Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Makita robotstøvsuger test - Alt du skal vide

En Makita robotstøvsuger er blevet en attraktiv maskine at eje i de fleste hjem - og et forstår vi godt. Den smarte maskine er nemlig et stor værdiskabende element i manges hverdag, og de fleste oplever stor succes, når de køber denne smarte model, som oftest klarer sig meget godt i test. Se aktuelle tilbud i 2023 her på siden.
Af 
 Opdateret d. december 28, 2022

Hvis du er på udkig efter en Makita robotstøvsuger, så er du måske stødt på navnet før. Makita har nemlig klaret dig godt i test af eksperter, og menes at være en god investering, hvis man er på udkig efter en model, der klarer sig godt i test.

Makita er særligt kendt for at lave modeller, der egner sig til større arealer. Når der er blevet lavet test af modellerne, viser det sig nemlig, at Makita har formået at lave en robotstøvsuger, der passer perfekt på større kontror, lager, haller eller lignende. 

Den smarte Makita test vindende model til større arealer kommer med en fjernbetjening, hvorfor du ikke behøver at være i nærheden af maskinen for at slukke den. Denne fjernbetjening er forsynet med lokaliseringsfunktion, således at din robotstøvsuger aldrig bliver væk. Desuden har du også mulighed for at indstille en timerfunktion, der gør det muligt at starte rengøring 1, 3 eller 5 timer efter. 

Du og din arbejdsplads vil opleve en langt større renlighed med denne bedste i test robotstøvsuger fra Makita. På store kontører, lagerer og andre steder med store arealer, kan der hurtigt blive beskidt på gulvet, selvom der kommer professionel rengøring ofte. Dette skyldes b.la., der der i mange lagerbygninger er store komponenter eller hylder, der kan være svære at rengøre under med en almindelig støvsuger. 

Du har desuden mulighed for at afgrænse det område, du vil gøre rent. Dette er især smart i lagerbygninger, da du sørger for, at maskinen ikke støder ind i forhindringer eller falder ned ad trapper. Denne bedste i test Makita robotstøvsuger har to bevægelsestilstande: mønster tilstand til åbne arealer og tilfældig tilstand til områder med forhindringer. 

Denne test vindende model fra Makita bruger et eller to batterier. Med 18V er det muligt at rengøre områder på ca. 1000m2 med børstefunktion og ca. 500m2 med børste og sug. Den er fosynet med en støvtank på hele 2,5 liter, hvorfor den egner sig til ekstra store arealer. 

Ud over at egne sig til større arealer, så er denne bedste i test udgave fra Makita og en lydsvag model, hvorfor den kan benyttes på kontorer og i arealer, hvor en robotstøvsuger med mere støj kan virke generende. 

Top 3 Makita robotstøvsuger - bedst i test

Med en robotstøvsuger fra Makita, som klarer sig godt i test, behøver du altså ikke at klare rengøringen selv, så du bare står for vask af tøj og sengetøj. Denne model fra Makita klarer rengøringen for dig, når personalet eller familien er gået. 

Vi forstår godt, hvis du lige nu sidder og overvejer en Makita robotstøvsuger, som klarer sig godt i test fra eksperterne.

Vi vil især anbefale den til dig, der ønsker en model, som skal rengøre et areal på mindst 500m2 ad gangen, det kan eksempelvis være, hvis du arbejder på en større fabrik med segboard, hundefoder, sengetøj eller lignende, at du har brug for den lille rengøringshjælp, når produktionen er stoppet.

Hvis du i stedet er på jagt efter en ganske almindelig model, eller bare gerne vil vide mere om de maskiner, så læs med her for at få meget mere viden om den smarte robotstøvsuger

 

Hos ProduktEksperten finder du tilbud og guides på flere typer produkter i alt fra hundefoder, sengetøj og til segboard eller andet legetøj til børn.

Angivelse af kilder og test

  1. Smart Robotic Home - se test her.
  2. Pocket Lint - se test her.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 2

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

menu-circlecross-circle