Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

OBH Elektrisk tandbørste – Lær den danske virksomhed at kende

En sundt og rent smil er set som et flot smil for mange. At holde sine tænker rene og pæne, er ofte noget vi gør for udseendet – men det er så meget vigtigere end det. Det handler nemlig også om at have en god mundhygiejne og en sund mund. Derfor er det altså ultra vigtigt at vi børster vores tænder effektivt og grundigt to gange dagligt – både morgen og aften.
Af 
 Opdateret d. juni 29, 2022
Bedste eltandbørste

Der findes mange mærker, som byder på gode muligheder for dette, men med en OBH elektrisk tandbørste må du siges at være godt dækket ind. Denne el model vil helt sikkert kunne holde dine tænder og tandkød smukt rent, sundt og pænt, så du nemt kan forebygge sygdom i dit tandkød eller tænder, og derved slipper for en kostlig og smertefuld affære senere i livet.

Metodologi
Disse guides og anbefalinger er baseret på grundig research om produkterne på baggrund af kundeanmeldelser, anbefalinger og testvindere. Læs mere her.
Vi holder løbende øje med test og anbefalinger af forskellige produkter, for at kunne tilbyde dig det bedste udvalg og information om det specifikke marked.

Hvem er OBH?

Du har garanteret hørt om det før eller ejer måske allerede nogle produkter fra det velkendte, danske mærke. Dog hedder det ikke længere OBH, men i stedet OBH Nordica i dag. Mærket, som vi kender det i dag, blev grundlagt i 2002 og er i dag et svensk-dansk mærke. Det stammer nemlig fra en fusion af det danske OBH, som blev grundlagt i 1985, og det svenske Nordica, som kom til i 1959.

Dog når det kommer til elektrisk tandbørste, finder du ikke mange produkter her. Dette mærke laver nemlig slet ikke el tandbørster, men fokuserer i stedet deres produktion på andre elektriske produkter til hjemmet såsom støvsugere, kaffemaskiner og meget mere.

Er du derfor på udkig efter en OBH elektrisk tandbørste, vil du hurtigt opdage at din søgen er svær. Men, det er okay. Der findes nemlig mange andre velkendte og lige så kvalitetssikret mærker, som laver el modeller. Du finder derfor nemt en god elektrisk tandbørste fra et andet brand, som helt sikkert vil kunne tilbyde lige de funktioner, som du er på udkig efter i din el tandbørste.

Leder du efter andre el tandbørster? 

Der er ingen tvivl om, at når det kommer til mundhygiejne, så er en elektrisk model et super valg. El modellerne har nemlig mulighed for at komme ind mellem revner og mellemrum, som den manuelle model kan have svært med. Dog er det ikke muligt at finde en OBH elektrisk tandbørste, men bliv ikke bekymret.

Vi har nemlig samlet en guide, over de bedste el modeller som findes på markedet. Vores guide er lavet ud fra andre guides og teste, hvor vi har samlet al den vigtigste og mest nyttige viden, så du hurtigt kan finde frem til den rette el tandbørste for dig. Læs meget mere her.

Læs mere om den elektriske tandbørste her:

cogclockmenu-circlecross-circle