Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Miele - en støvsuger i en intelligent robot

Miele formår at skabe nytænkende produkter, gang på gang, og det kommer os som forbrugere til gavn. De er derfor også med, når vi taler om støvsuger som robot - og i en meget intelligent version. De har lavet flere modeller, men vi ønsker især at fremhæve deres RX1 og RX2 robotstøvsuger.
Af 
 Opdateret d. juni 28, 2022

Det første som vi vil fremhæve er Miele og deres Home Vision. Denne teknologi er et kamera placeret på din robotstøvsuger, og som er opkoblet til din App, så du kan holde skarpt øje med, hvad der foregår hjemme i din bolig. Det kan både give sikkerhed og overvågning til dig.

Metodologi
Disse guides og anbefalinger er baseret på grundig research om produkterne på baggrund af kundeanmeldelser, anbefalinger og testvindere. Læs mere her.
Vi holder løbende øje med test og anbefalinger af forskellige produkter, for at kunne tilbyde dig det bedste udvalg og information om det specifikke marked.

Derudover er de fleste modeller, især RX1 og RX2, god til både hårde gulve og tæpper. Den omstiller sin børste og adapter til sine omgivelser, hvilket blot gør den endnu mere smart og intelligent. 

Du er derfor med en Miele robotstøvsuger sikret en smart følgesven, som kan hjælpe dig med rengøringen, og næsten gøre den så godt som du selv gør. Den er nemlig også udstyret med hjørner børster, som gør at den når i de kroge, som du ikke selv kan.

Din kommende rengøringshjælp er selvstændig, systematisk og passer på de ting den kommer omkring og forbipasserer. Den har nemlig både gode veludviklede sensorer og frontkamera, som hjælper dens navigation.

Navigationen bliver ligeledes optimeret med Mieles 3D Smart navigation, som gør at den husker og memorerer rummet og genkender det. Den sniger sig rundt i dit hjem og kører selv tilbage i sin oplader, når dette er relevant.

Når du vælger Miele, uanset produkt, vil du altså altid blive forkælet med teknologiske og innovative løsninger, som gør hverdagen nem for dig. De elsker at overraske, og derfor holder vi godt øje med deres produkter. 

Nysgerrig på mere - så se vores store guide om de bedste robotstøvsugere i 2022.

https://produkteksperten.dk/bedste-robotstoevsuger-test/

cogclockmenu-circlecross-circle