Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Kitchen Master Airfryer - Kvalitet på tilbud til bedste pris

Med en airfryer fra Kitchen Master Airfryer får du en rigtig god maskine til en super fornuftig pris. Find den på tilbud og spar en god sum penge på dit kommende køkkenapparat.
Af 
 Opdateret d. november 9, 2022
kitchen master og alternativer til airfryer

Det kan til tider være svært at finde en Kitchen Master airfryer, og derfor har vi hjulpet dig på vej og fundet nogle af de andre bedste modeller til dig herunder. Se airfryer tilbud her.

Alternativer til Kitchen Master Airfryer

onyx airfryer - bedste i test

ONYX™

5 års garanti
Dag-til-dag levering + gratis fragt
100 dages returret
999,- hos Onyx
4,7 med +1800 kundeanmeldelser
kitchenmaster airfryer

Kitchen Master airfryer

Fåes i forskellige størrelser
Passer til en større familie
11 automatiske programmer

Vi har her på siden samlet de bedste på markedet i 2022, så du kan gøre madlavningen hurtigere og lave den på en langt sundere måde. Se de bedste maskiner, bedste pris, potentielle tilbud og anmeldese fra Kitchen Master airfryer.

Nu er der hverken nogen ovn der skal gøres rent eller køles ned, og det gør det langt nemmere og hurtigere at gøre rent efter madlavningen.

Hvilken airfryer fra Kitchen Master er den bedste?

Når det kommer til den bedste airfryer fra Kitchen Master, vil vi gerne fremhæve to, som hver i sær har deres forcer og har nogle rigtig gode funktioner, som helt sikkert vil kunne imødekomme de ønsker, som du måtte have til din nye Kitchen Master airfryer.

I denne artikel

Med en airfryer fra Kitchen Master Airfryer får du en rigtig god maskine til en super fornuftig pris. Find den på tilbud og spar en god sum penge på dit kommende køkkenapparat.

Som du kan se ovenover, er den umiddelbare forskel på de to, hvor mange liter de hver især har plads til. Som med alt andet køkkenudstyr, gælder det altså om at tænke ind i, hvilket produkt som vil passe bedst ind i din hverdag, og hvilken du vil kunne få mest glæde af i mange år frem.

Der er altså mange forskellige faktorer som spiller ind, når du nu skal til at vælge dit nye produkt. Blandt andet er det en god ide at tænke over, hvor mange I er i husholdningen, og dermed hvor meget mad din nye airfryer ovn fra Kitchen Master, skal kunne indholde. Det kan også være at design spiller ind eller brugervenligheden.

Din kitchen master airfryer pris afhænger meget af hvilken model, som du i sidste ende vælger at gå med. Som med alt andet, hænger pris og kvalitet sammen - og når det kommer til din kitchen master airfryer pris, er der ikke noget anderledes her.

Hvor mange penge du skal af med, kommer derfor an på hvor mange liter dit nye produkt skal kunne indholde, samt dens smarte funktioner.

Er du på udkig efter andet til boligen, så har vi lavet et hav af guides til alt fra den bedste robotstøvsuger, sengetøj og til det bedste hundefoder og segboard til børn såvel som voksne.

De bedste airfryer fra Kitchen Master 2022

onyx airfryer er et godt alternativ til Kitchen Master

Onyx Cookware™ Air Fryer

Pris: 999 DKK

Vægt: 4,3 kg

Fordele:

Gratis fragt og 100 dages returret
5 års garanti
8 forskellige forudindstillede programmer
Timer 1 - 60 minutter

Højdepunkter

Nemt at gøre rent
Temperatur 80-200 grader
Rummelig maskine, men kompakt

Læs mere om Onyx airfryer her
en af de bedste airfryers er kitchen master airfryer

12 L airfryer fra Kitchen Master

Type: Airfryer-ovn

Volumen: 12 L 

Hvorfor vælge 12 L airfryer fra Kitchen Master?

Den første airfryer-ovn fra Kitchen Master, som vi starter ud med, er den helt store bandit, som har en kapacitet, der kan indeholde helt op til 12 liter - det perfekte valg til en større familie.

Her er der tale om et produkt, som er meget enkelt i designet, og skiller sig lidt ud fra andre lignende produkter, da den mest af alt ligner en kombi-ovn.

Her får du et produkt, som ikke bare er flot designet og i god kvalitet, men som har flere smarte funktioner, såsom hele 11 forskellige automatiske programmer og en suværan timerfunktion. Her kan du indstille temperaturen fra 80 grader og helt op til 220 grader.

Er du vild med tilbehør? For hvem er ikke det! Med dette produkt, er det muligt at finde den med medfølgende tilbehør af en netrist, stegekurv, bageplade/drypbakke og stegespyd. Du får også medfølgende afmonteringsværktøj, så du nemt og uden besvær kan skifte mellem det forskellige tilbehør, og få en masse glæde af din airfryer-ovn fra Kitchen Master.

Køb en Kitchen Master airfryer i dag

4.4 L airfryer ovn fra Kitchen Master

Type: Airfryer-ovn

Volumen: 4,4 L 

Hvorfor vælge 4,4 L airfryer-ovn fra Kitchen Master?

Er du helt vild med det klassiske look, som de fleste af disse produkter har, og et moderne design? Så vil du helt sikkert ikke kunne få armene ned over denne airfryer fra Kitchen Master. Med sine 4,4 liter er denne det perfekte valg til den mindre familie, et ungt par eller den enlige, som alle vil kunne få stor glæde at denne model.

Udover at kapaciteten her er mindre, så er det også hos mange en fordel, at den ikke fylder helt så meget, som ovenstående model. Den optager altså ikke helt så meget af den vigtige bordplads i køkkenet, hvis ikke du har plads til den i en skuffe eller et skab.

Udover sit flotte, moderne og enkle design samt lille, tilpasse størrelse, så får du her også en smarte funktioner med i købet. Først og fremmest er den yderst brugervenlig og meget nem at navigere med sin touch-screen system. Den digitale timer er nemt at indstille og derudover kan denne lille, smarte fætter varme mellem 80 og 200 grader.

Er du til en enkelt løsning, uden en masse dikkedarer, og hvor kvaliteten er i top - så er dette helt klart det rette valg til dig.

Hvad er en airfryer?

Helt grundlæggende så er en Kitchen Master airfryer, ligesom alle andre aifryere, en varmluftsovn, der fungerer ved at cirkulere varm luft rundt i ovnen, og ved hjælp af denne cirkulerende varme, så kommer varmen hele vejen rundt om fødevaren, der tilberedes. Derfor er der ikke i lige så høj grad behov for olie eller andet fedtstof, til at få sprød overflade, på for eksempel pommes frites.

Når der endelig skal bruges olie eller andet fredtstof i en Kitchen Master eller anden airfryer, så kan langt de fleste olier fra ethvert supermarked anvendes. Både rapsolie, solsikkeolie og oliven er alle eksempler på olier, der kan anvendes i en airfryer, og netop disse tre fremhæves også som værende de bedste af alle olier til tilberedning i en Kitchen Master airfryer.

Når det kommer til pris på en airfryer, så er denne også typisk meget lavere end en almindelig ovn. Her snakker vi en væsentligt mindre pris. Køber du en almindelig ovn, så skal du typisk af med flere tusinde kroner, mens du ved en airfryer i mange tilfælde kun skal af med nogle hundrede kroner.

De penge du sparer, kan du bruge på andre ting til hjemmet, såsom et nyt segboard til børnene, godt glutenfrit hundefoder, nyt bambus sengetøj, en smart robotstøvsuger eller noget helt femte.

cosori premium rod

Brug din airfryer istedet for at friturestege din mad. På denne måde bliver din madlavning sundere.

Et hav af fordele

Når det kommer til en Kitchen Master airfryer, eller generelt bare en airfryer, så er der et hav af fordele - det er derfor ikke så underligt, hvorfor at de, her de senere år, er blevet så populære blandt befolkningen, og er at se rundt omkring i flere og flere danske hjem.

Det er nok de fleste af os, som godt kan lide lidt friturestegt mad en gang imellem - om så det er som tømmermændsmad til dagen derpå, eller for at kaste sig over sjove, spændende opskrifter i hverdagen, og varier maden endnu mere derhjemme. Desværre er den lækre friturestegte mad bare rigtig usund for os.

Men, det er der kommet en løsning på nu! For med en airfryer fra Kitchen Master, kan du lave alle dine friturestegte favoritter på en langt sundere måde - så du med god samvittighed kan nyde helt sprøde fritter til din burger eller en knasende, lækker kylling.

Her er nogle af fordelene:

Sundere alternativ til friturestegning
Hurtigere madlavning end ved varmluftsovn
Mange flere muligheder i hverdagen

Forskellige størrelser til forskellige behov

Når man investerer i en ovn, så er der typisk ikke så stor varietet i størrelsen. Men med en airfryer kan du få alt fra en helt lille en til de væsentligt større. Derfor er der mulighed for at finde en airfryer til ethvert behov, hvad end det er til den enlige eller til en større familie.

Er du studerende eller enlig og har derfor ikke et lige så stort behov i forhold til størrelsen, så kan man få mindre udgaver af en airfyer, som fint opfylder behovet. Skal du bruge aifryeren som ovn, så kan du eksempelvis vælge Kitchen Master aifryeren på 4,4 liter, der har plads til, at du kan tilberede forskellige ting på samme tid, men i mindre omfang.

Har du derimod med en familie at gøre, måske er det to voksne og tre børn, så kan en Kitchen Master airfryer på 12 liter være et godt valg, da du her får en lille ovn, der kan indeholde en hel masse. Derfor kan du tilberede en større mængde mad på én og samme gang, så du ikke behøver at tilberede over flere gange i din airfryer.

Blandt andre brands findes der også størrelser, der er endnu mindre, og nogle, der er en mellemting mellem de 4,4 liter og 12 liter. Med andre ord, så er der noget for enhver og ethvert behov.

Hvad kan jeg lave i en air fryer?

Hvis du betvivler, hvorfor det kunne være relevant at have en airfryer-ovn fra Kitchen Master eller hvilket som helt andet mærke, så kan vi hjælpe dig lidt på vej med nogle gode opskrifter og inspiration til hvad du kan lave i din maskine.

Det kan nemlig altid være svært at finde ud af, hvad der skal laves i en ny maskine, man måske aldrig har arbejdet med før. En maskine som Cosori har til eksempel (til de nyere modeller) tilknyttet en App, hvor der både er et hav af opskrifter, men også hvor du kan styre den.

Find både denne og Kitchen Master til en god pris på tilbud.

Men om du har Kitchen Master, Cosori eller andet, kan du som ofte lave følgende ting:

Pommes frites: Ja, det lyder nemt og simpelt og som noget du også meget nemt kan lave i en friture eller gryde med olie. Men det gode ved din airfryer-ovn er, at du kan lave dem uden noget olie eller anden form for fedtstof. Det gør dem en smule sundere.

Kylling (både hel og halv): Elsker du også en god hel kylling fra grillen med pommes frites på siden, så kan du med denne maskine nemt lave det helt selv derhjemme med din Kitchen Master airfryer. Du skal blot placere hel kylling i kurven og vende den halvvejs. Du kan her på siden læse endnu mere om denne opskrift og fremgangsmåden.

Flæskesteg: Du kan, lige så vel som kyllingen, lave en flæskesteg i din airfrier. Det giver både sprøde svær og lækkert mørt kød. Snit et par gode dybe riller og giv den lidt god tid i varmen - husk her først ved lavere varme og dernæst på grill, så du får sprøde svær.

Forårsruller: Uanset om du har lavet hjemmelavet forårsruller, eller om de er direkte fra frost, så kan du lave dem lækre og sprøde i din Kitchen Master airfryer-ovn. Med din maskine, kan du ofte stille din timer, så den slukker efter den tid, der står de skal have i varmen.

Se relaterede artikler til airfryer

Find gode tilbud på bedste airfryer test 2022, her i vores guide. 

Skal du have en endnu  større maskine - så tjek phillips test bedste xxl airfryer ud.   

Vi har også lavet en guide til de bedste Holm Deli airfryer i test

Få sprøde pommes frites i airfryer - læs mere om det her.

Få de bedste airfryer opskrifter 2022 her.

Sundere alternativ til friturestegningen

Som allerede beskrevet, byder en airfryer-ovn fra Kitchen Master på sundere friturestegning end ved den almindelige metode. Her bruges nemlig kun en lille portion olie, til at opnå samme resultat, som ved at bruge en stor mængde olie ved den traditionelle friturestegning.

Hurtigere madlavning end ved varmluftsovn

Hurtig, nem madlavning i hverdagen - hvem kan ikke lide det? Om du kommer direkte hjem fra arbejde, skal hente børn og så lave mad eller er studerende, og kommer hjem fra skole eller arbejde til læsning og flere studietimer som venter forude, så er den nemme, hurtige madlavning et kæmpe hit hos de fleste.

Med en airfryer ovn fra Kitchen Master går det langt hurtigere, end ved den almindelige varmluftovn. Ønsker du derfor blot at lave hurtig mad, uden at det nødvendigvis er friturestegte retter, så kan du med fordel gøre det med din Kitchen Master airfryer.

Se relaterede artikler

Træt af din almindelige støvsuger? Så læs vores artikel om robotstøvsuger her

Læs vores artikel om bedste i test hundefodder her 

Den perfekte gave til et barn kunne være et segboard til børn - læs mere her

Mange flere muligheder i hverdagen

Kender du også det, at man ikke ved hvad man skal finde på af mad i hverdagen? Så er du en af mange. Der findes ikke noget mere træls, end at bruge tid på at finde på retter, for så at falde tilbage til de samme, vante madretter.

Med en Kitchen Master airfryer får du mulighed for at lave helt nye, spændende retter, som helt sikkert vil være et kæmpe hit både hos dig selv og børnene! Du får altså et hav af nye spændende muligheder introduceret til din hverdag, og kan også byde dine gæster på nye retter, som de helt sikkert ikke har fået serveret derhjemme før.

Der findes forskellige slags maskiner. Du kan få nogle med riste i, så de ligner en ovn, og så kan du få dem med en skuffe i, hvor du ligger din mad ned i den.

Kitchen Master Airfryer

Hvordan fungerer en Kitchen Master airfryer?

En airfryer ovn fra Kitchen Master fungerer ved at bruge hurtig-cirkulerende varmluft, hvorved at maden på den måde, opnår en sprød ydre og en saftig, blød indre. Du hælder derfor blot en lille glat olie i din airfryer fra Kitchen Master, og så gør den helt selv resten af magien.

Nu spørger du måske, jamen hvis den bruger olie, er det så overhovedet sundt? Alt er relativt, og hvorvidt man vil kalde det den sund eller ej, kan være subjektivt.

Dog må det siges at være en langt SUNDERE måde at lave friturestegt mad på, end ved den traditionelle måde, hvor der skal bruges så meget olie, at maden ‘svømmer’ i det, før samme resultat opnås - husk, vi har alle brug for lidt fedt, og du bruger eksempelvis også olie på din pande, når du steget noget på den.

Vi er i hvertfald vilde med teknologien i Kitchen Master airfryer, og er sikre på at den kun bliver mere og mere populær. Det smarte produkt kan også bruges til at lave lækre, sprøde grøntsager eller give en ny smagsvinkel på nogle af dine favoritretter.

Invisalign bøjle kan hurtigt hjælpe dig med en tandretning. Læs mere her på siden om Invisalign.

Hvad koster en airfryer?

Det varierer lidt mellem priserne på en airfryer. En Kitchen Master airfryer har eksempelvis en pris på mellem 500 kr og 2100 kr. Andre brands, der laver både mindre og større produkter end Kitchen Master, har priser på få hundrede kroner op til flere tusinde kroner. Derfor er pris lige så forskellig som produkterne.

Når du skal finde den rette airfryer til dig og dit behov, så kan pris altså variere fra brand til brand og fra størrelse til størrelse. 

Se også vores gin hass opskrift, hvis du skal have en god drink.

Se også gaspejs her.

Du kan lave mange madretter i en airfryer. Vil du have fried chicken, pommes frites, forårsruller eller sågar flæskesteg? Så kan alle disse rette - og flere til - laves i maskinen.

Kitchen Master Airfryer

Din nye go-to guide over produkter

Ledte du ikke efter en airfryer-ovn fra Kitchen Master, men i stedet efter en kaffemaskine med mælkeskummer eller måske en flot, luksuriøs gaspejs? Så finder du naturligvis også guides på disse, lige her på siden.

Hos Produkt Eksperteren er vi vilde med at samle alle de bedste tests på forskellige produkter under ét og samme tag. Vi tror på at det kan gøre det nemmere for dig, som forbruger, at finde frem til lige dét du er på udkig efter - uden en helt masse støj.

Der findes et utal af tests og udtalelser af eksperter og andre forbrugere, og det er disse, som vi forsøger at sætte sammen til én enkelt guide, på lige dét produkt, du er på jagt efter. Det er alt fra det bedste hundefoder, segboard, sengetøj, robotstøvsuger og meget andet.

Vi håber derfor at du fandt denne artikel hjælpsom i din søgen, og at vi vil blive din nye foretrukne go-to sted, når det gælder om at blive klogere på forskellige produkter, og søge ny viden omkring disse.

Se overblik over alle vores testede airfryers her

FAQ om Kitchen Master airfryer

Hvad er forskellen på en airfryer og en airfryer ovn?
Der er ikke den store forskel på en airfryer og en airfryer ovn. Mest af alt, så er det størrelsen og funktionaliteten, der varierer mest. Begge tilbereder mad ved hjælp af cirkulerende, varm luft, den ene bare i lag, den anden i en kurv.
Er det sundere at lave mad i en air fryer?
Ja, det er sundere at lave mad i en airfryer. Man bruger nemlig op til 99% mindre olie i madlavningen, når man anvender en airfryer. Alligevel får mange samme gode og sprøde resultat, som havde man valgt en frituregryde eller en ovn, blot mere fedtfattigt.
Hvilken airfryer skal jeg vælge?
Valget af airfryer afhænger meget af dine behov. Skal du tilberede mad til hele familien i en airfryer, så vil en større model være det bedste valg, hvorimod, hvis du er ene eller kun skal lave mad til få personer ad gangen, så kan en mindre model være at foretrække.
Hvilken Kitchen Master airfryer er bedst?
Det er altid individuelt, hvilket produkt, der er bedst til den enkelte. Kitchen Master airfryer 12 L er særdeles god til den store familie, mens Kitchen Master 4,4 L er god til den mindre familie eller parret. Derfor afhænger det af, hvor mange du skal tilberede mad til.

Angivelse af kilder og tests

  • Ideal Home - se deres gennemgang af airfryers her.
  • Expert Reviews har lavet en test af airfryers. Læs den her.
  • Airfryer Masterchef - læs deres test her.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 1

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockchevron-downarrow-rightmenu-circlecross-circle