Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Mercedes CLA leasing - din tjekliste før du indgår en aftale

Med den rette løsning kan dine drømme om en Mercedes CLA leasing aftale blive til virkelighed. Find din yndlingsmodel blandt de mange forhandlere, der tilbyder forskellige aftaler indenfor leasing af biler fra blandt andet Mercedes.
Af 
 Opdateret d. marts 14, 2023
Mercedes CLA leasing

Det skal du sikre dig, inden du leaser en bil

Er det første gang du skal indgå en aftale om en Mercedes CLA leasing, kan det være noget af en jungle at navigere rundt i de mange muligheder. I disse tilfælde kan det være en god idé at gøre dit forarbejde, så du ender med den aftale, der giver bedst mening for din situation. 

Først og fremmest er det væsentligt, at du kender forskellen på de forskellige leasingformer, herunder erhvervs-, privat-, og splitleasing.

Find andre modeller til leasing, herunder GLC og CLA, men også leasing af Porsche Taycan og andre Porsche modeller.

Erhvervs- og privatleasing

Navnene på de to former for leasing afslører i høj grad forskellen på de to forskellige måde, hvorpå du kan erhverve dig en ny bil. For ved privatleasing er det private personer, der til eget brug erhverver sig bilen mod et fast beløb hver måned. 

Ved erhvervsleasing er det derimod en virksomhed, der leaser bilen, der efterfølgende stilles til rådighed for deres medarbejdere som en firmabil.

Find også mere information om flexleasing her.

Mercedes bil til leasing - CLA

Splitleasing - en andel til hver

Ved sidstnævnte, kan en Mercedes CLA leasing aftale blive til ved, at der laves to kontrakter, der deler omkostningerne op i en privat- og en erhvervsmæssig andel. Denne form kan bedst betale sig, hvis du kører mere end 60% erhvervskørsel.

Læs mere om leasing af Mercedes her.

Angivelse af kilder

  1. whatcar.com har lavet en anmeldelse af den populære bil. Læs den her.
  2. Læs her, om hvordan leasing foregår.
menu-circlecross-circle