Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Mercedes Leasing - Fleksibel og gennemsigtig løsning

Hvis du er på udkig efter en ny bil til privat eller erhverv, så kan det være, at du skal se nærmere på Mercedes leasing, da der kan være mange gode fordele ved denne løsning.
Af 
 Opdateret d. marts 16, 2023
mercedes-leasing

Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i bil-verdenen, selv hvis man er bilentusiast. Det kan være svært, fordi der findes så mange forskellige muligheder for leasing Mercedes og andre bilmærker. Det er derfor, at vi ønsker at hjælpe dig på vej, inden du tager kontakt til et leasingfirma. Det er altid en god idé at undersøge markedet, inden man foretager en stor beslutning, der kan have store omkostninger. 

Fordele ved Mercedes leasing 

Der findes rigtig mange fordele når det kommer til at lease. For de fleste er det en rigtig stor beslutning at købe bil, og der følger også mange renter og høje gebyrer med oven i. Man låser sig også fast på én bil ved køb, og ønsker måske en større fleksibilitet, når det kommer til, hvilken model man har lyst til at køre i. Hvis du overvejer Mercedes leasing opsummerer vi her de bedste fordele der er:

  1. Du undgår renterne og de høje gebyrer, der er forbundet med bilkøb og billån. 
  2. Du skal ikke bekymre dig om dyre værkstedbesøg eller servicesyn med Mercedes leasing, da dette ligger hos leasingfirmaet. 
  3. Du får en gennemskuelig og gennemsigtig aftale, så du altid har fuld kontrol og overblik over din aftale og dine udgifter. 
  4. Med Mercedes leasing kan du altid køre i den nyeste model, der altid er opdateret, når det kommer til teknologi, udstyr og sikkerhed. 

Du kan også læse endnu mere om, hvordan leasing fungerer, hvis du ønsker endnu mere information. 

Mercedes leasing - En aftale, der passer dig 

Når det kommer til Mercedes leasing, så findes der mange former for leasingaftaler, der passer til forskellige behov. De fleste leasingfirmaer tilbyder leasingaftaler til for både privatleasing og erhvervleasing. De fleste steder tilbyder de også split leasing, der er en kombination mellem de to, og er en oplagt aftale, hvis du kører meget i dit job, og kun ønsker én bil. Disse løsninger gælder både leasing af brugt Mercedes eller en ny.

  • Privatleasing: Denne løsning er til dig, der ønsker at køre rundt i en Mercedes i din fritid eller i hverdagen, såfremt du ikke har en firmabil. Det er en fordelagtig løsning sammenlignet med køb af en ny bil, da du sparer registreringsafgiften, der kan være en dyr omgang som bilejer. Med den her løsning betaler du blot en procentdel af afgiften hver måned.  
  • Erhvervsleasing: Denne løsning består af en aftale med din arbejdsplads, hvor du får en bil til rådighed i arbejdsøjemed, men som du ikke må bruge privat. Ønsker du at have mulighed for også at bruge den privat, kan du indgå en splitleasingaftale med din arbejdsgiver, så i deler leasingaftalen. På den måde skal du kun betale for den procentdel du bruger bilen privat. 

Lease den model du drømmer om

Leasing er en nem og hurtig vej til drømmebilen. Når du leaser kan du nemlig vælge at køre i en bil i et bestemt antal måneder eller år, og så skifte den ud til en nyere eller smartere model. Du drømmer måske om en Mercedes Benz, Mercedes Vito eller Mercedes Mini? Måske har du ikke fundet drømmebilen endnu, og har brug for noget vejledning. 

Hos alle leasingfirmaer kan du få grundig vejledning og hjælp, når du skal i gang med din Mercedes leasing. Det kan være, at du leder efter en sporty bil, eller måske leder du efter en bil, hvor der er plads til hele familien plus bagage. Lige meget om det er Mercedes leasing privat, Mercedes leasing erhverv, en sporty bil eller en familiebil, så kan du finde en aftale der passer dig. 

Gå ikke på kompromis med sæsonleasing

Hvis du elsker biler og ikke har lyst til at binde dig til en enkelt bil, så kan sæsonleasing være en rigtig god løsning for dig. Med denne løsning kan du nemlig udskifte din bil flere gange om året. Du kan eventuelt vælge en Mercedes GLC model om vinteren for en SUV, der kan køre i alt slags vejr og terræn og så om sommeren vælge en cabriolet, hvor du kan nyde varmen og solen imens du kører.

Ved Mercedes leasing er mulighederne mange, så det er bare med at finde den aftale, der bedst kan betale sig for dig og som du kan få mest glæde ud af. 

Indenfor privatleasing findes der også flexleasing, som er en variation, der har lidt andre krav. Med flexleasing skal du finde en tredjepartskøber af bilen, når din leasingperiode udløber. Det skal du ikke ved almindelig privatleasing, hvilket kan være noget du skal have med i dine overvejelser ved valg af aftale.

Hvis du endnu ikke har besluttet dig for, hvilket bilmærke du ønsker at lease en bil fra, kan du læse vores guide til eksempelvis Audi leasing. Eller måske leder du efter at lease en elbil? Så har vi også lavet en guide til leasing af elbil

Angivelse af kilder

menu-circlecross-circle