Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Nilfisk Buddy II 12 vand støvsuger

Med Nilfisk Buddy II 12 får du ikke bare et rigtig godt produkt til priser, men også en vandstøvsuger, der klarer væsker, såvel som snavs, uden problemer.
Af 
 Opdateret d. juni 22, 2022

Denne model, kaldet Buddy II 12, er en super god vådstøvsuger til prisen, da den ikke bare billig, i forhold til mange andre tilsvarende produkter, men også har en rigtig god ydeevne under rengøring og støvsugning.

Metodologi
Disse guides og anbefalinger er baseret på grundig research om produkterne på baggrund af kundeanmeldelser, anbefalinger og testvindere. Læs mere her.
Vi holder løbende øje med test og anbefalinger af forskellige produkter, for at kunne tilbyde dig det bedste udvalg og information om det specifikke marked.

Den er i sin generelle form rigtig god, da den nemt kommer rundt omkring i de fleste bygninger på de gode, små hjul. Derfor er den også især god at bruge i hjemmet, i virksomhedens lokaler, hvad end dette skulle være et værksted eller på et kontor, samt i institutionen, hvor krummer, støv og skidt hurtigt kan samle sig.

Med sin komfortable placering af slangen, samt det gode drejeled hertil, er denne vådstøvsuger rigtig god at arbejde med på store som små arealer. Foruden disse gode karakteristika, så har den også en rigtigt god sugeevne, der kan suge både mindre og større mængder vand op, suge støv og skidt op, og så har den stor kapacitet til at holde store mængder vand og snavs.

 

Vi kan især godt lide:

  • Den lette vægt på 4,4 kg, der gør den nem at flytte rundt
  • Den lille størrelse, som gør den nem at navigere med
  • Den kraftige sugeevne
  • Den store kapacitet til både støv, skidt og vand

Alt i alt beregner Nilfisk Buddy II 12 sig rigtig godt til både hjemmets nas, værkstedets skidt, samt institutionens støv, krummer og spild af væsker. Vi kan enhver anbefale denne på grund af den gode pris, den gode sugevne og høje kapacitet.

Fuld liste over test af vandstøvsuger

cogclockmenu-circlecross-circle