Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Køletaske til madpakke - Undgå den lune frokost til dit barn med en køleboks

Når dine børn skal i skole og have deres egen madpakke med, så er det en god ide at overveje en form for nedkølingssystem, for at holde maden frisk og lækker. Her kommer en køletaske til madpakke ind i billedet.
Af 
 Opdateret d. juli 6, 2022

Det er ikke alle skoler og institutioner, som har et fælles køleskab, hvor dit barn kan placere sin mad og frokost. Så undgå at dit barn skal have en lunken frokost i skoletasken, som ligger der i flere timer fra morgenstunden.

Metodologi
Disse guides og anbefalinger er baseret på grundig research om produkterne på baggrund af kundeanmeldelser, anbefalinger og testvindere. Læs mere her.
Vi holder løbende øje med test og anbefalinger af forskellige produkter, for at kunne tilbyde dig det bedste udvalg og information om det specifikke marked.

En sådan køletaske eller køleboks til børn kan fås i mange forskellige størrelser, farver og motiver. Du kan derfor med sikkerhed finde den helt rigtige køleboks til dine børn. Vi har samlet lidt forskellige modeller og mærker, så du kan få lidt inspiration til din næste køletaske til dine børn.

Et udvalg af køletasker til dit barn

A Little lovely company - Jungle køletaske

Denne smukke, søde og lille køleboks til børn er den perfekte størrelse til dig, som lige har lidt ekstra godter pakket ned til dit barn. Der kan i denne køleboks nemlig både ligge en lille drikkedunk, madpakke, ekstra frugt og en lille snack.

Den måler 24*29*9 cm. Den er derfor også god i fritiden, når du skal have dit barn med på tur i det fri og de skal have en lille taske med på siden. På denne taske er der motiver i form af små jungle-dyr som en slange, krokodille, tiger, papagøje, tukan og øgle. 

Med dens søde udseende er denne køleboks til madpakke et hit hos de fleste børn, og den er hos mange forhandlere en favorit. 

Læs også: køleboks til bil.

Reisenthel Thermocase Kids - køleboks til madpakke

Med denne lille køletaske til dine børn eller dit barn får du en simpel og smart taske på 20*14*6,5 cm., som derfor kan opbevare en lille madpakke, drikkedunk og lidt snacks på siden. 

Du kan holde dit barns mad, snacks, vand og frokost koldt i flere timer, så de ikke står med en lunken mad til frokost. Denne køleboks har en lille integreret lomme, hvor der kan opbevares bestik eller andre små elementer. Denne kølebox har derudover en vandafvisende overflade, så den holder sig ren udenpå. 

Det bedste ved denne kølebox er, at den fås i flere forskellige design og farver, så du kan finde den perfekte køletaske til dine børn. Du kan både få dem med simple udtryk, ellerr mere dekoreret og farverige modeller - som både går til piger og drenge.

Angivelse af test og kilder

  • Se expertreviews test her.
  • Se T3 test her.
  • Se Camping Secrets af kølebokse her.
cogclockmenu-circlecross-circle