Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Mercedes Leasing - Fleksibel og gennemsigtig løsning

Hvis du er på udkig efter en ny bil til privat eller erhverv, så kan det være, at du skal se nærmere på Mercedes leasing, da der kan være mange gode fordele ved denne løsning.
mercedes-leasing

Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i bil-verdenen, selv hvis man er bilentusiast. Det kan være svært, fordi der findes så mange forskellige muligheder for leasing Mercedes og andre bilmærker. Det er derfor, at vi ønsker at hjælpe dig på vej, inden du tager kontakt til et leasingfirma. Det er altid en god idé at undersøge markedet, inden man foretager en stor beslutning, der kan have store omkostninger. 

Fordele ved Mercedes leasing 

Der findes rigtig mange fordele når det kommer til at lease. For de fleste er det en rigtig stor beslutning at købe bil, og der følger også mange renter og høje gebyrer med oven i. Man låser sig også fast på én bil ved køb, og ønsker måske en større fleksibilitet, når det kommer til, hvilken model man har lyst til at køre i. Hvis du overvejer Mercedes leasing opsummerer vi her de bedste fordele der er:

 1. Du undgår renterne og de høje gebyrer, der er forbundet med bilkøb og billån. 
 2. Du undgår omkostninger i forbindelse med service, reparation, afgifter og forsikringer. 
 3. Du skal ikke bekymre dig om dyre værkstedsbesøg eller servicesyn med Mercedes leasing, da dette ligger hos leasingfirmaet. 
 4. Du får en gennemskuelig og gennemsigtig aftale, så du altid har fuld kontrol og overblik over din aftale og dine udgifter. Du kender altså altid din præcise månedlige ydelse. 
 5. Med Mercedes leasing kan du altid køre i den nyeste model, der altid er opdateret, når det kommer til teknologi, udstyr og sikkerhed. 

Du kan også læse endnu mere om, hvordan leasing fungerer, hvis du ønsker endnu mere information. 

 

Info om Mercedes E300 de leasing

 • Ca. månedlig ydelse hos Starmark
 • 8.808 DKK pr. måned

Ring til Starmark for at lease:

Info om bilen:

TypeHybrid
Km/L30,8
HK306 HK
Antal døre5
GearAutomatgear

Mercedes leasing - En aftale, der passer dig 

Når det kommer til Mercedes leasing, så findes der mange former for leasingaftaler, der passer til forskellige behov. De fleste leasingfirmaer tilbyder leasingaftaler til x både privatleasing og erhvervsleasing. De fleste steder tilbyder de også split leasing, der er en kombination mellem de to, og er en oplagt aftale, hvis du kører meget i dit job, og kun ønsker én bil. Disse løsninger gælder både leasing af brugt Mercedes eller en ny.

Er du i tvivl om du skal vælge privatleasing eller erhvervsleasing? Så har du her mulighed for at få indblik i hvad de to leasingaftaler hver især indebærer.

 • Privatleasing: Denne løsning er til dig, der ønsker at køre rundt i en Mercedes i din fritid eller i hverdagen, såfremt du ikke har en firmabil. Det er en fordelagtig løsning sammenlignet med køb af en ny bil, da du sparer registreringsafgiften, der kan være en dyr omgang som bilejer. Med den her løsning betaler du blot en procentdel af afgiften hver måned. Det vil også sige at du via privatleasing ikke behøver at tænke på bilens gensalgsværdi samt service af bilen, eftersom det er parametre mercedes leasing går ind og sørger for dig. 
 • Erhvervsleasing: Denne løsning består af en aftale med din arbejdsplads, hvor du får en bil til rådighed i arbejdsøjemed, men som du ikke må bruge privat. Ønsker du at have mulighed for også at bruge den privat, kan du indgå en splitleasingaftale med din arbejdsgiver, så i deler leasingaftalen. På den måde skal du kun betale for den procentdel du bruger bilen privat. 

Lease den model du drømmer om

Leasing er en nem og hurtig vej til drømmebilen. Når du leaser kan du nemlig vælge at køre i en bil i et bestemt antal måneder eller år, og så skifte den ud til en nyere eller smartere model. Du drømmer måske om en Mercedes Benz, Mercedes Vito eller Mercedes Mini? Måske har du ikke fundet drømmebilen endnu, og har brug for noget vejledning. 

Hos alle leasingfirmaer kan du få grundig vejledning og hjælp, når du skal i gang med din Mercedes leasing. Det kan være, at du leder efter en sporty bil, eller måske leder du efter en bil, hvor der er plads til hele familien plus bagage. Lige meget om det er Mercedes leasing privat, Mercedes leasing erhverv, en sporty bil eller en familiebil, så kan du finde en aftale der passer dig. 

Gå ikke på kompromis med sæsonleasing

Hvis du elsker biler og ikke har lyst til at binde dig til en enkelt bil, så kan sæsonleasing være en rigtig god løsning for dig. Med denne løsning kan du nemlig udskifte din bil flere gange om året. Du kan eventuelt vælge en Mercedes GLC model om vinteren for en SUV, der kan køre i alt slags vejr og terræn og så om sommeren vælge en cabriolet, hvor du kan nyde varmen og solen imens du kører.

Ved Mercedes leasing er mulighederne mange, så det er bare med at finde den aftale, der bedst kan betale sig for dig og som du kan få mest glæde ud af. 

Indenfor privatleasing findes der også flexleasing, som er en variation, der har lidt andre krav. Med flexleasing skal du finde en tredjepartskøber af bilen, når din leasingperiode udløber. Det skal du ikke ved almindelig privatleasing, hvilket kan være noget du skal have med i dine overvejelser ved valg af aftale.

Leasing af Mercedes - Bentsin

Mercedes leasing til privat

Drømmer du om at lease en Mercedes, måske også en bestemt model, så kan du nemt komme i gang. Kender du ikke allerede til de forskellige typer af privatleasing, kan vi her give dig et overblik over de vigtigste punkter, så du kan føle dig klædt på til at lave en aftale om Mercedes leasing i dag.

Når det kommer til privatleasing, findes der to forskellige typer, som er de mest almindelige og anvendte. Hvilken du vælger, er naturligvis op til dig og leasingselskabet om at bestemme. Normalt bruger man enten finansiel leasing eller operationel leasing som privatleaser. Vi vil herunder gennemgå de forskellige karakteristika og fordele.

 • Operationel leasing
  Når du vælger operationel Mercedes leasing, vil du ligge ud med at skulle betale en førstegangsydelse ved indgåelse af leasingaftalen. Denne vil dække over forskellige omkostninger ved registrering og overlevering, mm. Herefter vil der ske betaling af månedligeydelser baseret på bilens værdi, der minder meget om at betale husleje, eller lignende. Fordelen ved dette er, at der ikke opstår ekstraomkostninger, herunder eksempelvis uforudsete udgifter eller reparationsudgifter, da dette ville være noget, som leasingfirmaet tager sig af. Dette vil både inkludere reparationer, service, dækskift og andre lignende ting.

 • Finansiel leasing
  Ved finansiel Mercedes leasing, finder du en finansieringsmetode, som minder i langt højere grad om et almindeligt billån Her er det nemlig leasingselskabet, som står for finansiering af bilen, men det vil være dig, som leaser, der står for al drift af bilen. Dette betyder også, at du selv skal stå for service, driftsudgifter, værkstedsbesøg, mm. Dog vil både førstegangsydelsen og de månedlige ydelser være noget lavere ved finansiel leasing, fremfor operationel leasing. Det kan mange gange være en fordel at vælge netop denne løsning, fordi den kan være billigere for dig som leaser, netop på grund af lave månedlige ydelser.

Mercedes leasing til erhverv

Erhvervsleasing, også kaldet serviceleasing, er til dig der har en virksomhed og har brug for en række biler til firmaet, uanset hvilken type bil det er. 

Mercedes leasing går ind og tilpasser en aftale til dig og din virksomhed, så det matcher de ønsker og behov I har i jeres firma. Vi tilpasser vores service så vi tilgodeser både hvor lang en periode i har brug for at have en aftale i hus i forbindelse med en erhvervsleasing, samt antallet af kilometer der forventes at have behov for. 

En af de største fordele der er ved erhvervsleasing, er at alle de udgifter der skulle opstå i løbet af leasingperioden, er inkluderet i selve aftalen. Det vil sige du som firma ikke vil opleve omkostninger i forhold til vedligeholdelse. 

Via leasing mercedes er der ingen årsag til nogen former for bekymringer omkring værdien af bilen når den skal sælges, dette står selve leasingfirmaet for. Du har sågar mulighed for at bytte bilen til en anden. Du kan også læse mere om Mercedes leasing her.

Et væld af gode muligheder

Hvis du endnu ikke har besluttet dig for, hvilket bilmærke du ønsker at lease en bil fra, kan du læse vores guide til eksempelvis Audi leasing. Eller måske leder du efter at lease en elbil? Så har vi også lavet en guide til leasing af elbil.

Leder du efter ét af de dyrere mærker, kan du med fordel se efter leasing af Porsche, hvorunder du finder masser af muligheder og modeller, såsom den populære Porsche elbil Taycan, eller én af populære modeller, som Panamera eller Cayenne.

Er det snarere en billig leasing af bil, du er på udkig efter, kan du også med fordel tage et kig på nogle af de mange gode modeller fra prisvenlige brands, som Peugeot leasing.

Kender du til Mercedes GLC leasing?

Du har nemlig igennem Mercedes Leasing mulighed for at lease en af bilerne fra GLC serien. Dette kan være du er interesseret i en Coupe, hybrid, AMG eller noget fjerde. 

Hos Mercedes leasing tilbyder vi forskellige modeller af biler, og du har derfor mulighed både at køre rundt i en ny SUV, eller en brugt som fremstår i luksus kvalitet både indvendigt og udvendig. Disse biler har du mulighed for både at leje igennem privat leasing, men også erhvervsleasing. 

FAQ

Hvorfor vælge erhvervsleasing fremfor privatleasing? 

Erhvervsleasing skal du vælge, hvis du skal bruge den leasede bil i forbindelse med et firma. Man benytter typisk erhvervsleasing hvis man skal leje flere biler i sin virksomhed. 

Hvad er forskellen på privatleasing og splitleasing? 

Privatleasing benyttes udelukkende til privat forbrug. Hvor at splitleasing giver dig mulighed for både at bruge din bil til privat og erhvervsmæssigt forbrug. I forbindelse med splitleasing deler du din leasingaftale med din arbejdsgiver. 

Hvilke typer af biler udbyder mercedes leasing? 

Du har mulighed for at lease en lang række forskellige biler. Mercedes leasing udbyder både Coupe, AMG og mange flere. Du har både mulighed for at lease diesel, benzin, elbiler og hybrid biler. 

Hvad betyder finansiel leasing? 

Finansiel leasing er også en måde hvor på du betaler for din leasingaftale. Ved denne metode, står du får service, driftsudgifter og værkstedsbesøg osv. Dog vil førstegangsydelsen og den månedlige ydelse være markant lavere. 

Hvad betyder operationel leasing? 

Operationel leasing er en metode at betale din leasing aftale hos mercedes leasing. Du starter med at betale en førstegangsydelse, og derefter vil du have månedlige ydelser i forbindelse med en operationel leasing. 

Angivelse af kilder

menu-circlecross-circle