Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Kitchen Master Airfryer - Din nye bedste ven i køkkenet

Hvad ville du sige, hvis vi fortalte dig, at der findes et produkt som gør madlavningen i hverdagen hurtigere end med en varmluftsovn, og hvor du kan lave alle dine friturestegte favoritter på en langt sundere måde? Med Kitchen Master Airfryer, til en rigtig god pris, er dette nemlig muligt!
Af 
 Opdateret d. juni 21, 2022

Udover at speede din madlavning i hverdagen op, gør en airfryer ovn fra Kitchen Master også madlavningen langt nemmere - og rengøringen efter hurtigere. Nu er der ikke nogen ovn der hverken skal gøres rent eller køle ned, for med en airfryer fra Kitchen Master er det langt nemmere og hurtigere at gøre rent efter madlavningen.

Metodologi
Disse guides og anbefalinger er baseret på grundig research om produkterne på baggrund af kundeanmeldelser, anbefalinger og testvindere. Læs mere her.
Vi holder løbende øje med test og anbefalinger af forskellige produkter, for at kunne tilbyde dig det bedste udvalg og information om det specifikke marked.

Hvilken airfryer fra Kitchen Master er så den bedste?

Når det kommer til den bedste airfryer fra Kitchen Master, vil vi gerne fremhæve to, som hver i sær har deres forcer og har nogle rigtig gode funktioner, som helt sikkert vil kunne imødekomme de ønsker, som du måtte have til din nye Kitchen Master airfryer.

 

Vores førstevalg er Philips HD2650/90 – Det er den perfekte effektiv brødrister med mange forskellige risteindstillinger, passer til alle typer brød. Det er en meget gedigen brødrister, som føles bygget til at kunne tåle at blive brugt i lang tid.

I denne artikel

Som du kan se ovenover, er den umiddelbare forskel på de to, hvor mange liter de hver især har plads til. Som med alt andet køkkenudstyr, gælder det altså om at tænke ind i, hvilket produkt som vil passe bedst ind i din hverdag, og hvilken du vil kunne få mest glæde af i mange år frem.

Der er altså mange forskellige faktorer som spiller ind, når du nu skal til at vælge dit nye produkt. Blandt andet er det en god ide at tænke over, hvor mange I er i husholdningen, og dermed hvor meget mad din nye airfryer ovn fra Kitchen Master, skal kunne indholde. Det kan også være at design spiller ind eller brugervenligheden.

Din kitchen master airfryer pris afhænger meget af hvilken model, som du i sidste ende vælger at gå med. Som med alt andet, hænger pris og kvalitet sammen - og når det kommer til din kitchen master airfryer pris, er der ikke noget anderledes her.

Hvor mange penge du skal af med, kommer derfor an på hvor mange liter dit nye produkt skal kunne indholde, samt dens smarte funktioner.

De bedste airfryers fra Kitchen Master 2022

12 L airfryer fra Kitchen Master

Type: Airfryer-ovn

Volumen: 12 L 

Hvorfor vælge 12 L airfryer fra Kitchen Master?

Den første airfryer-ovn fra Kitchen Master, som vi starter ud med, er den helt store bandit, som har en kapacitet, der kan indeholde helt op til 12 liter - det perfekte valg til en større familie.

Her er der tale om et produkt, som er meget enkelt i designet, og skiller sig lidt ud fra andre lignende produkter, da den mest af alt ligner en kombi-ovn.

Her får du et produkt, som ikke bare er flot designet og i god kvalitet, men som har flere smarte funktioner, såsom hele 11 forskellige automatiske programmer og en suværan timerfunktion. Her kan du indstille temperaturen fra 80 grader og helt op til 220 grader.

Er du vild med tilbehør? For hvem er ikke det! Med dette produkt, er det muligt at finde den med medfølgende tilbehør af en netrist, stegekurv, bageplade/drypbakke og stegespyd. Du får også medfølgende afmonteringsværktøj, så du nemt og uden besvær kan skifte mellem det forskellige tilbehør, og få en masse glæde af din airfryer-ovn fra Kitchen Master.

4.4 L airfryer ovn fra Kitchen Master

Type: Airfryer-ovn

Volumen: 4,4 L 

Hvorfor vælge 4,4 L airfryer fra Kitchen Master?

Er du helt vild med det klassiske look, som de fleste af disse produkter har, og et moderne design? Så vil du helt sikkert ikke kunne få armene ned over denne airfryer fra Kitchen Master. Med sine 4,4 liter er denne det perfekte valg til den mindre familie, et ungt par eller den enlige, som alle vil kunne få stor glæde at denne model.

Udover at kapaciteten her er mindre, så er det også hos mange en fordel, at den ikke fylder helt så meget, som ovenstående model. Den optager altså ikke helt så meget af den vigtige bordplads i køkkenet, hvis ikke du har plads til den i en skuffe eller et skab.

Udover sit flotte, moderne og enkle design samt lille, tilpasse størrelse, så får du her også en smarte funktioner med i købet. Først og fremmest er den yderst brugervenlig og meget nem at navigere med sin touch-screen system. Den digitale timer er nemt at indstille og derudover kan denne lille, smarte fætter varme mellem 80 og 200 grader.

Er du til en enkelt løsning, uden en masse dikkedarer, og hvor kvaliteten er i top - så er dette helt klart det rette valg til dig.

Et hav af fordele

Når det kommer til en Kitchen Master airfryer, eller generelt bare en airfryer, så er der et hav af fordele - det er derfor ikke så underligt, hvorfor at de, her de senere år, er blevet så populære blandt befolkningen, og er at se rundt omkring i flere og flere danske hjem.

Det er nok de fleste af os, som godt kan lide lidt friturestegt mad en gang imellem - om så det er som tømmermændsmad til dagen derpå, eller for at kaste sig over sjove, spændende opskrifter i hverdagen, og varier maden endnu mere derhjemme. Desværre er den lækre friturestegte mad bare rigtig usund for os.

Men, det er der kommet en løsning på nu! For med en airfryer fra Kitchen Master, kan du lave alle dine friturestegte favoritter på en langt sundere måde - så du med god samvittighed kan nyde helt sprøde fritter til din burger eller en knasende, lækker kylling.

Her er alle fordelene:

  • Sundere alternativ til friturestegning
  • Hurtigere madlavning end ved varmluftsovn
  • Mange flere muligheder i hverdagen

Sundere alternativ til friturestegningen

Som allerede beskrevet, byder en airfryer-ovn fra Kitchen Master på sundere friturestegning end ved den almindelige metode. Her bruges nemlig kun en lille portion olie, til at opnå samme resultat, som ved at bruge en stor mængde olie ved den traditionelle friturestegning.

Hurtigere madlavning end ved varmluftsovn

Hurtig, nem madlavning i hverdagen - hvem kan ikke lide det? Om du kommer direkte hjem fra arbejde, skal hente børn og så lave mad eller er studerende, og kommer hjem fra skole eller arbejde til læsning og flere studietimer som venter forude, så er den nemme, hurtige madlavning et kæmpe hit hos de fleste.

Med en airfryer ovn fra Kitchen Master går det langt hurtigere, end ved den almindelige varmluftovn. Ønsker du derfor blot at lave hurtig mad, uden at det nødvendigvis er friturestegte retter, så kan du med fordel gøre det med din Kitchen Master airfryer.

Mange flere muligheder i hverdagen

Kender du også det, at man ikke ved hvad man skal finde på af mad i hverdagen? Så er du en af mange. Der findes ikke noget mere træls, end at bruge tid på at finde på retter, for så at falde tilbage til de samme, vante madretter.

Med en Kitchen Master airfryer får du mulighed for at lave helt nye, spændende retter, som helt sikkert vil være et kæmpe hit både hos dig selv og børnene! Du får altså et hav af nye spændende muligheder introduceret til din hverdag, og kan også byde dine gæster på nye retter, som de helt sikkert ikke har fået serveret derhjemme før.

Hvordan fungerer en Kitchen Master airfryer?

En airfryer ovn fra Kitchen Master fungerer ved at bruge hurtig-cirkulerende varmluft, hvorved at maden på den måde, opnår en sprød ydre og en saftig, blød indre. Du hælder derfor blot en lille glat olie i din airfryer fra Kitchen Master, og så gør den helt selv resten af magien.

Nu spørger du måske, jamen hvis den bruger olie, er det så overhovedet sundt? Alt er relativt, og hvorvidt man vil kalde det den sund eller ej, kan være subjektivt.

Dog må det siges at være en langt SUNDERE måde at lave friturestegt mad på, end ved den traditionelle måde, hvor der skal bruges så meget olie, at maden ‘svømmer’ i det, før samme resultat opnås - husk, vi har alle brug for lidt fedt, og du bruger eksempelvis også olie på din pande, når du steget noget på den.

Vi er i hvertfald vilde med teknologien i Kitchen Master airfryer, og er sikre på at den kun bliver mere og mere populær. Det smarte produkt kan også bruges til at lave lækre, sprøde grøntsager eller give en ny smagsvinkel på nogle af dine favoritretter.

Din nye go-to guide over produkter

Ledte du ikke efter en airfryer-ovn fra Kitchen Master, men i stedet efter en kaffemaskine med mælkeskummer eller måske en flot, luksuriøs gaspejs? Så finder du naturligvis også guides på disse, lige her på siden.

Hos Produkt Eksperteren er vi vilde med at samle alle de bedste tests på forskellige produkter under ét og samme tag. Vi tror på at det kan gøre det nemmere for dig, som forbruger, at finde frem til lige dét du er på udkig efter - uden en helt masse støj.

Der findes et utal af tests og udtalelser af eksperter og andre forbrugere, og det er disse, som vi forsøger at sætte sammen til én enkelt guide, på lige dét produkt, du er på jagt efter.

Vi håber derfor at du fandt denne artikel hjælpsom i din søgen, og at vi vil blive din nye foretrukne go-to sted, når det gælder om at blive klogere på forskellige produkter, og søge ny viden omkring disse.

Se overblik over alle vores testede airfryers her

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 0 / 5. Optælling af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockarrow-rightmenu-circlecross-circle