Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Megaleg elektrisk bil - el ATV til børn i flere størrelser

En anden og spændende model, når vi taler om elektrisk ATV på el til børn er dette mærke, Megaleg. Megaleg er gode til at lave ATV med råt udtryk, som de fleste børn elsker. Du finder rigtig mange gode modeller i alt fra 10W, 500W, 1000W og derimellem. De laver bilerne til mange forskellige aldre og størrelser.
Af 
 Opdateret d. juni 28, 2022
forsidebillede

Deres små modeller går rigtig fint til børn mellem 1,5-3 år., da de hverken har høj fartgrænse eller er store i størrelsen. De små modeller fås også nemt i en billig prisklasse, alt efter tilbud, kampagner eller andre rabatter. Du kan købe disse mini el ATV til børn fra Megaleg til omkring 400-800 kr. 

Metodologi
Disse guides og anbefalinger er baseret på grundig research om produkterne på baggrund af kundeanmeldelser, anbefalinger og testvindere. Læs mere her.
Vi holder løbende øje med test og anbefalinger af forskellige produkter, for at kunne tilbyde dig det bedste udvalg og information om det specifikke marked.

Den næste størrelse, som Megaleg går op i, er elektrisk bil til børn ovr 3 år., som da har 100W og derover. Her kan de små biler kører lidt hurtigere, selve rummeligheden er større og den kan tage større belastning og vægt fra dit barn. 

En model som Megaleg el ATV XL 24V har blandt andet 100W, kan trække 30 kg. Belastning, kører 6 km/t og har 3 gear. Da den har lidt flere funktioner og kraft, kan en 3-årige eller derover dermed køre denne type.

Megaleg laver også små Buggy el biler til børn i forskellige action størrelser og med smart farver og mønstre. Det gør at dit barn kan skille sig ud og være smart i sin el ATV. I en lille mini buggy kan man ofte sidde to, ligesom i de rigtig store buggy biler. Det er derfor og et sjovt legetøj og redskab for barnet.

Dog er disse biler, modsat de elektriske ATV, til de lidt større børn, da der tit er en del kræft i disse biler. Dog er de sjove, hvis du har to børn eller derover, så de kan dele oplevelsen i samme bil. Tag yderligere et kig på de andre el ATV modeller til børn her: https://produkteksperten.dk/bedste-el-atv-i-test/

 

Se vores store overblik over el ATV modeller til børn her: https://produkteksperten.dk/bedste-el-atv-i-test/ 

cogclockmenu-circlecross-circle