Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Køleboks til bil - bedste køletaske og lille kølebox i test 2022

Nu kan du sikre at dine ting altid er perfekt nedkølet med enten en lille køleboks eller køletaske til din bil. Vi har samlet de bedste modeller i test fra 2022, og de kommer elektriske eller uden strøm som kølebox.
Af 
 Opdateret d. juli 5, 2022
køleboks til bil

Drømmer du om at kunne holde dine drikke- og fødevarer kolde i lang tid? Så er du kommet til de helt rette sted. Hos ProduktEksperten har vi nemlig sat os for at finde ud af hvilken køleboks til bil eller camping, der klarer sig bedst i test. Find b.la. Køleboks med kompressor med 12v.

Vores anbefalinger

Outwell Albatross l køleboks til bil

Outwell Albatross L Køletaske

Blød og fleksibel
Kapacitet på 12 liter
God til prisen
el ladcykel test

Dometic Tropicool køleboks

Kapacitet på 14 liter
Køleelementer
Justerbar termometer
køleboks

Stanley Adventure Lunch Cooler

Kapacitet på 6,6 liter
Kølig op til 27 timer
Solid konstruktion
Dometic Cool-Ice køleboks

Dometic Cool-Ice køleboks

Kapacitet på 22 liter
Nedkølet i op til 10 dage
Robust og slidtstærkt design

Skal du have en køleboks?  🚀

Hvis du er interesseret i at se et større udvalg af kølebokse, kan du se videre hos Elgiganten her.

Se katalog

Måske har du planer om, at du skal på en kør-selv-ferie sydpå, eller også forbereder du dig på køreturene til stranden i løbet af sommeren, eller måske en tur på camping? Uanset hvor du regner med at køre hen i din bil, så er det altid en god idé at have en lille køleboks ved sin side.

Hvis du desuden også godt kunne tænke dig at have perlende, frisk danskvand med i din køleboks, så kan du også læse meget mere om hvilken SodaStream, der klarer sig godt i test.

Metodologi
Disse guides og anbefalinger er baseret på grundig research om produkterne på baggrund af kundeanmeldelser, anbefalinger og testvindere. Læs mere her.
Vi holder løbende øje med test og anbefalinger af forskellige produkter, for at kunne tilbyde dig det bedste udvalg og information om det specifikke marked.

I denne artikel

Der findes et bredt udvalg af forskellige kølebokse til biler og camping på markedet. Det handler derfor om at finde den, der passer bedst til dig, dine behov og ikke mindst bil. Nedenfor introducerer vi dig for en række forskellige, der dækker forskellige behov.

De bedste kølebokse til bil

Outwell Albatross l køletaske til bil
Bedst til prisen

Outwell Albatross L Køletaske

Prisklasse: 100 – 500 kr.

Type: Køletaske

Volumen: 12 L

Materiale: 600D, 100 % polyester, sølvfarvet aluminiumsfolie indvendigt

Fordele:

Blød og fleksibel
Kapacitet på 12 liter
God til prisen

Ulemper

Uden køleelementer
Køb din Outwell Albatross køletaske her
[REXULTZ id="2088" limit="5"]

Se produkt

Hvis du går efter en blød køletaske, så er denne model et af vores bedste bud. Denne køleboks har udtagelige dele, og derudover er den rigtig nem at rengøre. Du skal dog huske på, at du med denne model bliver nødt til at tilkøbe nogle køleelementer, som kan lægges ned i køleboksen. 

Denne køletaske er optimal at have med i en bil, da det er en blød kølebox, hvor der er plads til 12 liter, og derudover fås den til en rigtig god pris hos flere forskellige forhandlere. 


Læs mere om Outwell Albatross L køletaske her
køletaske til turen
Bedste samlet set

Dometic Tropicool køleboks

køleboks

Prisklasse: 1500 – 2000 kr.

Type: Køleboks

Nettovolumen (liter): 14 L

Køleteknologi:Termoelektrisk

Fordele:

Kapacitet på 20 liter
Integrerede køleelementer
Justerbar termometer
Køleboks med kompressor med 12v
Egner sig særligt til camping
Køleboks med kompressor med 12v
Egner sig særligt til camping

Ulemper

I den dyrere prisklasse
køletaske guide 2022
Køb din Dometic TropiCool køleboks her

Se produkt

Hvis du derimod er på jagt efter en køleboks med kompressor med 12v til bil, så er Dometic Tropicool-modellen et af vores bedste bud. Denne model kan indeholde 20 liter, og den er dermed en smule større end den ovenstående model. Den skal tilsluttes enten 12v eller 24v. 

Denne køleboks med kompressor på 12v kan køle 27 grader ned under udenomstemperaturen eller varme op til 65 grader, og derfor er det alså en helt perfekt elektrisk køleboks til eksempelvis en bilferie. Man kan desuden justere temperaturen - alt efter hvor kold eller varm, man ønkser den. Du kan købe denne Dometic Tropicool køleboks med kompressor og 12v hos fdmshop.dk til 1.999 kr.

Denne køleboks med kompressor på 12v er et genialt valg til dig, der skal køre bil eller på camping og varme temperaturer, hvor der er behov for at have varerne nedkølet i længere tid og ned til -27 grader. 


Læs mere om Dometic Tropicool køleboks her
køletaske
Bedste værdi

Lille Mobicool U26

køletaske

Prisklasse: 300 – 600 kr.

Type: Køleboks

Volumen (liter): 25 L

Drivmiddel: Strøm

Fordele:

Kapacitet på 25 liter
Stor og rumlig
Hurtig afkøling
Køleboks med kompressor med 12v
Egner sig særligt til camping

Ulemper

Lidt robust og stor
Vejer 3.3 kg
bedste køletaske 2022
Køb din Mobicool U26 køleboks her

Se produkt 

Med en Mobicool U26 går du aldrig galt i byen (eller på skovturen, om man vil). Mobicool har gennem de seneste 30 år udviklet kølebokse med kompressor med 12v, der nemt kan anvendes i bilen, og ved derfor nøjagtigt, hvad de skal kunne. Modellen er en køleboks med komprosser og kan tilsuttes 12v. Den er især smart til en varm ferie med camping, hvor der ofte opstår behov for kolde forsyninger. 

Den rumlige køleboks med kompressor med 12v til bil kan med sine hele 25 liter rumme mad og drikkevarer på en temperatur på ned til 17 grader under omgivelsernes temperatur. Denne kølebox er derfor eksemplarisk og blandt de bedste til den store familie, der skal på lange køreturer.

Mobicool U26 kan rumme hele to oprejsstående 2 liters flasker og er udstyret med et smart 2-vejs ventilationssystem, der sørger for, at luft fordeles ligeligt og effektivt rundt i den store køleboks med kompressor.


Læs mere om Mobicool køleboksen her
bedste køletaske 2022

Dorre INNOUTDOOR

bedste køleboks 2022

Prisklasse: 200 – 400 kr.

Type: Køletaske

Volumen (liter): 16 L

Materiale: Aluminium, Polyester

Fordele:

Kapacitet på 16 liter
Fleksibel
Lækkert design
Gode bærestropper

Ulemper

Kølelementer medfølger ikke
køleboks til strandturen
Køb din Dorre køletaske her

Se produkt

Er du til en blød køleboks til bil, så kan Dorre INNOUTDOOR hurtigt blive hele familiens bedste ven og passager i bilen. Den smarte model kommer i et enkelt og stilrent design og passer perfekt til heldagsturen til stranden eller picnicturen. 

Dorre kan holde dens indhold koldt i op til 24 timer, hvorfor du sagtens kan gribe de kolde drikkevarer med dig ud i varmen - og nyde en afkølet sodavand eller lignende, når du er fremme ved din destination. Den lange holdbarhed gør den også attraktiv til f.eks. En camping eller telttur, hvor der er behov for at nedkøle varer i længere tid.

Den langtidsholdbare model gør den også særligt attraktiv hvis du skal på camping i længere tid. Med denne model undgår du at skulle en en udgave med kompressor med 12v, således at du ikke er afhængig af strøm.

Modellen kan indeholde hele 16 liter og er derfor oplagt til hele familien. Den er smart og rumlig, men fortsat fleksibel, hvis pladsen i bilen er trang. 

Dorre er udstyret med smarte bærestropper, hvilket gør den til en af de bedste til prisen, hvid du gerne vil kunne gå længere med denne køleboks til bil - uden at få ondt i armen.


Læs mere om Dorre køletasken her
kølebox guide

Dometic Cool-Ice WCI-22

bedste kølebox test 2022

Prisklasse: 700 – 900 kr.

Type: Køleboks

Volumen (liter): 22 L

Nettovægt: 4.2 kg

Fordele:

Kan nedkøle i op til 10 dage i træk
Lækkert design
Gode skulderstrop

Ulemper

Noget ufleksibel
bedste køleboks i test 2022
Køb din Dometic Cool-Ice WCI-22 køleboks her

Se produkt

Skal du på en lang køretur med behov for at holde mad og drikke nedkølet i flere dage? Så er Dometic Cool-Ice blandt de bedste af slagsen. Denne smarte køleboks til bil kan nemlig holde is frossen i op til hele 10 dage! Det skyldes blandt andet dens unikke labyrinttætning og dens tykke skumisolering. 

Varme forhindres effektivt i at komme ind, fordi denne køleboks til bil er kommer i et såkaldt rotationsstøbts design uden samlinger. En isolering som denne gør Dometic Cool-Ice ideel til at holde alt fra mad og drikke til vildt og fisk nedkølet, uanset om der benyttes køleelementer eller isterninger.  

Rengøringen med Dometic Cool-Ice er også let og lige til. Den er nemlig ultra hygiejnisk og nem at rengøre - uanset hvad, du har opbevaret i den. Denne kølebox er også blandt de bedste, hvis du eksempelvis går på jagt eller til fiskeri. 

Dometic Cool-Ice kommer med en smart og fleksibel skulderrem, som gør den ultra let at transportere fra a til b.


Læs mere om Dometic Cool-Ice WCI-22 køleboksen her
køleboks

Stanley Adventure Lunch Cooler

bedste kølebox til bilen 2022

Prisklasse: 400 – 800 kr.

Type: Køleboks

Volumen (liter): 6,6 L

Materiale: Polypropylene

Fordele:

Kan nedkøle i op til 27 timer
Fås i flere farver
Elastiknet på låget

Ulemper

Noget ufleksibel og robust
køleboks til bilen 2022
Køb din Stanley Adventure Lunch Cooler her

Det er måske ikke sikkert, at du har behov for en elektrisk køletaske. Derimod kan det indimellem være en fordel at have en lille køletaske med på tur i din bil, hvis du eksempelvis skal på skovtur eller blot er på vej ud for at spise din frokost. 

Her er Stanley Adventure Lunch Cooler et af vores bedste bud, da det er en lille køletaske, der kan rumme 6,6 liter, og derudover er der et elastisk net på toppen, hvor man kan opbevare en flaske. 


Læs mere om Stanley Adventure Lunch Cooler her

 

Hvilken køleboks til bil passer bedst til dine behov 

Der er nogle ting, du skal gøre op med dig selv, inden du skal købe en køleboks. Først og fremmest er det væsentligt at tænke over hvor stor en lille elektrisk køleboks, du har behov for. Har du meget plads i din bil, og hvor meget mad eller drikke regner du med, at du skal køle ned?

Skal din køleboks være en blød eller hård model? Denne faktor afhænger desuden af, om du har behov for at kunne pakke køletasken væk, eller om du har godt med plads derhjemme eller i din bil til at kunne opbevare den. 

Derudover skal du tænke over, om du gerne vil have en køleboks med kompressor og 12v, der kan tilkobles strøm, eller om du blot selv vil lægge køleelementer i boksen. Se herunder i vores bedst-i-test hvilken køleboks, der kan opfylde lige netop de parametre, du går efter.

Vi har tonsvis af test og anbefalinger på Mydinners.dk. Her kan du blandt andet læse om bedste undendørs spa. Eller eller du på camping, hvor du har behov for en model, der holder i længere tid?

Hvis du skal på en varm camping ferie, kan du med fordel kigge efter køleboks med kompressor. Disse modeller er forsynet med enten gas, 12v eller 230v. De er særligt anvendelige fordi, at de er tilstryket strøm, hvilke gør, at modellen aldrig mister kulden. Den er derfor særlig smart til en længere tur til camping eller andet, hvor der er behov for nedkøling af varer i længere tid. 

Hvornår er en køleboks til bil ideel?

Går sommerferien til varme himmelstrøg eller skal I på Tour De Danmark, så er en køleboks til bil et oplagt, og næste uundværligt, element at have med på turen. De mange smarte modeller, der byder på et hav af forskellige funktioner, kan nemlig snildt holde dine føde- og drikkevarer kolde i flere timer ad gangen. 

Blandt vores anbefalinger ovenfor er der både elektriske kølebokse til bil og dem uden strøm. Inden du investerer i en model er det essentielt at overveje, hvor og hvad dine behov er. 

Skal du køre langt, måske går turen til en destination langt nede i Europa, så kan det være en fordel med en elektrisk model. De elektriske modeller er som små køleskabe, og kan altså holde dine føde- og drikkevarer kolde hele vejen ned gennem Europa. 

Disse modeller ligger ofte i den dyrere ende af prisskalaen, men til gengæld sparer du mange penge på kedelig mad ned gennem Tyskland. I stedet kan du pakke alt det mad, du aller bedst kan lide hjemmefra, og gemme madbudgettet til jeres slutdestination. 

Skal I derimod bruge jeres køleboks til bil til at turnere de danske strande? Så kan I med fordel nøjes med en model, der ikke kan tilkobles strøm, men derimod har plads til gode og nedkølende fryseelementer. Disse modeller kan ofte fås til priser, der er til at komme i nærheden af. Vælger I en i stof, kan den tilmeld nemt gemmes væk og fryselementerne lægges på frys, når den ikke er i brug.

Hvad skal du huske at pakke til en god bilferie? 

Har I besluttet jer for at pakke sydfrugterne og køre sydpå? Så kender du sikkert også godt til frygten for at glemme noget, der er uundværligt til turen ned gennem Tyskland og videre. For at undgå, at I står på en tom rasteplads og mangler noget, kan du nedenfor finde en gennemgang af nogle af de mest essentielle ting, I bør huske til bilferien. 

Især smart til camping

En køleboks egner sig især til en varm sommer på camping. På camping er der mange, der vælger at sove i telt, og hertil hører naturvligvis ingen køleskabe, hvorfor man kan blive nødt til at leje køleplads eller undgå mad, der skal holdes koldt. 

Hvis du skal på camping og sove i telt, kan det derfor være et rigtig smart produkt for dig at medbringe. Der findes både varianter uden kompresser, der kun kan holde maden og drikkelsen kold i få timer ad gangen, men du kan kan også købe en køleboks med kompresser, der kan holder din mad og drikkelse kold under holde din camping. Disse maskiner findes både med gas, 12v eller 230v. 

Du vil højest sandsynligt få stor glæde af dine køleboks, når du skal på camping, og du vil med den rigtige model ikke opleve besvær med at have nedkølede varer. 

Køleboks med kompressor

En køleboks med kompressor er et meget populært valg blandt forbrugerne, der holder din mad og drikke nedkølet i lang tid. Du kan vælge køleboks med kompressor med gas, 12v eller 230v afhængigt af hvilket behov, du ønsker opfyldt. 

Hvis du vil have veludstyret køleelementer med på farten - hvad end det er til camping, bilferien eller noget tredje, så er en køleboks med kompressor værd at overveje. Både designet, størrelsen og effekten gør produkten særligt godt til at nedkøle dine varer. En model med kompressor er et af de mest effektive og anerkendte kølesystemer, da boksen ikke bliver påvirket af omgivelsernes temperaturer. Det er f.eks. En fordel for dig, der skal på camping i et varmt sommervejr, da denne model med kompressor ikke bliver påvirket af solens stråler. 

Køleboks med kompressor fås i mange størrelse og udgaver fra gas, 12v til 230v - der findes derfor en model til erthvert behov. Du bør først og fremmest overveje, hvad din boks skal benyttes til. Er det vigtigt, at den er rummelig med plads til en masse varer, at den er lille og let at transportere, eller skal den i stedet have den højeste effekt? Husk at være opmærksom på, at en kompressor kølebox skal kunne tilsluttet 12v. 

Køleboks strømforbrug 

En køleboks med strømforsyning er særligt smart, da du du kan nedkøle dine varer uden tidsbegrænsning. Du kan finde bokse med 12v eller 230v alt efter hvilke behov, du ønsker opfyldt. 

Køleboksen kan fås med kun 12v, som er en næsten lydløs model med et lavt strømforbrug. En model med kompressor på 12v er en mere bekostelig udgave, da der findes færere slags af denne udgave end med 230v, som der bruges til køleksabe i hjemmet. 

De fleste køleboks med kompressor kan køle helt ned -15 grader, så hvis du har behov for at lækre is, så bør du med fordel finde med model med denne funktion. 

Alt det praktiske

Når I pakker til bilferien er det naturligvis essentielt, at I har styr på alt dokumentation, officielle papirer og gældende regler for de enkelte lande. Du bør derfor huske at pakke pas, kørekort, det blå sygesikring, registreringsattest, kort i relation til dine forsikringer og naturligvis valuta. 

Når der er styr på alt dét inde i bilen, så er det naturligvis også vigtigt at have styr på selve bilen. Skal man ud og køre langt, som man ofte skal, når man skal på ferie sydpå, så vil der også være nogle ting, der vigtige at huske, når det kommer til bilens bestanddele.

Først og fremmest, så er det ALTID en god ide at tjekke, om der er nok olie på bilen, for man vil nødigt have, at man holder nede på den tyske Autobahn med en motor, der har givet op. Derfor bør du lige tjekke op olien inden afgang.

Du kan tjekke olien nemt og hurtigt således:

  1. Åben kølerhjelmen på din bil og sæt den fast med den arm, der holder kølerhjelmen oppe. Denne er ofte at finde ude i den ene sidste af bilens motorrum.
  2. Find bilens oliebeholder og træk oliepinden op. Denne tørrer du af i et stykke køkkenrulle, toiletpapir eller måske en gammel klud, for at rense den for det værste olie.
  3. Sæt herefter oliepinden tilbage på plads, og træk så pind op igen. Nu kan du se, hvor meget olie der er på bilen.
  4. Olien skal helst ligge mellem max og min for at kunne køre ordentligt. Derfor, mangler der olie, så fyld lidt på.

Når der er styr på olien, så kan du i samme omgang også lige tjekke, om der er styr på sprinklervæsken, der typisk er en blå væske. Her vil du på siden af beholderen i motorrummet kunne se, om der fyldt nok i til en lang tur, hvor fluer og andre inspekter med garanti vil pryde forruden, når de splatter ud. Her kan du også fylde på, hvis der mangler.

En anden vigtig ting, du skal huske at tjekke i motoren er, om der er nok kølevæske på bilen, for uden kølevæsken, vil motoren hurtigt overophede, og så vil man ikke komme ret langt. Derfor er dette et vigtigt sted at være obs, især hvis man skal ned i varmen, enten Spanien, Italien eller lignende.

Dette tjekker du ligeledes ved at se på beholderen, hvor maximum og minimum vil være markeret for, hvor mængden skal ligge henne.

Når der er styr alle bilens motoriske sager, så er det også altid en god ting at tjekke op på, om bilen også har alle de nødige ting med. Vi giver her en lille liste over ting, du gerne skal have med, når du skal på bilferie:

  • Veste
  • Advarselstrekant
  • Førstehjælpskasse
  • Brandslukker
  • Snekæder (til vintersæsonen, nogle lande påkræver at have dem med)

Der er naturligvis andre ting, der også er gode at have med, herunder en donkraft, i tilfælde af, at man skulle punktere, og hertil naturligvis også et reservedæk. Det er dog ikke alle biler, der har plads til et reservedæk. Derfor vil det her også være en smaddergod ide at have en forsikring, man kan ringe til, eller eventuel vejhjælp.

kølebox til bilen

Pakning af bilen

Når du skal pakke bilen og af sted, så er det altid en god ide at overveje, hvor meget plads man har. Skal der være plads til både en lille køleboks til bilen, ungernes mange badedyr og alle kufferterne, så er det en god ide at have pladsen in mente.

Inden du begynder pakningen af kufferterne og køleboksen til bilen, så kan det være en super god ide lige at cleane den, så den er ren og pæn, inden man skal tilbringe 18-20 timer i den. Her kan en ministøvsuger til bilen være en kærkommen ven.

Når du starter pakningen af bilen, så er det en god ide at sætte en kølebox ind som referencepunkt, hvor den er sat i stikket, så du ved, hvad du har at arbejde med. For pakker du bilen og så først sætter køleboksen til bilen ind efterfølgende, så er der måske ikke plads til den. Eller måske ender du i den anden grøft, hvor der er plads til den, men stikker kan ikke nå.

Start herefter med alle de store tunge kufferter, så de ligger i bunden og ikke masser nogle af alle de andre ting. Herefter kan du tilføje håntasker, skistøvler, eller hvad der du eller skal med på ferie syd- eller nordpå.

 

Planlægning af ruten 

Forbered turen hjemmefra. Hvad og hvor langt er det realistiske at nå, hvis også I skal indsætte spisepause, søvn og tid til at strække benene. Måske det er relevant med en opdateret GPS, så I slipper for at skulle bruge jeres telefoner ned gennem grænserne. 

Har i længere tid, og naturligvis også økonomisk overskud til det, så kan en overnatning på et hotel eller et motel være en god ide for at skabe med overskud og god stemning i bilen. Især ture til Spanien kan være rigtig lange, hvis man ikke har fået sovet ordentligt. Så overvej om tiden og pengene er til en overnating i, for eksempel, Tyskland.

Når i så holder stop for at strække benene, for at spise frokost eller noget tredje, så kan det altid være godt at have lidt at spise eller noget at drikke klar i køleboksen til bilen. Om ikke andet kan man også fylde den op undervejs, så man hele tiden har en kold vand eller sodavand klar i køleboksen.

Kender du og din virksomhed til kemisk risikovurdering? Dansk Kemidatabase kan hjælpe dig med dette. Læs mere på deres hjemmeside.

Alt det sjove med en kølebox

En bilferie kan være lang og også hård. Derfor er det vigtigt at huske alt det, der gør turen sjov, hyggelig, lækker og underholdende. Det er blandt andet her at en køleboks til bil kommer ind i billedet. For har du anskaffet dig sådan en, så er du også sikret masser af kølige drikkevare og måske også lidt hjemmelavet mad til turen. 

Foruden den smarte køleboks til bil, så sørg for at have lidt god underholdning med. Har I børn på bagsædet kan det være nogle små, fjollede gaver, sjove spil eller malebøger, så timerne ikke føles helt så lange. 

Find mange flere produkter hos os 

Vi håber, at du nu er blevet klogere på, hvilken køleboks du skal vælge til din bil, samt hvilken køleboks, der passer bedst til dine behov. 

Hos ProduktEksperten gør vi en dyd ud af at guide dig til, hvor du kan finde lige netop det produkt, du leder efter. 

Hvis du er på jagt efter andre måder, hvorpå du kan køle dine varer ned, så kan du også læse om mini køleskab

Måske har du slet ikke en bil, som du kan transportere din køleboks i? I så fald er du velkommen til at læse vores bedst-i-test med bedste el ladcykel.

Skal du have en god seng? Så tjek den bedste seng ud her, hvor vi har lavet en stor test. Vi har også sammenlignet forskellige kontinentalsenge, hvor du altså får svaret på den bedste kontinentalseng.

Læs vores anbefalinger om den bedste junior seng til dit barn, den bedste babyseng eller måske den bedste halvhøj seng. Det kan også være du mangler plads i dit hjem og derfor står og skal bruge den bedste seng med opbevaring.

Skal du bruge det bedste 4 personers telt til en festival eller en ferie sydpå, så læs med her.

Det kan også være du skal bruge den bedste vandrerygsæk børn, hvis I skal ud og vandre.

Skal du have den bedste gasovn med blæser til hjemmet? Så læs vores anbefaling af disse.

Vil du se efter et ny seng til dit nye hjem? Eller måske bare fordi din nuværende seng er dårlig? Så læs med her.

Skal du have noget at cykle rundt på? Evt. transportere dine børn i? Så kan du se mere i vores test med ladcykel her.

Du har måske en hund, som du vil forkæle ekstra meget med noget barf hundefoder. Læs mere på vores guide.

Læs mere om BMX cykel her.

Angivelse af kilder og tests her:

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 1

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockchevron-downarrow-rightmenu-circlecross-circle