Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Kør og køb forsigtigt

Ønsker du at lease en brugt bil, enten privat eller som erhverv? Som forbruger er der mange muligheder når du ønsker at lease et nyt køretøj, hvilket ofte er en billig løsning end et almindeligt billån. Der er mange der ønsker at lease en helt ny bil, enten i lang tid eller gennem korttidsleasing. Der findes andre alternativer, såsom leasing af brugte biler. Når du ønsker at lease en brugt bil, er der en række forhold du skal være opmærksom på.
mercedes-leasing

Det er nødvendigt, om du er privat eller erhvervsperson, får undersøgt hvad der kommer til at gælde for dig inden du indgår i en leasingaftale. Brugte biler har eksisteret i længere tid end nyere biler, så kan dermed også forekomme en større risiko for skader og hyppigere ture på værkstedet.

Ved leasing af brugte biler, er det nødvendigt at fokusere på et sikkerhedsnet herunder et garantibevis. Garantibeviset kan indgå i leasingaftalen, så du ikke selv skal ende med eventuelle reparationsregninger. 

Vil du hellere forkæle dig selv på en anden måde? Så kan du her finde den rette selvforkælelse, der passer til dig. 

Nyere tid, nyere udstyr

I dag er der flere moderne bilmodeller, der tilbyder et højteknologisk sikkerhedsudstyr for at du, og dine medpassagerer, skal føle sig sikre under kørslen. Hælder du mere til det nyeste og moderne udstyr,

Derudover er det vigtigt, at undersøge hvorvidt bilernes sikkerhedsmæssige tilstand er, inden du foretager en leasing aftale. Er du nysgerrig på leasing af biler, så kan du finde yderligere informationer om leasing af biler her.

Fordele ved at lease en brugt bil

Er du usikker på, hvorvidt leasing af brugt bil er noget for dig? Nedenfor kan de anse en række fordele ved at lease en brugt bil.

Den miljøentuisiatiske 

Når du leaser en ælder og brugt bil, kan du med sikkerhed have en god samvittighed overfor klimaet og miljøet. Idet der ikke skal produceres en ny bil i forbindelse med din leasing af belaster dette den miljømæssige påvirkning.

Den prisbevidste

Ved leasing af brugte biler eksisterer der også en førstegangsydelse, dog kan det være billigere sammenlignet med leasing af en ny bil. Som forbruger kan du også vælge at korttidslease bilen, hvis du generelt ikke har et stort kørselsbehov. Prisen på selve leasingen af den brugte bil, afhænger dog af hvilken bil du ønsker. 

Ønsker du at transportere dig selv lettere rundt? Så er cykeltransport en mulighed, hvor der her findes en masse modeller, til at dække dit behov.

Er du på udkig efter korttidsleasing, så kig med her. 

FAQ

Er det billigst at lease en brugt bil?

Der er flere fordele ved at lease en brugt bil, og det er billigere end hvis du køber en bil helt fra ny.

Hvilke ting skal man være opmærksom på når man leaser en brugt bil?

Der findes en række ting som man skal være opmærksomme på. Herunder bilens sikkerhed, garanti og alder.

Er det bedre for miljøet at lease en brugt bil?

Når du leaser en brugt bil, skal der ikke sættes et produktionsprogram igang, og det kan dermed være mindre miljøskadeligt.

Findes der brugte biler med godt udstyr?

Der findes en masse brugte biler med godt udstyr, dog er det ikke en garanti at ældre modeller er udstyret med dagens højteknologiske udstyr.

menu-circlecross-circle