Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Lidl hundefoder - foder til din firbenede ven til en god pris

Er du hundeejer og elsker at handle i Lidl? Så kan du med fordel købe det foder, som den populære butik forhandler. Butikken forhandler mærket Orlando til en god pris, og nedenfor kan du læse mere om det billige brand og hvorfor, det er godt for din hund.
Af 
 Opdateret d. september 14, 2022
Lidl hundefoder - foder til din firbenede ven til en god pris

Lidl hundefoder - Orlando

Orlando er et brand, der hovedsageligt er kendt for deres tørfoder. Hvis du køber hundefoder i Lidl vil du med garanti støde på dette brand, som forhandles til at god pris. Orlando er faktisk et brand, der hovedageligt bliver solgt på internettet hvorfor det kan være svært at få fat i, hvis du ikke køber dit hundefoder i Lidl.

Som nævnt er forhandles det hovedsageligt som tørfoder. Der er mange grunde til at tørfoder er godt til din firbenede ven, og nedenfor kommer vi mest de bedste grunde hertil. Først og fremmest er tørfoder ofte en billigere løsning og forhandles til en god pris. Hvis du køber hundefoder i Lidl vil du derfor kunne købe foder billigt.

Derudover lugter tørfoder langt mindre end vådt foder. Når du hund har spist tørfoder vil dens ånde desuden være mild, i forhold til hvis den spiser vådt foder, som ofte vil give hunden en kraftig ånde.

Du kan købe mange slags hundefoder i Lidl. Prøv de forskellige og se hvad din hund bedst kan lide.

Lidl hundefoder - foder til din firbenede ven til en god pris

Foder i mange varianter

Lidl hundefoder kan fås i mange varianter til en god pris. Der er nemlig stor forskel på indholdet alt efter hvilken type foder, du køber til din firbenede ven. Noget foder indeholder en større mængde fisk end andet.

Fisk indeholder naturlige gode næringsstoffer, som er godt for hundens mave og overordnede heldbred. Ydermere indeholder fisk og naturlige vitamer, som er godt for alle hunderacer.

Hvis du er i tvivl om hvilken type hundefoder fra Lidl, du skal købe til din hund til en god pris, så kan du altid søge råd hos din dyrelæge. Der kan nemlig være stor forskel på, hvilken slags hundemad der er godt til forskellige typer hunde. Nogen hunde er også allergiske overfor bestemte typer hundefoder fra Lidl, hvilket også er vigtigt at være opmærksom på.

Se vores guide til bedste hundefoder guide i 2022.

Angivelse af kilder

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 2

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

menu-circlecross-circle