Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Olivers hundefoder - kun det aller bedste til din hund

Hunden er menneskets bedste ven - og bedste venner, de fortjener det bedste. Er du på udkig efter det bedste hundefoder til din hund, så kan du med fordel vende blikket mod det danske brand Olivers.
Af 
 Opdateret d. juli 1, 2022
Bedste hundefoder

Olivers er en førende webshop i Danmark, der sælger naturligt Super Premium foder til blandt andet hunde. Herunder har de blandt andet deres eget private label hundefoder, som anbefales i flere bedst i test.

Metodologi
Disse guides og anbefalinger er baseret på grundig research om produkterne på baggrund af kundeanmeldelser, anbefalinger og testvindere. Læs mere her.
Vi holder løbende øje med test og anbefalinger af forskellige produkter, for at kunne tilbyde dig det bedste udvalg og information om det specifikke marked.

Olivers laver hundefoder til hvalpe samt til voksne og senior hunde. Med andre ord, kan du med stor sandsynlighed finde det hundefoder, der passer til netop din hund.

Alt Olivers hundefoder består alle af kød som 1. ingredients, og er desuden baseret på gode råvarer fra naturens side. Du kan blandt andet vælge mellem hundefoder, der er baseret på kylling, fisk eller lam. Eksempelvis er deres kornfrie hundefoder med kylling god til voksne hunde.

Har du en hvalp kan du med fordel gå efter deres nøje sammensatte kornfri hvalpefoder med fisk, der på grund af det høje indhold af netop fisk er gode til hvalpe. Netop denne type hundefoder er godt til hvalpe af alle racer, men også til drægtige eller diegivende hunde.

Har du en senior hund derhjemme? Måske er aktivitetsniveauet ikke helt så stort, som det har været? Så kan det være at Olivers vægtkontrol og kornfri hundefoder med kylling er det rette valg. Dette hundefoder fra Olivers er nemlig egnet til hunde, der har et lavere aktivitetsniveau.

Det kan også være en fordel af fodre din hund med dette, hvis den generelt har tendens til at tage på. Den har nemlig et nedsat indhold af fedt, men samtidig et øget indhold af fibre, som sikrer at hunden oplever øget mæthed. Desuden har dette hundefoder et korrekt indhold af omega-3 og omega-6 fedtsyrer, som kan være afgørende for din hunds sundhed.

Olivers vægtkontrol og kornfri hundefoder med kylling kan med fordel også anvendes, såfremt du ønsker at forebygge overvægt hos din hund. Du går ikke på kompromis med hverken indhold eller sundhed, hvorfor det kan være en fordel at ty til dette brands mad med vægtkontrol, hvis din hund har tendens til overvægt.

Se vores guide til det bedste hundefoder her.

cogclockmenu-circlecross-circle