Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

National Geographic FM Walkie Talkie

Skal du ud i naturen med dine børn, eller måske på vandre tur eller bilferie med vennerne, og har du ikke lyst til at lave en større investering i et walkie talkie sæt? Så er dette sæt fra National Geographic helt perfekt. Ved hjælp af tre styk AAA batterier er du hurtigt i gang. De er nemlig både billige og funktionelle, så enhver kan bruge dem.
Af 
 Opdateret d. juli 8, 2022
national geographic fm

Den høje brugervenlighed kommer af det meget simple design, hvor LCD skærmen vil fortælle dig, hvilke kanal du befinder dig på, og de få knapper, der findes på en National Geographic FM walkie talkie, er nemme og hurtige at gennemskue, og, ikke mindst, nemme at bruge. Derfor helt ideelt til en nybegynder.

Metodologi
Disse guides og anbefalinger er baseret på grundig research om produkterne på baggrund af kundeanmeldelser, anbefalinger og testvindere. Læs mere her.
Vi holder løbende øje med test og anbefalinger af forskellige produkter, for at kunne tilbyde dig det bedste udvalg og information om det specifikke marked.

Vi kan især godt lide:

  • Lang rækkevidde på 6 km
  • 10 forskellige ringetoner
  • Talestyret VOX funktion til håndfri brug

Dette walkie talkie sæt fra National Geographic er godt til enhver udendørs aktivitet. Dette kan både være de mere avancerede udendørsaktiviteter, såsom jagt, vandreture eller camping, men de kan også sagtens bruges til leg med børnene. De er nemlig også super anvendelige for børn, fordi de både er nemme at bruge og gode at holde om.

Skal du eksempelvis på vandretur, hvor din walkie talkie ikke skal bruges hele tiden, så kan du, ved hjælp af en smart lille clips på bagsiden, sætte den fast til dit bælte eller din buksekant, så den hele tiden er med dig, men ikke kræver, at du holder om den. Du kan også vælge at sætte den fast i tasken, hvis den ikke skal blive væk i løbet af gå turen eller i løbet af en overnatning.

Når det at blive mørkt udenfor, inden du når frem til dit mål, eller foregår legen udenfor om aftenen, så har dette National Geograhic FM walkie talkie sæt en smart lille lommelygte placeret øverst, som du kan aktivere ved hjælp af en knap. På den kan du også bruge den til at lyse et kort op eller lignende. Og kan du ikke høre, hvad der bliver sagt i den anden ende, kan du nemt og hurtigt skrue lyden op ved hjælp af den justerbare volumen. 

Med andre ord: what is not to like? Det er et godt, men billigt, produkt, der kan anvendes af alle og til alle formål.

Du kan her se en video om, hvad en National Geographic FM walkie talkie kan. Lær mere om, hvad du får ud af dette walkie talkie sæt: 

Læs mere her om andre walkie talkier

cogclockmenu-circlecross-circle