Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Makita robotstøvsuger – læs om robot støvsuger fra brandet

makita robotstøvsuger

Indholdsfortegnelse

Makita er et brand, der har udviklet nogle af markedets bedste robot støvsuger. Maskinerne er især kendt for deres meget høje effektivitet, og de er især populære til ehverv. Makita robotstøvsuger er nemlig en industri maskine, der er optimal til rengøring af et stort lager, sporthal eller i butikker.

Makita Akku robotstøvsuger

Denne model er som sagt særligt egnet til rengøring af større arealer og er derfor især egnet til erhvervsbrug. Maskinen indeholder en timer funktion der kan programmeres til at starte rengøringen op til 5 timer efter. Dette betyder, at du altså med denne Makita robot støvsuger får en model, der kan starte efter personalet er gået, således at den ikke forstyrrer arbejdet.

Med denne Makita robotstøvsuger indeholde en ultralyds og stødfangersensorer, der sørger for t maskinen ikke støder ind i ofrhindringer eller falder den af trapper. Dette gør, at denne robotstøvsiger er særligt egnet til ervervsbrug. Den er designet til store faciliteter og kommer med en støvbeholder, som kan rumme 2,5 liter.

Makita Akku robot støvsuger har to bevægelsestilstande, som både egner til åbne arealer og til områder med forhindringer. Derfor er den især smart i butikker eller på et lager, hvor der er mange hylder mm. Denne robot støvsuger kan køre på et eller to batterier, og med hele 18V er det muligt at rengøre områder helt op til 1000m2.

Kan denne robot støvsuger erstattes med en almindelig model?

For at opnå en så grundig støvsugning som muligt, er det altid en god ide at beholde den gamle støvsuger i skabet. Den runde form på en robotstøvsuger gør nemlig, at den ikke kan rengøre hjørne i lokalet. 

Ydermere vil en Makita robot støvsuger ikke kunne køre over hele kanter og trapper. Hvis dit lager eller lokaler indeholder trapper, bør du derfor benytte en almindelig støvsuger til at rengøre disse områder.

Angivelse af kilder og test

  1. tomsguide.com
  2. theverge.com
  3. nytimes.com
Scroll to Top