Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Krydsord by - Løsninger til din kryds og tværs

Elsker du at vride hjernen med kryds og tværs, men hader det lige så meget, når du går i stå? Bare rolig, der er ingen grund til bekymring, for her kommer vores hjælp til dig.

Hvis du går i stå, og ikke kan finde et krydsord eller synonym til by, så kan du bruge denne her artikel som hjælp. Tjek først, hvor mange bogstaver dit ord eller synonym er på, og find så vores liste af ord nedenfor. På listen finder du krydsord fra 2 bogstaver og op.
Af 
 Opdateret d. marts 8, 2023
By synonym krydsord

Løsninger for krydsord by

Her finder du forslag til løsninger på ord og synonymer for krydsord by på 2-13 bogstaver. 

 1. Ry
 2. Vig
 3. Faxe
 4. Høng
 5. Rødby
 6. Nyborg
 7. Forstad
 8. Landsby
 9. Brøndby
 10. Roskilde
 11. Metropol
 12. København
 13. Fredericia
 14. Skanderborg
 15. Frederikshavn


Vi håber, at dette var en hjælp, og at du har lyst til at lade os hjælpe dig med din kryds og tværs en anden gang. Du kan blandt andet finde hjælp og løsninger på andre krydsord og synonymer på disse sider: Dans, Dyr, Frugt, Fisk, Hovedstad, flod, Bjergart, væsen krydsord, plante, Gud, insekt, beholder, Fartøj, instrument, Træ krydsord og mange andre.

Hvad kan man bruge kryds og tværs til?

Man tænker måske ikke så meget over det, men det er faktisk rigtig sundt for ens hjerne og mentalitet at løse kryds og tværs. Ligesom at vi skal passe på vores krop, er det lige så vigtigt, at vi også husker at fokusere på vores mentale sundhed. 

Man bruger sin hjerne aktivt, når man løser kryds og tværs, og tit slipper man også bekymringer og glemmer stressede situationer, fordi man fordyber sig i en kryds og tværs. Derfor kan det være både afslappende og afstressende at løse kryds og tværs. Derudover kan det også forbedre ens hukommelse, og udvikle en sprogligt. Det kan man da kalde for en win-win situation.  

Angivelse af kilder og test

 1. Find desuden ord i magasinet washingtonpost.com
 2. Hvad er et synonym, læs mere på denstoredanske.lex.dk

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 4

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

menu-circlecross-circle