Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Mobicool U26

Med en Mobicool U26 køleboks har du mulighed for at holde dine drikkevarer og fødevarer kolde under selv den længste køretur. Læs mere den her.
Af 
 Opdateret d. juni 22, 2022

Mobicool har igennem hele 30 år arbejdet med udvikling af kølebokse, der både fungerer rigtig godt og er af høj kvalitet. Derfor vil du blive rigtig glad for din termoelektriske køleboks fra Mobicool, når du skal på bilferie, på længere køreture, eller blot ønsker kølige drikkevarer i bilen til enhver tid.

Metodologi
Disse guides og anbefalinger er baseret på grundig research om produkterne på baggrund af kundeanmeldelser, anbefalinger og testvindere. Læs mere her.
Vi holder løbende øje med test og anbefalinger af forskellige produkter, for at kunne tilbyde dig det bedste udvalg og information om det specifikke marked.

Denne smarte køleboks er både rummelig og praktisk med sin 25 liters kapacitet, der er indrettet på rigtig god vis. Du kan nemlig have en to liters flaske stående opad i boksen og stadig kunne lukke den helt i, så kulden ikke fiser ud. 

Mobicool U26 kan køle dine drikke- og fødevarer ned til hele 17 grader under den udevendige, omgivende temperatur, hvilket betyder, at du på en varm sommerdag stadig har mulig for en kold cola eller en kold øl. Og vælger du at fryse en én af dine vandflasker ned og ligge den med i boksen, vil den kunne køle boksen yderligere ned.

Alt du skal gøre for at holde din Mobicool U26 køleboks kold er, at stikke 12v stikket ind i cigaretstikker i bilen og lade den gøre sit arbejde. Ved at klappe håndtaget bagover låser du desuden låget, så det ikke hopper op, da håndtaget nemlig er designet til at have en praktisk låsemekanisme, så man få mest muligt ud af sin køleboks til bilen.

Denne køleboks til bilen er udstyret med et praktisk tovejs ventilationssystem, der gør, at den kølige luft fordeles jævnt og effektivt i hele køleboksen, og dermed sikrer du nedkøling af alle dine varer i køleboksen i bilen.

Fuld liste over test af køleboks til bil.

cogclockmenu-circlecross-circle