Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Makita el plæneklipper ELM4621 - Græsslåmaskine

Det velkendte brand og mærke Makita, som ligeledes producerer et hav af værktøj og maskiner, har også denne smukke og elektriske græsslåmaskine i deres katalog. Det er en større maskine, som er velegnet mellemstore til store plæner.
Af 
 Opdateret d. juni 23, 2022
……

Dens opsamlingsboks på 60 liter er netop med til at give Makita græsslåmaskine denne mulighed for at klippe store plæner. Den har derudover en kraftfuld induktionsmotor på 1800W, som gør at den både kan køre langt men også effektivt.

Metodologi
Disse guides og anbefalinger er baseret på grundig research om produkterne på baggrund af kundeanmeldelser, anbefalinger og testvindere. Læs mere her.
Vi holder løbende øje med test og anbefalinger af forskellige produkter, for at kunne tilbyde dig det bedste udvalg og information om det specifikke marked.

Motoren giver dig en fordel, hvad angår komfort, da du ikke behøver at bruge kræfter på at skubbe den rundt på din store plæne. Denne Makita ELM el plæneklipper har en klippebredde på 46 cm., og dertil har den også 8 forskellige klippehøjder og -positioner. 

Endnu en fordel denne maskine fra Makita har, er dens behagelige lydniveau. Den er meget lydsvag, hvilket forbedrer oplevelsen ved arbejdet. Det er derudover en 4-i-1 græsslåmaskine, hvor du både kan bruge græsopsamling, græsslåning, bioklip og sidekastfunktionen. 

Alle disse muligheder i én giver dig langt bedre arbejdsmuligheder, og du kan fra gang til gang vælge, hvilken type af plæneklipning, du ønsker. Den er derudover en robust maskine, som holder i mange år. Den er udstyret med stålskjold, som beskytter den under arbejdet, så den undgår for mange skadelig slag.

Den har dog en lidt højere vægt på 32 kg., hvilket er en tungere maskine. Det skyldes dog den stærke motor og store opsamlingsboks, som påvirker vægten. Det mærkes dog ikke med den kraftfulde motor, som driver de mange kilo rundt for dig. 

Græsslåmaskine bedst i test - se hvilke vi anbefaler i vores test.

cogclockmenu-circlecross-circle