Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Ninja airfryer - Find model 400 og andre gode modeller

På det seneste har airfryeren virkelig vist sit værd, og det betyder da også, at en airfryer som dem fra Ninja, herunder model 400 bestemt ikker noget, man må gå glip af. En air fryer kan hurtigt blive din bedste ven i køkkenet, så hvorfor ikke finde den bedste i test fra Ninja?
Af 
 Opdateret d. september 16, 2022
ninja airfryer

Ninja har længe været et populært mærke i USA, og det har på det seneste også taget sit indtog på det danske marked, hvor brandet nu er oppe og kæmpe med nogle af de store spillere på markedet. Du vil opleve en rigtig god og effektiv airfryer fra brandet.

Med en airfryer kan du lave rigtig mange gode retter, som du også kan lave i en almindelig ovn, dog bliver de i en air fryer væsentligt sprødere, mere saftige og helt igennem fantastiske. En Ninja 400 airfryer nemlig en rigtig god måde at tilberede lækker mad på.

Din nye bedste ven i køkkenet

Det er ikke helt uden grund, at Ninja 400 airfryer og andre gode modeller, såsom AF300EU, er blevet populære. Det er nemlig en utrolig god, effektiv og nem måde at lave mad på, som ikke kræver lang tid eller masser af olie. Tværtimod. Du får her det sprødeste oliefri mad.

Du kan lave hvad som helst i en airfryer. Du kan både lave sprøde fritter, sprød og saftig kylling, bage en kage eller noget helt fjerde. En air fryer fungerer nemlig på samme måde som en varmluftsovn, den er bare væsentligt mindre, og så er den mere effektiv.

Se vores guide til den bedste airfryer her.

Hvorfor vælge en Ninja airfryer?

Hvorfor ikke, er svaret måske. Ninja er et veletableret brand, der har vist sit værd på alle markeder rundt omkring i verden, derfor er det da også blevet et populært brand. Deres 400 model, samt AF300EU er begge airfryere, der er gode og kan klare forskellige mængder af mad.

ninja airfryer

Angivelse af kilder

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 2

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

menu-circlecross-circle