Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Køletaske til børn - find den rette køleboks til dit barn

Vil du også gerne forkæle de små med en frisk mad, snacks og frokost i skolen, så er det en idé at overveje en køletaske til et barn eller dine børn, som kan holde deres mad nedkølet. Det er ikke alle institutioner og skoler som har et køleskab til eleverne.
Køletaske til et barn eller børn

Du kan med selvsamme køleboks også tage deres madpakke eller snacks med på en tur på camping eller lignende, hvor de ikke bliver lunkne og uattraktive. De kolde madpakker vil altid være et hit blandt de fleste børn, og med en smart lille køletaske til dit barn eller børn er de sikret misundelse fra de andre.

Vi har samlet et par udvalgte modeller indenfor køleboks, så du kan få inspiration til din næste kølebox. Der findes rigtig mange modeller, brands, farver og motiver, så frygt ej, der skal nok være en køletaske til dit barn.

Inspiration til din næste køleboks

Gurli Gris køletaske til børn eller et barn

Er dit barn fan af Gurli Gris, så er det muligt at have det med i skole eller på tur med denne køletaske til madpakker eller snacks. Den har hele familien som print på fronten. Den har en smart bære-hank i siden, som gør at dine børn eller dit barn nemt kan flytte rundt på denne kølebox.

Den måler 21,5*6,5*12,5 cm., og har en lynlås, som sørger for at holde maden indenbords i den lille køleboks. Den har termisk foring, og den kan derfor holde både kulde inde og varme ude, hvilket vil holde maden frisk og afkølet.

Reisenthel Thermocase - køletaske til børn

Med denne lille sag af en kølebox får du en simpel og nem taske, som kan holde dit barns mad afkølet og frisk. Den fås i flere forskellige farver og design, så du kan vælge præcis det mønster dit barn elsker. En køleboks med karakter.

Denne lille taske er foret med aluminum, som gør at kulden bliver inde og varmen bliver ude. Du kan indlægge et køleelement i tasken, hvis dette er nødvendigt. Det kan være en mulighed på længere ture med dit barn, hvor maden skal holde længe.

Den har en kapacitet på 1,5 liter, hvilket svarer til at den kan indeholde en madpakke, lidt snacks, en lille drikkedunk til børn og lidt bestik. Selve det ydre materiale er af polyester af høj kvalitet, og denne kølebox kan derfor holde til lidt forskelligt.

Læs også: bedste køleboks til bil.

Angivelse af test og kilder

  • Se expertreviews test her.
  • Se T3 test her.
  • Se Camping Secrets af kølebokse her.
cogclockmenu-circlecross-circle