Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Nilfisk Multi II 39 T VSC Inox vandstøvsuger

Leder du efter en kanongod vandstøvsuger, der både kan suge skidtet og væsker op fra gulvet, så er Nilfisk Multi II 39 T VSC Inox et rigtig godt valg.
Af 
 Opdateret d. juni 22, 2022

Denne vandstøvsuger fra Nilfisk er én af de allerbedste på markedet, og derfor har vi også givet den førertrøjen i vores test. Vi vurderer denne til at være den bedste, da den overordnet og generelt set har en masse gode funktioner, god ydeevne og ikke mindst høj brugervenlighed.

Denne alsidige vådstøvsuger kan klare selv de værste miljøer, da en meget lang og fleksibel slange, der kan nå vidt omkring og rundt om hjørner. Desuden bevæger den sig godt og problemfrit rundt og kan endda køre hen over det meste skidt uden hverken at sidde fast eller vælte.

Du kan nemt og hurtigt se, når filteret i vådstøvsugeren er fyldt, da en lille indikator vil indikere, at det er tid til at tømme det. Dette gøres super nemt ved at trykke på en knap, som ryster filteret frit for skidt og snavs. Dermed er er det ikke bare nemt, men også halvautomatisk at rengøre, rense og vedligeholde med denne vand støvsuger.

Vi kan især godt lide dette på Nilfisk Multi II

  • Strømkabellængden på hele 5 meter
  • Slangelængden på hele 3,9 meter
  • Frigangen på 4,5 cm over ethvert underlag

Nilfisk Multi II 39 VSC Inox beregner sig særligt godt til små værksteder, hjemmebrug og andre små opgaver, der enten kræver opsugning af vand, opsugning af skidt, begge dele, eller sådan støvsugning til bilen - med og uden vand.

Fuld liste over test af vandstøvsuger

Angivelse af kilder og test

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 0 / 5. Optælling af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockmenu-circlecross-circle