Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Nordic Sense airfryer - Fritøse ovn på 5 L eller mere

Det er de seneste år blevet ekstremt populært at have en airfryer, som en god additionel ovn til madlavningen. Mange brands har draget fordel af denne popularitet, og nordiske Nordic Sense har da også lavet en airfryer på både 5 L og 12 L, som du kan drage fordel af.
Af 
 Opdateret d. september 16, 2022
ninja airfryer

Nordic Sense er, som nævnt, en nordisk virksomhed, der laver mange gode produkter, som du kan bruge i din madlavning. De er især kendt for deres air fryer, der fås i flere størrelser. Nordic Sense airfryer er især populære, fordi de har et flot minimalistisk design, og fordi brugervenligheden er helt i top.

Fordelene ved en aifryer er overvældende, for ikke nok med, at du får en smart lille ovn, som er varm på ganske få sekunder, så har den også en cirkulerende luftfunktion, som giver de sprødeste resultater, lige meget hvad du kommer i din airfryer. Dette er bestemt ikke en undtagelse for Nordic Sense.

Sprøde oplevelser

I stedet for at dybstege dine pomfritter og kylling i olie, så kan du i en Nordic Sense airfryer tilberede dine madvarer, så de får samme sprøde skorpe og en saftig kerne, der vil overvælde dig. For vi lyver bestemt ikke, når vi siger, at du får samme gode resultat med en fritøse ovn, som du gør med en frituregryde. En air fryer er bare et sundere alternativ, fordi der ikke bruges nær så meget olie til tilberedningen.

En air fryer behøver ingen eller en meget lille mængde af olie for at give din mad en sprød skorpe, og derfor er dette klart et produkt, der er værd at have i hjemmet.

Se vores guide til den bedste airfryer her.

Nordic Sense airfryer i flere størrelser

Som nævnt, kommer Nordic Sense airfryer i forskellige størrelser, 5 L og 12 L, som betyder, at du kan bruge den til både den lille familie og den store familie. Der sættes ingen begrænsninger med denne fritøse ovn.

Nordic Sense airfryer

Angivelse af kilder

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 2

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

menu-circlecross-circle