Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Motorola Walkie Talkie T82 Extreme

Dette Motorola walkie talkie sæt er et rigtig godt valg til personen, der gerne vil øve sig i at kommunikere med walkie talkies, men ikke ønsker at smide hverken eller en halv bondegård efter det. Det er med andre ord ikke en større investering, og derfor behøver man ikke at have ondt i maven over det, hvis det ikke lige var sagen.
Af 
 Opdateret d. juli 8, 2022
motorola walkie talkie

Dog vil vi sige, at dette walkie talkie sæt er rigtig godt til prisen. Ikke nok med, at du får en walkie talkie, der har en rækkevidde på helt op til 10 kilometer, så har den også en lang batterilevetid på helt op til 18 timer, og så har det et praktisk design.

Metodologi
Disse guides og anbefalinger er baseret på grundig research om produkterne på baggrund af kundeanmeldelser, anbefalinger og testvindere. Læs mere her.
Vi holder løbende øje med test og anbefalinger af forskellige produkter, for at kunne tilbyde dig det bedste udvalg og information om det specifikke marked.

Det giver sættet en høj brugervenlighed, så både børn og voksne kan anvende det uden de helt store problemer eller udfordringer.

Det kan vi især godt lide:

  • Lang batterilevetid
  • Praktisk design
  • Lang rækkevidde

Et godt produkt til en god pris

Som nævnt, så har dette walkie talkie sæt fra Motorola en rigtig god pris i forhold til, hvad man får. Købe du hele sættet vil der nemlig ikke kun indgå et walkie talkie sæt, men også en række gode redskaber og tilbehør, som du kan anvende, når du er ude og bruge dit Motorola Walkie Talkie T82 Extreme sæt.

I sættet medfølger nemlig også både en dobbelt ladestand, så du kan oplade begge walkie talkier på én og samme tid, samt øresnegle, bælteclips til begge kommunikationsværktøjer og en praktisk halsrem, som du kan sætte i din walkie talkie, når du skal ud i naturen, komme den om halsen og tale i den, uden at tabe eller miste noget.

Skulle du alligevel være så uheldig at tabe en walkie talkie i naturen, så gør den smarte farvekode på sættets design, at du hurtigt vil kunne finde den igen. Den stærke gule farve, der findes på nogle af bestanddelene kan nemlig hurtigt ses i både grønt græs, i sand eller i andet terræn. Intet står i vejen for at tage på tur i naturen, og dette walkie talkie sæt gør det både nemmere og sjovere at kommunikere.

Det praktiske design og materiale valg gør desuden, at de kan klare selv de mest barske vejrforhold, hvor regnen enten siler ned eller snefalder i massevis.

Du kan her se en videodemonstration af, hvordan Motorola Walkie Talkie T82 Extreme fungerer, og ikke mindst hvor godt:

Læs mere her om andre walkie talkier

cogclockmenu-circlecross-circle