Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

NIHOLA FAMILY EL

Denne el ladcykel fra mærket Nihola er en rigtig god dansk produceret cykel, som er perfekt ti at transportere familien rundt i byen. Den er super lækker at kører på, samt for børnene at sidde i. I ladet på cyklen kan der sidde to børn op til 7-8 års alderen. Der er ligeledes rigtig god plads til bagage, og er meget solidt. Cyklen kan nemlig laste op til 100 kg plus fører.
Af 
 Opdateret d. juni 23, 2022
bedste el ladcykel i 2022

Alle komponenter på cyklen er fremstillet med tanke for kvalitet og sikkerhed for alle på cyklen. Som fører har du nemlig en rigtig god og komfortabel stilling, som samtidig giver dig god overblik og kontrol. Stellet på cyklen er lavet i rustfrit pulverlakeret stål. Den har derudover 7 udvendige gear og to hydrauliske skivebremser på forhjulende. 

Metodologi
Disse guides og anbefalinger er baseret på grundig research om produkterne på baggrund af kundeanmeldelser, anbefalinger og testvindere. Læs mere her.
Vi holder løbende øje med test og anbefalinger af forskellige produkter, for at kunne tilbyde dig det bedste udvalg og information om det specifikke marked.

Opladningen af cyklen kan både foretages med batteriet monteret på ladcyklen eller når det er afmonteret. En walk-assist kan samtidig hjælpe, så ladcyklen nemmere kan trækkes. Nihola Family er en cykel som anvendes på mere end 1600 postcykler i Danmark, hvilket blot siger noget om hvor god og anvendelig cyklen er. Den har derudover flere gange været testvinder og har modtaget rigtig gode anmeldelser fra både forbrugere og eksperter. 

Når du køber cyklen på nettet, har du mulighed for at vælge forskellig slags tilbehør til cyklen, du kan eksempelvis vælge at købe en kaleche, børnebænk, hynde eller meget andet med. Cyklen bliver leveret fuldt monteret og køreklar.

Prisne på cyklen er samtidig rigtig god, og ligger i mellempris klassen for en sådan el ladcykel. 


Læs vores fulde guide til de bedste el ladcykler i test her.

cogclockmenu-circlecross-circle