Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Mini Quad elektrisk ATV - smart og hurtigt design

Quad er et mærke som helt overordnet producerer ATV, som både kan være til små, mellemstore og lidt ældre børn. Det afhænger af den model du udvælger til dine børn eller barn.
Af 
 Opdateret d. juni 28, 2022
forsidebillede

Quad har stort fokus på sikkerhed i deres el ATV, som kører elektrisk. En model som deres El mini ATV Xtreme 800W har blandt andet fartbegrænser, hvor du med få forskellige indstillinger kan sætte forskellige fartgrænser for dit barn, så de ikke kører for hurtigt alt afhængig af deres alder.

Metodologi
Disse guides og anbefalinger er baseret på grundig research om produkterne på baggrund af kundeanmeldelser, anbefalinger og testvindere. Læs mere her.
Vi holder løbende øje med test og anbefalinger af forskellige produkter, for at kunne tilbyde dig det bedste udvalg og information om det specifikke marked.

En ATV, som den ovenstående har også et smart og frisk design, som mange børn holder af og finder smart. Den er designet med et groft dækmønster og store hjul, så den kan bevæge sig i et mere kuperet terræn. Det gør især denne el ATV til et hit blandt børn. 

Quad er gode til at designe deres elektriske biler til børn med indikatorer på strøm, hastighed og andre indstillinger, som gør kørslen bedre. De er ofte ligeledes designet med metal stel, så de er hårdføre og robuste.

Denne 800W Xtreme model, kan blandt andet køre op til 25 km/t, og den er derfor beregnet til den mellem aldersgruppe på omkring en 3-7 årige. Det er derudover en tungere sag med sine 45 kg.

Du kan sikre dit barn, at det kan komme ud og opleve området, på en anden måde end på gå-ben. Det gør at dit barn eller børn kan gennem leg og sjov komme omkring og få frisk luft med eller uden sine venner eller veninder. 

En el ATV fra Quad hjælper dig og dit barn med at nyde det omkring liggende og komme på tur. De kan komme igennem forskelligt terræn, så du kan komme off-road med dit barn uden at gå på kompromis. Tag en lille picnic med og nyd glæden hos dit barn.

 

Se vores store overblik over el ATV modeller til børn her: https://produkteksperten.dk/bedste-el-atv-i-test/ 

cogclockmenu-circlecross-circle