Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Neato Botvac D7

Neato Botvac er som Miele, Nordic Sense, Severin og de andre brands også et brand og mærke, som producerer og forhandler robotstøvsugere. De laver flere modeller, men flere af deres modeller er kendetegnet ved deres “D” form - deraf eksempelvis navnet D6, D7, D9 m.m.

Denne form er også grunden til at de blandt andet har en serie kaldet D6, D7, D9 m.m. Deres robotstøvsuger i de forskellige modeller er ofte til en fordelagtig pris, som er overkommelig. Deres D7 model får ofte en masse gode anmeldelser og anbefalinger i bedst i test. 

Disse flotte anbefalinger er med god grund, da deres D7 Connected model er både brugervenlig, teknologisk, har gode funktioner og udfører effektiv rengøring. Den formår at ramme plet på mange parametre, og er derfor en testvinder.

Denne D7 Connected fra Neato Botvac har en tilhørende App, som kan kobles til din robot støvsuger. Det gør at du nemt kan administrere dens færden i dit hjem. Din robot har Wi-Fi, hvilket gør dette muligt. 

Neato Botvac har også udstyret denne robotstøvsuger med et intelligent map og dermed en funktion, som gør at den gør hele gulvet rent. Det sker fordi den har kontrol over, hvor den har kørt og hvor den har rengjort. 

Derudover har både D6, D7 og D9 Laser Smart sensor system, som gør at du kan aflæse sine omgivelser og ikke bevæge sin udover dørtrin, trapper eller andre forhindringer. Det gør at den holder længere, og du undgår skader. 

Nyskabende og smarte børster på Neato Botvac

Flere af Neato Botvac og deres støvsugere som robot har nyskabende og smarte børster, som gør det muligt at komme grundigt omkring i hjemmet til rengøringen. Disse lidt længere børster er med til at nå det hjørne du aldrig når - eksempelvis D9 modellen.

Med godt batteri og lang køretid kan denne robotstøvsuger komme vidt omkring inden den skal tilbage i sin oplader og gøre klar til en ny omgang rengøring. Det gælder både for D6 og D7 Connected. 

Se endnu mere til alle vores andre robotstøvsuger, som er de bedste på markedet her

Angivelse af kilder og test

  • Wirecutter har lavet denne guide.
  • GH har lavet denne guide - læs her.
  • Læs Rtings guide her.
  • Real Homes har lavet denne guide - læs den her.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 2

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockmenu-circlecross-circle