Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Øreringe til to huller i test - smukke smykker

Er du på udkig efter øreringe i sæt, som du kan bruge til alle eller flere af dine huller i ørerne, så er du endt det rette sted. Det kan være en jungle at finde rundt i det store udvalg af guld, sølv og øreringe i sæt, og ikke mindst i udvalget af øreringe til to huller. Vi guider dig igennem de bedste bud lige her, så læs med videre.

Vores anbefalinger

Vores favorit

Camilla Krøyer Jewellery

Råt look
Simple og chunky
Mix af moderne og klassiske stile
Bedste til prisen

By Stine Winther

Nyt og trendy
Moderne smykker
Stort udvalg til både unge som ældre

I denne artikel

Bedste øreringe til to huller

Vores favorit

Camilla Krøyer Jewellery

Prisklasse: 169 – 279 kr.

Det kan vi lide:

Råt look
Simple og chunky designs
Mix af moderne og klassiske stile

Detaljer:

Forhandler: egne smykker
Materialer: Messing, sterling sølv, rustfrit stål - sølv- og guldbelægning
Typer: Stikkere, creoler, kæder
Fremragende anmeldelser på trustpilot

Feminine og rå smykker i simple og mere chunky design, der passer til enhver kvinde. Her er ynde, holdbarhed og prisvenlighed et stort fokus, så du kan få smukke øreringe til to huller på en god pris.


Læs mere om firmaet her
Bedste til prisen

By Stine Winther

Prisklasse: 89 – 377 kr.

Det kan vi lide:

Nyt og trendy
Moderne smykker
Stort udvalg til både unge som ældre

Detaljer:

Forhandler: egne smykker
Materialer: Rustfrit stål, sterling sølv, kobber - guldbelægning
Typer: Stikkere, creoler, kæder
Fremragende anmeldelser på trustpilot

Stort udvalg af smukke og trendy smykker, der både er tidløse, men som også følger tidens mode. Derfor kan du både mixe og matche øreringe til to huller i én stil eller blande flere.


Læs mere om firmaet her

Bedste premiumvalg

Einstein

Smukke og unikke smykker, der både appellerer til den feminine kvinde, såvel som til den moderne og tidsløse kvinder, der gerne bruger øreringe til to huller i forskellige stilarter.

Det kan vi lide:

 • Unikke og tidsløse smykker
 • Stort udvalg af guld smykker
 • Ægte sten

Detaljer:

Forhandler: egne smykker

Prisklasse: 89 - 377 kr.

Materialer: Sterling sølv - guldbelægning

Typer: Stikkere, creoler, kæder, ørekroge

Særligt: Modtager specialbestillinger

 

KOBRA Copenhagen

Flotte smykker i simple, unikke designs med perler og sten. Hvad end man er til sølv, guld eller sågar sorte smykker, så findes her et stort udvalg af unikke smykker med elegance.

Det kan vi lide:

 • Simpelt design
 • Arbejder med perler
 • Både børne og voksenøreringe

Detaljer:

Forhandler: egne smykker

Prisklasse: 85 - 499 kr.

Materialer: Sterling sølv - guldbelægning, sort rhodineret

Typer: Stikkere, creoler, kæder, ørekroge

Særligt: Laver indgraveringer, børneøreringeMille & Lykke

Særlige og unikke smykker fra ind- og udland med fokus opå det anderledes look og enestående stil. Her finder du smykker i alverdens farver, former og stile.

Det kan vi lide:

 • Anderledes look og stil
 • Faverige og elegante
 • Udvalgte unikke smykker

Detaljer:

Forhandler: adskillige brands, herunder Maanesten, Pernille Corydon, Sistie og mange flere.

Prisklasse: 70 - 1.025 kr.

Materialer: Sterling sølv - guldbelægning

Typer: Stikkere, creoler, kæder, ørekroge

Sådan vælger du de rigtige øreringe til to huller

Når det kommer til at vælge de rigtige øreringe til to huller i samme øre, eller måske endda endnu flere, så er det i sidste op til dig og din egen stil. Der er nemlig mange muligheder.

Du kan vælge at tage et sæt og dele det op i de forskellige huller, mixe og matche forskellige par, eller du kan vælge at købe kæder, der kan føres igennem ét enkelt, to eller flere huller, afhængigt af kædens længde.

Vælger du at gå med sidstnævnte, vil der være masser af muligheder at finde. Er du mere til førstnævnte, så kan små sten eller perler være gode i de yderste huller, og så nogle større eller mere prominente i de inderste.

3 ting vi blandt andet lagde mærke til

Udvalget af smykker: i vores bedømmelser af ovenstående smykkeforhandlere, så vi især på udvalget af smykker, især øreringe, herunder øreringe til to huller eller flere, hvor smykkerne kan blandes eller holdes stilrene med flere smykker fra samme serie.

Pris: når man skal finde de rette øreringe til to huller, så vil man ikke skulle punge ud med de helt store beløb for hver ørering, da det bliver dyrt i længden. Derfor så vi også især på priserne på smykkerne, så du får de bedste valgmuligheder til en god pris.

Unikke særpræg: når man skal vælge smykker, vil man gerne have noget, der kan vise ens personlighed frem. Derfor har vi også kigget efter smykker med særlige og unikke særpræg, der kan være med til at understrege din stil og din personlighed.

 

De smukkeste øreringe til to huller

Det behøver ikke at være svært at finde øreringe til to huller. Der er nemlig masser af muligheder, hvad end du er til det simple look med små, diskrete smykker, eller om du er til de helt store creoler eller hoops og mange farver.

Du kan med dine øreringe skabe et helt unikt look, der fremviser din personlighed og stil på én og samme tid. Her kan du både gøre brug af mange store, mange små eller en blanding af flere forskellige slags smykker.

Du kan også vælge at gå med en ørering som “Double Threated Earrings” fra By Stine Winther, hvor begge huller bruges til samme ørering. Her er det nemlig to ørestikker med sten i, der hænger sammen med to små kæder, der både giver et elegant, men samtidigt ungt look.

I den anden grøft kan du også vælge at købe enkelte øreringe og mixe og matche, som du ønsker. Måske nogle creoler med sten i, i det inderste hul, og så nogle små stikkere i de yderste. Her kan du både vælge at få med sølv øreringe til de to huller, med guld, eller du kan blande både guld og sølv, så du har et mixet sæt af øreringe, der passer dig og din personlighed.

Øreringe til to huller med kæde

Foruden ovenstående eksempel fra By Stine Winther, så findes der naturligvis også mange andre flotte eksempler på øreringe til to holder med kæde.

Et andet flot eksempel er “Monroe” øreringen fra KOBRA Copenhagen, der består af en guld kæde og hvide perler. Disse sættes i som stikkere, men ligner en gennemgående kæde fra det ene hul til det andet.

Desuden er “Sydney” øreringen fra KOBRA Copenhagen også et flot eksemplar på en ørering til to huller, som både er super elegant, simpelt og kan passer til både hverdag, fest og andre begivenheder. Her er det et sæt af små stikkere med sten i, der er forbundet med en lille diskret kæde. Denne fås også både i guld og sølv.

Man kan også vælge at få med én af kæderne fra serien “Hamret Kæde” fra Camilla Krøyer Jewellery, der er øreringe til to huller, som består af en længere, tynd kæde, der kan føres igennem flere huller og på den måde slange sig gennem øret. I den ene ende er der så monteret et flot, hamret vedhæng, der giver smykket sin råhed. 

 

Enkeltvise øreringe til to huller

Er du, i modsætning til ovenstående, på udkig efter øreringe til to huller, der kan udskiftes, som begivenheder og fester kommer og går, og som kan passe til forskellige outfits og looks, så kan enkeltvise øreringe være et godt valg.

Hos Mille & Lykke finder du smukke og enklte smykker fra Stine A, der især gør sig i enkeltvise øreringe, der nemt kan mixes og matches på kryds og tværs af farver, form og udtryk. Derfor behøver du ikke at købe et helt sæt øreringe til dine to huller, men kan udvælge netop de øreringe, du mener vil passe godt sammen.

Ved at vælge enkeltvise øreringe til dine to huller, vil du også kunne skabe noget elegant asymmetri, der ikke bare er populært, men også super flot i den rette sammensætning. Det kan være en større ørering i det ene hul og en mindre i det andet, to små, to store, eller du kan vælge en øreringe i guld og en ørering i sølv, som et sæt, til dine to huller.

FAQ - Øreringe til to huller

Hvilke er de bedste øreringe til to huller?
Det er naturligvis personlig, hvad man er til, men ønsker man én ørering til begge huller, så er det en god ide at vælge noget med en kæde i. Dette kan både være at selve øreringen er en kæde, men det kan også sagtens være to stikkere, der er forbundet med en elegant kæde.
Hvor kan man finde øreringe til to huller?
Adskillige forhandlere forhandler i dag øreringe til to huller, så du enten kan vælge et sæt, en enkelt ørering, der kan føres gennem begge huller, eller du kan vælge at købe enkeltvise øreringe til dine to huller. Ovenstående har vi blandt andet foreslået Camilla Krøyer Jewellery, By Stine Winther og flere, som nogle af vores favoritter.
Skal øreringe være ens, når man har to huller?
Bestemt ikke. Det er helt op til dig, om du ønsker at have to creoler eller to stikkere i dine huller, eller om du vælge at mixe det hele op og have forskellige typer øreringe i dine to huller. Du kan sågar vælge at have fire forskellige øreringe i, hvis du har to huller i begge ører.
Kan man godt både have sølv og guld øreringe i samme øre?
Det kan helt sikkert. Det er ikke bare flot, men også super nemt at matche sølv og guld øreringe, så de passer til din stil. Du kan eksempelvis vælge at bruge en guld creol i det inderste hul og en lille sølv sten i det yderste og på den måde skabe et simpelt og elegant look, som både kan bruges i hverdagen og til fest.

Angivelse af kilder og test

 1. Kilde 
 2. Kilde 
 3. Kilde

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 0 / 5. Optælling af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockchevron-downarrow-rightmenu-circlecross-circle