Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Nordic Sense

Den perfekte julegave, fødselsdagsgave, bryllupsgave, fars dags gave eller helt femte er muligvis en robotstøvsuger fra Nordic Sense. Deres produkter produceres til en rimelig pris, og hvor du fortsat får kvalitet for pengene.
Af 
 Opdateret d. juni 28, 2022

De findes rigtig tit under 1.000 kr. per. styk. - også udenfor tilbud og rabatter. Derfor er det en god gave til ham eller hende, som har alt. Nordic Sense skaber tit deres maskiner og robot støvsugere med HEPA filtreringssystem og store beholdere.

Metodologi
Disse guides og anbefalinger er baseret på grundig research om produkterne på baggrund af kundeanmeldelser, anbefalinger og testvindere. Læs mere her.
Vi holder løbende øje med test og anbefalinger af forskellige produkter, for at kunne tilbyde dig det bedste udvalg og information om det specifikke marked.

Flere af deres modeller finder du i serien med E1, E2 og E3 - som er alle har deres små opdateringer med på vejen. Derudover adskiller de forskellige modeller sig også på design og udseende, som kan være en prioritering for nogle.

Den førstnævnte E1 er en effektiv robotstøvsuger, som er god til de fleste gulv typer, og som nemt og elegant kan støvsuge under din seng, sofa og hævede skabe og reoler eller andre møbler med luft under sig. Denne Nordic Sense E1 har en beholder på 650 ml., som flere af de andre modeller fra Nordic Sense.

Modsat har modellen E3 en beholder på 500 ml. og en sugeevne på 2000 Pa. Modellen, E1, lader på blot 4-5 timer, og har en batteritid og levetid på 120 minutter. De fleste af Nordic Sense robotstøvsuger har til fælles er deres HEPA filtreringssystem.

Nordic Sense er gode til at have en masse tilbehør tilgængeligt, ved ekstra betaling, klar til dig som forbruger. Det er gavnligt, hvis dine børste er blevet for ødelagte og dermed har ringere ydeevne og rengøring. Du kan nemt og hurtigt købe nye og udskifte. 

Det gør hele deres mærke og brand mere fleksibelt, og du kan vedligeholde din maskine mange år frem ved blot at udskifte de reservedele, som er itu. 

Hvis det lyder spændende med en robotstøvsuger, så tag også et kig på vores andre fremhævede modeller og mærker i den store guide. https://produkteksperten.dk/bedste-robotstoevsuger-test/ 

cogclockmenu-circlecross-circle