Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

El mini atv - Renegade 1000W

Renegade har med deres store markedsindsigt og ekspertise udviklet en EL ATV til dit barn, der gør oplevelsen meget sjovere. Læs mere om det populære køretøj nedenfor.
Af 
 Opdateret d. juni 28, 2022
forsidebillede

Med en El mini ATV 1000W fra Renegade vil du modtage en produkt af højeste kvalitet. De har udviklet en mode, der ud over dens smarte og populære design er udviklet med længere støvdæmpere, double front svingarme og meget mere.

Metodologi
Disse guides og anbefalinger er baseret på grundig research om produkterne på baggrund af kundeanmeldelser, anbefalinger og testvindere. Læs mere her.
Vi holder løbende øje med test og anbefalinger af forskellige produkter, for at kunne tilbyde dig det bedste udvalg og information om det specifikke marked.

Den egner sig især til dit barn fordi, at den er udstyret med en fartbegrænser, som kan indstilles med to forskellige hastigheder. Med denne el atv til børn fra Renegade behøver du derfor ikke at bekymre dig om, at din barn kører for stærkt.

Maskinen har en hastighed op til 35 km i timen, og den er indbygget med et 3 x 12v batteri. Den vejer 55kg og måler 70 x 67 x 118. Den må maks bære en vægt på 70 kg

Denne el atv er udstyret med ekstra store hjul og grov dækmønstrer, og stellet er generelt af meget høj kvalitet. Køretøjet er lavet med metal stel og dobbelt wire i bremsesystemet, som sikrer stabil og funktionsdygtig bremse i al terræn og vejr. 

Ydermere har de designet den ekstra smart og børnevenlig med smarte elementer og farver, der gør den særligt populær blandt børn. Du kan med denne El mini ATV 1000w fra Renegade sende dit barn sikkert ud og køre, og du vil opnå et udstyr af højeste kvalitet. 

Dit barn vil med sikkerhed blive populær med sin nye lille bil, og have en masse sjov og leg. Vi anbefaler den dog lidt ældre børn, da den kan komme godt op i fart og derfor skal have et større barn ombord. Flere forhandlere anbefaler at dit barn skal være over 7 år.


Er du stadig lidt i tvivl, så tag et kig på de andre el ATV modeller til børn her: https://produkteksperten.dk/bedste-el-atv-i-test/

cogclockmenu-circlecross-circle