super nem at bruge, og med sit digitale display er brugervenligheden helt i top. Find den muligvis på Black Friday tilbud eller resten af året!

Nem at bruge, nem at gøre ren

Når du er færdig med at bruge dit multifunktionelle køkkenredskab fra ONYX, kan du med ro i maven komme din airfryer kurv, ja endda hele skuffen, i opvaskemaskinen. På den måde er rengøringen hurtigt overstået. Kurven er belagt med en stærk non-stick belægning, som gør den nem at tørre af, og derfor behøver du heller ikke at vaske den op hver eneste gang.

Der er med andre ord rigtig mange gode fordele ved en ONYX Cookware airfryer, og derfor bør du helt bestemt også få dig en selv og test dine yndlingsopskrifter ud. Test eksempelvis med forskellige typer kød, grønt og lækre snacks og bagning. ONYX Cookware airfryer kan give dig gode resultater.

Flere testmagasiner giver ONYX Cookware airfryeren en god anmeldelse, fordi den netop er super brugervenlig, har et flot design og stor rummelighed og kapacitet. Lav din egen anmeldelse af produktet efter test – du vil bestemt ikke blive skuffet.

 • Gratis fragt
 • 2 års garanti
 • 100 dages returret

Du kan få meget mere information om hvad en airfryer er og hvorfor du skal have en airfryer i videoen nedenunder.

Kvalitetssikrede produkter

Hvad end du vælger fra brandets store varesortiment, vil du være sikker på at finde et godt og holdbart produkt med høj kvalitet. Dette gælder også en airfryer herfra. Vi anbefaler gerne en air fryer fra Onyx Cookware, fordi den er pålidelig, brugervenlig og effektiv – hver gang. Find den muligvis på Black Friday tilbud eller resten af året!

Så skal du finde den bedste air fryer i test, så kan du med fordel gå efter én fra dette brand. Du vil i enhver anmeldelse fra Produkteksperten finde gode produkter, der virker, og heriblandt vil du naturligvis også kunne finde en Onyx Cookware airfryer med en god anmeldelse.

Du kan også udforske andre produkter til husstanden: Det bedste hundefoder, segboard, lækkert sengetøj og en ny robotstøvsuger.

Hvad er særligt ved en Onyx Cookware airfryer?

Sammenlignet med en almindelig varmluftsovn, så bruger en Onyx airfryer 80% mindre olie til tilberedning af sprøde pommes frites og sprød kylling, og hele 99% mindre end en almindelig frituregryde. Og du får endda stadig den samme gode, sprøde skorpe som i en fritøse.

Hvad kan man tilberede i en Onyx Cookware airfryer

Der findes næsten ingen grænser for, hvad du kan tilberede i din Onyx Cookware airfryer. På grund af den smarte tilberedning ved hjælp af cirkulerende varmluft, kan du tilberede de samme ting, som du kan tilberede i en almindelig varmluftsovn. Du får bare her et mere sprødt og saftigt resultat – og hurtigere.

 Du kan derfor med fordel tilberede mange former for kød, grønt, desserter og meget mere. Test selv ud, hvor gode dine retter vil bliver, hvis de har været en tur i din Onyx Cookware airfryer fremfor i ovnen.  Find den muligvis på Black Friday tilbud eller resten af året!

Vi vil her komme med nogle bud på, hvad du kan lave en test af i din Onyx Cookware airfryer. Måske finder du din nye yndlingsmetode til tilberedning af eksempelvis kylling eller grøntsager.

Dette kan du tilberede i en Onyx Cookware airfryer:

 • Fisk: fiskefilet, fiskepinde, laksefilet, indbagt fisk, mm.
 • Fjerkræ: hel kylling, kyllingelår, kyllingebryst, andelår, nuggets, hot wings, mm.
 • Svinekød: flæskesteg, ribbensteg, pølser, bacon, flæsk, mm.
 • Oksekød: Culotte, cuvette, mm.
 • Grøntsager: blomkål, grønnebønner, kartofler, gulerødder, rosenkål, mm.
 • Frugt: du kan med fordel tørre frugter som æbler, mango, ananas og lignende.
 • Dessert: muffins, små kager, småkager, creme brulee, tærter, mm.
 • Snacks: pommes frites, hjemmelavede chips, mm.

Du kan, med andre ord, tilberede noget nær hvad som helst i din Onyx Cookware airfryer. Har du endnu ikke prøvet at bruge en aifryer før, så kan du også eksperimentere med at lave dine egne lækre snacks, desserter og hele måltider i din airfryer.

Ovenstående er naturligvis bare nogle forslag til, hvad du kan tilberede i din Onyx airfryer, og derfor heller ikke en uddybende liste. Du kan med fordel tilberede dine yndlingsretter i din Onyx Cookware airfryer for at få et endnu mere sprødt, saftigt og lækkert resultat.

Hvad kan man lave i en Onyx Cookware airfryer?

Der findes et væld af muligheder for, hvad du kan lave i din Onyx Cookware airfryer. Du kan næsten komme alt, hvad du ellers ville komme i en varmluftsovn i en airfryer. Fordelen ved en Onyx airfryer er da bare, at den varmer op langt hurtigere, maden er færdigtilberedt i løbet af ingen tid, og så er det helt vildt sprødt.

Du kan derfor med fordel lave retter og andet, der gerne skal have en sprød overflade i din Onyx Cookware airfryer, for her vil du uden tvivl få en godt resultat.

Lad os komme til sagen. Hvad kan man så egentlig lave i en Onyx Cookware airfryer? Jo, nu skal du høre. Du kan i din Oynx airfryer lave:

 • Kylling: både nuggets, kyllingelår, kyllingbryst, en helt kylling, osv. 
 • Oksekød: både stege, herunder roastbeef, cuvette, culotte, osv.
 • Svinekød: både bacon, flæskesteg, stegt flæsk, osv.
 • Fisk: indbagt fisk, fiskefiletter, fiskepinde, laksefilet, osv.
 • Grøntsager: både grønne bønner, kartofler, frostgrønt, osv.
 • Desserter: både muffins, småkager, churros, æbleskiver, osv.
 • Frugt: du kan med fordel lave chips af æbler, bananer, mango, ananas, osv.

Mange muligheder for madlavning

Ja, som du nok kan læse dig frem til, så er der rigtig mange forskellige muligheder, og derfor skal du bestemt heller ikke være bange for at springe ud i det. Du kan lave en test af nogle af ovenstående fødevarer og se, om du synes de bliver bedre og mere saftige og sprøde af at komme en tur i din Onyx Cookware airfryer. 

Hvem ved. Måske finder du din nye favoritmåde at lave en bestemt ret, din nye favoritsnack, eller måske bliver du bare helt vild med ikke at skulle spise snasket og fedtet mad, men i stedet sprøde og lækre sager, der er tilberedt med næsten ingen eller helt uden olie og fedtstof.

Vil du have de helt rette tilbud på køkkengrej? Find en rabatkode til KitchenOne her, eller bruge en Wolt rabatkode, når smagsløgene skal forkæles med take-away.

Dette skal du være ekstra opmærksom på

Når du skal ud og investere dine penge i en Onyx Cookware airfryer eller en air fryer fra et andet brand, så er det nogle specifikke ting, du med fordel kan være opmærsom på. 

Først og fremmest bør du tage stilling til, hvor mange mennesker, du forventer at skulle lave mad til med din airfryer. Der er nemlig stor forskel på størrelse og rummeligheden af de forskellige air fryer modeller, hvorfor du bør undersøge dette inden køb. En Onyx Cookware air fryer har en meget standard størrelse, imen andre modeller er en my større. 

Hvis du forventer at skulle lave meget mad af gangen, kan du med fordel købe en airfryer med indbyggede pladser, som minder meget om en almen ovn. På denne måde udnytter du altså pladsen i din air fryer bedst muligt, og dermed har du også mulighed for at lave mad til flere mennesker ad gangen. Hvis du ønsker en såan model, skal du altså ikke have fingrene i en Onyx Cookware, da denne er en gangske almindelig model. 

Skal din airfryer stå fremme?

Hvis du ønsker, at din Onyx Cookware airfryer skal stå fremme på køkkenbordet, så bør du også være opmærksom på designet af den air fryer model, du køber. Nogle modeller er nemlig lavet med øje for flot design og minimalistisk udseende, hvilket gør den mere attraktiv at lade stå fremme. Disse airfryer modeller er f.eks. Udstyret med touch funktioner fremfor knapper, hvilket gør den mere attraktiv og pæn at have stående fremme. Onyx Cookware har lavet en model, der er udstyret med touch funktioner, hvorfor en airfryer fra Onyx Cookware er en oplagt air fryer at købe, hvis du ønsker at have den stående fremme. 

Når du skal ud og investere i en airfryer eller en model fra et andet brand, er det helt forståeligt, at du leder efter en forhandler med gode tilbud. Der vil ofte være gode tilbud at hente på din Onyx Cookware air fryer, men i forbindelse med Black Friday er det forventeligt, at du vil kunne finde meget gode tilbud og besparelser på din Onyx Cookware model.

Angivelse af kilder og test

 1. Techradar.com
 2. FoodNetwork

FAQ

En ONYX Cookware Air Fryer koster 999 kr. Dette er en særdeles god pris for et produkt med så høj en brugervenlighed og effektivitet. Her får du nemlig en airfryer, der både er rigtig god og nem at bruge og som har et rigtig flot design. Desuden har den en stor kapacitet.

ONYX Cookware Air Fryer har en kapacitet på 5 liter, hvilket svarer til, at du kan lave mad til en familie på omkring fire. Heri kan du både tilberede tilbehør til middagen, eller du kan vælge at tilberede en hel steg, en hel kylling eller andet.

I langt de fleste tilfælde behøver du slet ikke at bruge olie, når du bruger en airfryer, herunder en ONYX Cookware Air Fryer. Vælger du alligevel at bruge en olie, kan du med fordel bruge en smagsneutralolie, såsom rapsolie, eller vælge en olivenolie til formålet.

Der er mange og lange diskussioner om, hvilken airfryer, der er den bedste. I sidste ende handler det om, hvilke behov den opfylder. En ONYX Cookware Air Fryer er både nem at bruge, har stor kapacitet og er super effektiv. Derfor er den et godt valg til alle.

Scroll to Top